Cureeee, strah je normalna stvar ko sto sve znamoooo... Najbitnije je sto slijedi nakon poroda... 😍😍😍😍😍😍 Druzenje sa struuuucamaaaa
Jel normalno da se zeni spava pred porod? Ja ne mogu dalje nego cijeli dan spavam i misici me bole jer ne mogu dugo stajat ni hodat. Prije 10 dana bio nalet energije a sad uzas. Nikakve energije ni gnijezdenja....
Aurora, jesi pitala pedijatra za kaki kaki?
Jako mi je zao sto vas ne stignem pratiti ali izgleda da prolazimo kroz skok u razvoju... ovo nam je 3. dan i nije uopce fooooraaa...
Diego je nervozniji... hoce staaaalnoooo cicu... neispavan je... muce ga grcevi... Aaaaliii strpljen spasen...
Nadam se da cete se uskoro druziti s vasim strucama... Tek onda slijedi veseljeeee
Jel normalno da se zeni spava pred porod? Ja ne mogu dalje nego cijeli dan spavam i misici me bole jer ne mogu dugo stajat ni hodat. Prije 10 dana bio nalet energije a sad uzas. Nikakve energije ni gnijezdenja….
cula sam da je normalno..
Ajme sta sam ja sad sve pojela🙈🙈 prvo kavu popila, pa cokoladno, pa macho (neki novi s borovnicom il cim vec) i TUC😂😂 kad me uhvati sracka 😂😂😂😂😂😂😂
HAHAHAHA ...
Veselooo ce ti biti
Jel normalno da se zeni spava pred porod? Ja ne mogu dalje nego cijeli dan spavam i misici me bole jer ne mogu dugo stajat ni hodat. Prije 10 dana bio nalet energije a sad uzas. Nikakve energije ni gnijezdenja….
Meni se zadnjih par dana obavezno pocne spavat u jednom momentu. Najcesce izmedu 11 i 14h. I moram makar zazmirit na 10 min jer ne mogu nista i onda sam ko nova
I ja sam u zadnja dva dana tak umorna i samo bi spavala. Kao da mi neko dao tabletu za spavanje.
Bila sam na pregledu. Stanje isto ko i prije tri dana. Bebica uredu, kaze dok. da ce biti mozda oko 3400g Pregled opet za tri dana. Ako do tad nebude nista onda ce ga pokrenut. Stvarno me izludi taj mali nece van pa nece. 😁😁
Mom nek se samoooo pokrene!! Bacite se dragi i ti u akciju!!
Sanjchi, ooooo daaa, zivjeloooo neznanje!!! A za kosu: narast ce
Podgrijala sam rucak i opet ga stavila na cicu i tako jela
Sortiraj odgovore
Najstariji