Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Listopad 2017. 14:13

Cureeee, strah je normalna stvar ko sto sve znamoooo... Najbitnije je sto slijedi nakon poroda... 😍😍😍😍😍😍 Druzenje sa struuuucamaaaa 

13. Listopad 2017. 14:15

Jel normalno da se zeni spava pred porod? Ja ne mogu dalje nego cijeli dan spavam i misici me bole jer ne mogu dugo stajat ni hodat. Prije 10 dana bio nalet energije a sad uzas. Nikakve energije ni gnijezdenja....
    Aurora, jesi pitala pedijatra za kaki kaki?

barbs
    13. Listopad 2017. 14:15

Jako mi je zao sto vas ne stignem pratiti ali izgleda da prolazimo kroz skok u razvoju... ovo nam je 3. dan i nije uopce fooooraaa...
    Diego je nervozniji... hoce staaaalnoooo cicu... neispavan je...  muce ga grcevi... Aaaaliii strpljen spasen... 
    Nadam se da cete se uskoro druziti s vasim strucama... Tek onda slijedi veseljeeee 

barbs
    13. Listopad 2017. 14:16

mamisita27

Jel normalno da se zeni spava pred porod? Ja ne mogu dalje nego cijeli dan spavam i misici me bole jer ne mogu dugo stajat ni hodat. Prije 10 dana bio nalet energije a sad uzas. Nikakve energije ni gnijezdenja….

cula sam da je normalno..

barbs
    13. Listopad 2017. 14:17

sanjchi255

Ajme sta sam ja sad sve pojela🙈🙈 prvo kavu popila, pa cokoladno, pa macho (neki novi s borovnicom il cim vec) i TUC😂😂 kad me uhvati sracka 😂😂😂😂😂😂😂

HAHAHAHA ... 
    Veselooo ce ti biti

• sretna
    13. Listopad 2017. 14:22

mamisita27

Jel normalno da se zeni spava pred porod? Ja ne mogu dalje nego cijeli dan spavam i misici me bole jer ne mogu dugo stajat ni hodat. Prije 10 dana bio nalet energije a sad uzas. Nikakve energije ni gnijezdenja….

Meni se zadnjih par dana obavezno pocne spavat u jednom momentu. Najcesce izmedu 11 i 14h. I moram makar zazmirit na 10 min jer ne mogu nista i onda sam ko nova

13. Listopad 2017. 14:38

I ja sam u zadnja dva dana tak umorna i samo bi spavala. Kao da mi neko dao tabletu za spavanje. 

Bila sam na pregledu. Stanje isto ko i prije tri dana. Bebica uredu, kaze dok. da ce biti mozda oko 3400g Pregled opet za tri dana. Ako do tad nebude nista onda ce ga pokrenut. Stvarno me izludi taj mali nece van pa nece. 😁😁

barbs
    13. Listopad 2017. 14:44

Mom nek se samoooo pokrene!! Bacite se dragi i ti u akciju!! 
    Sanjchi, ooooo daaa, zivjeloooo neznanje!!!  A za kosu: narast ce

barbs
    13. Listopad 2017. 14:47
    nakon cicanjA
    nakon cicanjA
    minutu kasnije
    minutu kasnije

Podgrijala sam rucak i opet ga stavila na cicu i tako jela 

barbs
    13. Listopad 2017. 14:49

Kazu da skok u razvoju traje 2-3D do 7

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.