Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Listopad 2017. 12:51

sretna

Uglavnom, nisam niti cu biti spremna i umirem od straha!

To kaze svaka mama koja je vec rodila... 

barbs
    13. Listopad 2017. 12:52

Suoer za preglede cureeee

• Barbi13
    13. Listopad 2017. 12:53

Sretna moramo bit spremne i ja se jako jako bojim 😭😢

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    13. Listopad 2017. 12:59

Hope

Ej cure evo mene iz TA,uglavnom sve je Okej,bar tak veli ultra ljubazna doktorica,ne znam joj ime al pretpostavljam da je to dr.Radisevic,na nalazu mi pišeCerviks sakroponiran,1 čl.,uloziv za vrsak prsta (kaj god to značilo) rekla je doktorica da je to super!!
    Jer to znaci da sam se počela otvarat ili? 😅

I meni je tako... Isto već tjednima... Isto kažuuuu super. 

• sretna
    13. Listopad 2017. 13:03

bbrletic13

Sretna moramo bit spremne i ja se jako jako bojim 😭😢

Ma nisam spremna nikako. Doslovno se tresem od straha

Aurora1611
    13. Listopad 2017. 13:36

Ma curke samo hrabro 💪💪
    Sjetite se da cete vidjeti svoje mrvice i da je to nesto najljepse na svijetu, bit ce vam lakse odmah!

Maja 3
    13. Listopad 2017. 13:40

Cure,malo vas skicam jer ste mi super,ko obitelj,sve se podrzavate!
    Sretna,radi tebe pisem jer sam procitala da si iz ka! Kakav strah? Pa to je druga beba,vec si otvorena,to ce ic samo tako! Evo meni je danas 3 mj sto sam rodila na svarci,i sve je super bilo,od dr,sestri,soba! I drugo dijete puno brze rodis! Drzi se! I vi sve ostale mame i buduce mame!

• sretna
    13. Listopad 2017. 13:45

Maslacak31

Cure,malo vas skicam jer ste mi super,ko obitelj,sve se podrzavate!
    Sretna,radi tebe pisem jer sam procitala da si iz ka! Kakav strah? Pa to je druga beba,vec si otvorena,to ce ic samo tako! Evo meni je danas 3 mj sto sam rodila na svarci,i sve je super bilo,od dr,sestri,soba! I drugo dijete puno brze rodis! Drzi se! I vi sve ostale mame i buduce mame!

Hvala! Strah od rezanja, jer se.meni sav upalio i ne mozes ni zamisliti koji su to bolovi. Doslovno se ne mozes milimetar pomaknut, a da suze ne ronis, malog nisam mogla drzat jer me pritisak na sav ubijao. Uglavnom, nesto uzasno,uzasno bolno

Maja 3
    13. Listopad 2017. 13:55

Onda se nadam da ces rodit drugo ko ja,u 8 dosla na svarcu 5 prstiju otvorena,u pola 9 rodila bez pucanja i rezanja!

• sretna
    13. Listopad 2017. 14:07

Maslacak31

Onda se nadam da ces rodit drugo ko ja,u 8 dosla na svarcu 5 prstiju otvorena,u pola 9 rodila bez pucanja i rezanja!

Nadam se 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.