Uglavnom, nisam niti cu biti spremna i umirem od straha!
To kaze svaka mama koja je vec rodila...
Sretna moramo bit spremne i ja se jako jako bojim 😭😢
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ej cure evo mene iz TA,uglavnom sve je Okej,bar tak veli ultra ljubazna doktorica,ne znam joj ime al pretpostavljam da je to dr.Radisevic,na nalazu mi pišeCerviks sakroponiran,1 čl.,uloziv za vrsak prsta (kaj god to značilo) rekla je doktorica da je to super!!
Jer to znaci da sam se počela otvarat ili? 😅
I meni je tako... Isto već tjednima... Isto kažuuuu super.
Sretna moramo bit spremne i ja se jako jako bojim 😭😢
Ma nisam spremna nikako. Doslovno se tresem od straha
Ma curke samo hrabro 💪💪
Sjetite se da cete vidjeti svoje mrvice i da je to nesto najljepse na svijetu, bit ce vam lakse odmah!
Cure,malo vas skicam jer ste mi super,ko obitelj,sve se podrzavate!
Sretna,radi tebe pisem jer sam procitala da si iz ka! Kakav strah? Pa to je druga beba,vec si otvorena,to ce ic samo tako! Evo meni je danas 3 mj sto sam rodila na svarci,i sve je super bilo,od dr,sestri,soba! I drugo dijete puno brze rodis! Drzi se! I vi sve ostale mame i buduce mame!
Cure,malo vas skicam jer ste mi super,ko obitelj,sve se podrzavate!
Sretna,radi tebe pisem jer sam procitala da si iz ka! Kakav strah? Pa to je druga beba,vec si otvorena,to ce ic samo tako! Evo meni je danas 3 mj sto sam rodila na svarci,i sve je super bilo,od dr,sestri,soba! I drugo dijete puno brze rodis! Drzi se! I vi sve ostale mame i buduce mame!
Hvala! Strah od rezanja, jer se.meni sav upalio i ne mozes ni zamisliti koji su to bolovi. Doslovno se ne mozes milimetar pomaknut, a da suze ne ronis, malog nisam mogla drzat jer me pritisak na sav ubijao. Uglavnom, nesto uzasno,uzasno bolno
Onda se nadam da ces rodit drugo ko ja,u 8 dosla na svarcu 5 prstiju otvorena,u pola 9 rodila bez pucanja i rezanja!
Onda se nadam da ces rodit drugo ko ja,u 8 dosla na svarcu 5 prstiju otvorena,u pola 9 rodila bez pucanja i rezanja!
Nadam se 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji