Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    11. Listopad 2017. 10:58

Gotova. Otvorena sam 4 cm. Ali kaze da to nis ne znaci, da mogu za vikend, a mogu i za tjedan dana ili 10 dana...ali da kad krene cu se brzo krenut otvarat

maca1510
    11. Listopad 2017. 11:01

Suncokretice-cestitam i super za porod! Zavidim ti i nadam se bar upola takvom porodu. Brzo ce bebica nabit kilazu nema straha.
    Mamuka- 3 kg vec?? Ooo od male bebe skocio je on bome na krupnu bebicu! Bas mi je zao za probleme dole, valjda ce oni procjenit sta je najbolje za tebe , pa ako je carski neka je i to, bolje nego da tjeraju priirodno pa poslije na hitni carski. 
    Sanjchi-bome i Luce je velika bebica. Ako ostane unutra do 40.tjedna ko zna koliks ce bit, prava strucica 😀😀

url=https://daisypath.com]

• sretna
    11. Listopad 2017. 11:14

Patrik je 3700 trenutno

Barkleys

sretna

Gotova. Otvorena sam 4 cm. Ali kaze da to nis ne znaci, da mogu za vikend, a mogu i za tjedan dana ili 10 dana…ali da kad krene cu se brzo krenut otvarat

Uuuuu. Ulala. Ulala. Ja sam mislila da te s 4 cm odmah zadrže u bolnici. Ali možda ti je i bolje doma. Znači Sretna nam je sljedeća. :D :D :D

• Mamuka

Bbrletic Hahaha Daaa, depiliranje je podvig. Bez ogledala ništa jer od vena je sve kvrgavo pa lako zapnem za neku. Al sinoć sam uspila to obavit bez posjekotina, prošli put sam se bila zakačila pa me 2 dana peklo ko sam vrag. Uz hemeroide mi stvarno to sad ne bi tribalo 😂😂
    Ma sto se tiče carskog nisam protiv toga. Nisam ni da bi upirala ako nema potrebe za njega ali trenutno nisam spremna riskirat ogromnu ranu doli i dug oporavak jer znam da neću moć dugo ležati zbog micice. Sve OK al ja ne mogu nju ne uzet kad ona traži.
    Čekam još 2 tjedna pa ćemo bit pametniji.
    Maca da, ja sam sinoć od soka zaboravila pitat za bolove u preponama i nogama i ne znam vise ni šta sam još mislila. Još kad je reka velika okrugla glava, veća za nekih tjedan dana.... sve sam zaboravila. 😂
    Sad me brine robica. Ja sam većinu pripremila 56 ali ako on nastavi tako rasti ja ne znam ocu li imat robicu za duže od misec-dva.
    Barbs koji broj nosi Diego??? Jel još na 56? I čiji je to 56, proizvođač?
    Ako to bude malo moram opet u shopping....

• Mamuka
    11. Listopad 2017. 11:18

Cure super za preglede!
    Sanjchi Lucija će izgleda pustit mamu da se malo odmori. Vidiš kako ona misli na tebe. 😉
    Sretna tvoja torba stvarno mora sad bit spremna. Nek te pusti još koji dan da odmaraš pa polako. A ako bude tako brzo ko šta doktor predvorja... bit će to super. 😊

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 11:35

sretna

Gotova. Otvorena sam 4 cm. Ali kaze da to nis ne znaci, da mogu za vikend, a mogu i za tjedan dana ili 10 dana…ali da kad krene cu se brzo krenut otvarat

Bome sretna budi spremna😉

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    11. Listopad 2017. 11:36

Hedgehog

sretna

Uuuuu. Ulala. Ulala. Ja sam mislila da te s 4 cm odmah zadrže u bolnici. Ali možda ti je i bolje doma. Znači Sretna nam je sljedeća. :D :D :D

Ma nisam ni bila u bolnici nego kod svog ginekologa. Ali beba je jos visoko tako da kaze da.mogu tako jos i 10 dana, a mogu i za vikend sad

• sretna
    11. Listopad 2017. 11:38

Mislim da cu danas ili sutra spremit torbu. Prvo moram nac koju uopce 😂

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 11:40

sretna

Patrik je 3700 trenutno

Uff,velik decko

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.