Ja u utorak radila uzv i imao je samo 3010g pa mi to nekako malo kad cujem sve te vase brojke... u srijedu idem opet....
Sanjchi potpisujem za frizera 😂 Ja cu kroz deset dana otic na šišanje i bojanje izrasta i onda oko Božića 😂
Belle pa nije to malo, meni je to čak super težina, ipak treba to izgurati 😂😂 znaju oni i fulati grame, nemoj se sekirati 😘😘😘
I ja i po danju i po noći žeđ samo takva, mokrim puno naravno, kao u prvim mjesecima trudnoće. I nekad imam osjećaj kao da me nešto stišće u grlu, pa se preznojim. Uopće me nisu slali na ogtt i bas mi čudno 😐 I strah me da mi štitnjača nije proradila opet. Nekad zna poluditi pa se smiri. Nemam nikakvu terapiju jer se bila smirila. Sta ak opet divlja. Joj. Sve cu mu rec u petak 😐
Jutro…
Ima nas vise koji "zivimo u grijehu"😉😂😂 ni Treca sreca nije vjencana, ni Ivanaivica…ima nas…😁
Ja evo kavu pijem, nadam se da ce mi danas bit laganini dan..ovih dana samo neko ludilo😄
Mom, pa ta tvoja beba se neda pa neda..hehe…a sta su ti rekli u TA? Koliko jos pa da ides na inducirani?
Bbrletic i Sretna…sretno vam danas! Javite nam se svakako😊
Maca, i mene je tako trbuh neku vecer bolio😌 ali jos sam u komadu, ne brini😜
Barbs, bar po noci nek soava kad vec po danu ne zeli…😅
Neznam jos nista. Poslje 12 idem na pregled.
Kolko si rekla da je tvoja Lucija teska sad?
Belle dok god ti je ctg uredan nema brige,ne moraju sve bebe bit buce i jos je ostalo do poroda
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Belle pa to ti je dobra kilaza! Moj prvi je 3300 g bio. Tak bi mogao i tvoj, bolje da je manji 😄
Bellepa to ti je dobra kilaza! Moj prvi je 3300 g bio. Tak bi mogao i tvoj, bolje da je manji 😄
Sretna jesi obavila pregled
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja do 3 sata stalno gledala i nadala se da je barem jedna rodila 😂 kad ono nista 😭
Moja mrva je lijepo bila budna, nije kakala 3 dana i stalno se jadna napreze vec mi je zao
Ej cure evo mene iz TA,uglavnom sve je Okej,bar tak veli ultra ljubazna doktorica,ne znam joj ime al pretpostavljam da je to dr.Radisevic,na nalazu mi piše Cerviks sakroponiran,1 čl.,uloziv za vrsak prsta (kaj god to značilo) rekla je doktorica da je to super!!
Jer to znaci da sam se počela otvarat ili? 😅
Evo me 😄 nije me ostavio, jupiiiii 😄
Jos sam se otvorila,kaze da to samo sto nije. Narucio me u ponedjeljak odmah u 7 ujutro ako prije ne krene, pa ako bi se do ponedjeljka jos otvorila da bi me onda odmah ostavio da rodim. Uglavnom, nisam niti cu biti spremna i umirem od straha!
Sortiraj odgovore
Najstariji