Mom, tko zna, mozda i hocemo😅 al nadam se da necemo, radi tebe i radi sebe..da se odmorim koji dan…
Valjda cu ja red mi je 😁
I da lijepa kuhinja. 🖒👌😊
Sanjchi, meni je termin za 4 tjedna. Ali ja sam paničar, pa mi je torba već spremna.
Sanjchi cekaj,ti nisi u braku? Ja sam cijelo vrijeme mislila da jesi
Mi ti vec 5 godina i evo skoro 5 mj zivimo skupa (godinu vise smo u vezi) ali nismo se vjencali (jos)…neznam dal budemo kad cemo i krstitke obavljat, iskreno, vise mi nije tako ni bitno, bilo mi je zbog prezimena (ja jedno a beba drugo) ali nije mi to sad vise tak vazno koliko mi je bitno da smo mi tu jedno za drugog i da zajedno funkcioniramo, i veselimo se oboje bebici…a dragi je inace tip: to je samo papir…
Eto nisam jedina ovdje koja nije u braku. Ni meni nije bitan taj papir toliko. Bitno to sto si rekla da se slazemo i funkcioniramo. I sad da docekamo bebicu i uzivamo s njom. A brak jednog dana kad bude bude. 😊😊
Sad sam bila na wc i obrisem se i na papiru smedjkasto sa bijelom sluzi
Ces ti jos nocas ic rodit 😊
Ja ne mogu spavati. Pa samo da pozdravim. Nekako sam se nadala da su brletić i sretna već rodile. :)
Ali koliko kužim uskoro će. :)
Dobro jutro jos smo u komadu,isla na wc onako smeckasto kad se obrisem al dug je dan danas😆,i ja nisam udata i to nije vazno bitno da funkcionirate zajedno.Nagledala sam se skupih pireva sa labudovima od leda i fontana raznih po stolovima a sad ih je vecina rastavljena a labud i fontane se jos otplacuju ja sam rastavljena i ne razmisljam o udaji isto mi je sa papirom ili bez😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja idem u TA kad L ostavim u vrticu. Nadam se da me nece danas ostavit gore jer je mm otisao u Krapinu poslovno
Dobro jutro
Cure sretno na pregledima danas 😍
Ja sam se sinoc probudila sa takvim bolovima da sam se prepala da cu morat put bolnice a ja na Bracu a bolnica u Splitu😱😱 ali na cudna mjesta znaci leda izmedu lopatica i gornji dio ledja i stomak al ne dole nego bas gornji dio stomaka ... To je trajalo nekih pola sata ne konstantno nego zaboli pa pusti pa opet tako. Sad sam ok,ne boli nista,al nekako se nadam da nisu neki trudovi ni kontrakcije kad nije bolilo u donjem djelu stomaka i ledja...
url=https://daisypath.com]
juuutrooo
Sretnooo na pregledima
Maca, jaaaooo, zvuci groznooo
Diego je noc spavao super kao i inace... Ali mislim da cemo mi odraditi duplu smijenu danas Ocito smo u fazi: skok u razvoju...
Sortiraj odgovore
Najstariji