I ja bas zbog vremena oprala Tonijevu dekicu sto se dobila u dm-u uz Persil, Silan i Pur. Osušila se brzinom svjetlosti 😁
Ja jos uvijek imam menstrualne grčeve. Imala sam i proljev i imam osjećaj da cu svaki čas na wc trčati. Meni je ovo prerano za tako sta 😰😰😰😰
Ulazim u poluprazan tramvaj, punoo praznih mjesta. Odem štancat kartu, okrenem se i sva sjedala zauzeta. Dva lika još se svađaju nešto (očito je svađa počela stanicu prije jer nisam shvatila oko čega su se zakačili) a ostali, svi sjede/stoje. Nitko mi se nije htio ustati. Nitko. A još sam imala onu majcu gdje je beba nacrtana kako viri, i imam trbuh i sve-. Nitko. 9 stanica. Niti mladi, niti stari. Niti zdrava žena koja sjedi na sjedalu za invalide. Nitko.
Oprostite, sad idem čitati što ste do sada napisale, samo sam se morala požaliti…
Uzas! Nevjerojatna mi je ljudska glupost
Joj moja Sanjchi bas to, masiram ju, grijem trbuscic ali nista 😩
Cure jel netko koristio ili koristi svojoj bebi espumisan baby?
Ja nisam osobno, ali moja sogorica je za svoju malu jer je bila stalno napuhana i plakala je. Kaze da joj je to jako pomoglo jer se lakse isprdila i pokakala
Ja nisam osobno, ali moja sogorica je za svoju malu jer je bila stalno napuhana i plakala je. Kaze da joj je to jako pomoglo jer se lakse isprdila i pokakala
Aha, ma meni ga je pedijatrica preporucila, ali na njemu pise 25 kapi prije ili poslije svakog obroka.. a Una stalno jede pa nezz ni sama
Hedgehog ne čudi me ovo sto ti se dogodilo jer ja sam u trgovini doživjela da su se dvije balavice u kabinu pregurale prije mene s trbuhom, istjerala sam ih doslovno jer sam poludila. ...fujj...a neki dan sam prvi put doživjela da me žena u punoj ljekarni pustila ja nisam mogla vjerovati...dok nisam bila trudna znala sam uvijek muzu reč daj pusti trudnicu, a on bi meni rekao vidjet ćeš tko će tebe pustit kad budeš trudna nitko...
Barbs malac ti je presladak. Nadam se da će uskoro proći to sto je nemiran. Super je šta vam je vrijeme lijepo za šetnju.
Mi smo danas bili na pregledu. Stanje i dalje isto. Maleni je oko 3500g. 😊
Sanjchi nemam bas nikakvu nervozu. Kak bude bit ce. Jer stvarno nemam snage ni koncentracije za učenje.
Bog cure!
Čitam al ne stignem pisat.
Nadam se da vi koje još niste u 40tt ćete ostat još malo u komadu. Neka ih unutra, lipse im je. 🤣
Aurora mislim da smo mi možda 1-2 puta imali takvih problema ali stvarno bebama crijeva nisu zrela i to se zna dogoditi, i to često.
Uz to pripazi i sta ti jedeš jer moguće da joj nešto od onog sto ti jedeš ne pase. Probaj par dana se pridržavati onih uputa za prehranu za dojilje pa vidi kako će biti. Ja bi ti svakako preporučila da joj daješ probiotske kapi bio gaia ili bio waya jer one pomažu da crijeva osnaže i razviju floru koja je potrebna za zdravu probavu.
I to za plakanje kod doktora.... bebe će plakati svaki put na pregledu jer ih doktori okreću i rade im stvari koje njima vjerojatno nisu toliko ugodne plus nepoznati su im a još ako se vi unervozite oko toga one će bit još gore. Zato pokušajte bit sto smireniji i pozitivniji jer se to preslikava i na njih. Neće im to ostaviti nikakve traume jer premaleni su da im nešto stvara traume a pogotovo ne pregledi koji su najnormalnija stvar. To se nama čini sve gore nego sto je njima jer mi ipak imamo razvijen mozak dok njihov jelete bas i nije.
Možda vam to zvuci hladno i bez razumijevanja ali imam već micicu i prošli smo sve to tako da vam kažem iz iskustva. Budite sretni dok su to oni normalni pregledi i beba je zdrava samo eto ne voli da je nepoznati diraju. Tek kad dodjete u bolnicu vidite koliko smo sritni dok su zdravi i da svaki dan dramimo oko gluposti.
Yel, aaaajmeeeee ti troskoviii
Mamisita, brzooooo ce doci i vas dan 😍😍😍😍
Diego je spavao 3h... OMGGGG 😍😍😍😍😍 sok mi je to bio
Sortiraj odgovore
Najstariji