Bbrletic, pa nije ti jako velik trbuh..na koliko je cura procjenjena?
Aurora, bar znam da ga mogu pitat a ne da ce se derat na mene…a i ja sam mu treca trudnoca koju ima iz poznanstva s mojim tatom😄 vec je na "domacem terenu"😂😂😂😂
Sretna, ja sutra u bolnicu, mislim da cu se zadrzat podosta a prekosutra svom doktoru (ako ne rodim u meduvremenu😂) Nadam se da ti nece bit velika guzva i da ces brzo obavit✊
Luce, nadam ae da cu je vidjet..bilo bi vec i vrijeme😅 a sto ne promjenis socijalnog?
20.9 je imala 2790 a prosli cetvrtak mi nije nista rekao samo da je sve ok
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ajoj, Sanjchi, javljaj ako bude promijena.
Evo kratki osvrt na moj pregled danas: obavljeni uzv + ctg. Misko je cca 3300 g tezak, ctg uredan, sve super. Ja sam i dalje skroz zatvorena, a sluzbeno usla u termin. Kilaza mi je +20 kg od pocetne.
Nakon toga sam bila hepi i otisla sam mu kupiti jastuk za bocno spavanje u Bebe Nova ducanu. 109 kn sam ga platila, u Magic Baby je 229 kn
Sanjchi drago mi je da ces napokon vidit svoju curu na uzv…
Ja sutra moram ic na ctg u socijalnog… Privatni ginekolog mi je zadnji put reka da svaki tjedan tribam radit ctg a da svako dva tjedna dodjem u njega na kontrolu… Pa da ne putujem svaki tjedan u Split idem u socijalnog samo na ctg, a najradje ne bi jer ga ne volim
Ej, kako to da već ideš na ctg? Oprosti ako si već pisala.... Mi smo isti tjedan trudnoće, meni nitko još ne spominje ctg.
Sanjchi drago mi je da ces napokon vidit svoju curu na uzv…
Ja sutra moram ic na ctg u socijalnog… Privatni ginekolog mi je zadnji put reka da svaki tjedan tribam radit ctg a da svako dva tjedna dodjem u njega na kontrolu… Pa da ne putujem svaki tjedan u Split idem u socijalnog samo na ctg, a najradje ne bi jer ga ne volim
Ej, kako to da već ideš na ctg? Oprosti ako si već pisala…. Mi smo isti tjedan trudnoće, meni nitko još ne spominje ctg.
Mozda da sama pitas? Koliko sam primjetila da je u svim gradovima/bolnicama drugacija politika okod termina prvog ctg-a, a ovisno i doktoru/ici. Koliko ja znam, jos je rano da ides na ctg, to zadnjih dva- tri tjedna rade. Ja sam danas prvi put isla i jos me malp i zacudilo, mislila sam da necu jos. Tako da mislim da se ne moras zabrinjavati, ali ja bi na tvom mjestu cisto informativno pitala kad to krece.
Evo mene ostavili u bolnici pod nadzorom 2 dana jer mi ctg nije bio dobar. Sumnjaju da je beba spavala il nisam dobro namjestila...
Popodne mi ponovili iza jela i bio je dobar tako da se nadam da će i ostali biti dobri...
Otvorila se još, sad je cerviks na pola članka tako da nećemo još dugo i htjela bi što ranije s obzirom da mi je sad sve nekako postalo stres
Javim se kad saznam nešto više...
I ja danas bila na pregledu. I dalje uloživa za vršak jagodice. A sve ostalo okej. Nisu mi radili uzv jer sam bila prije tjedan dana na uzv-u, samo su s onim "mobitelom" prošli po trbuhu da se čuju otkucaji. Sljedeći pregled mi je 31.10., što je 17 dana prije termina! Pa si nekako mislim da ću otići privatniku zbog uzv, zbog težine bebe, da pitam za starost posteljice...
Sanjchi - super za pregled!!!!
Sretna - pužići izgledaju mrak!!!!
Brletić - ja uvijek zaboravim u kojem si ti tjednu?
Mamasita - super za jastuk, dobar ulov, nisam još nigdje vidjela Bebe Nova dućan...
I ja danas bila na pregledu. I dalje uloživa za vršak jagodice. A sve ostalo okej. Nisu mi radili uzv jer sam bila prije tjedan dana na uzv-u, samo su s onim "mobitelom" prošli po trbuhu da se čuju otkucaji. Sljedeći pregled mi je 31.10., što je 17 dana prije termina! Pa si nekako mislim da ću otići privatniku zbog uzv, zbog težine bebe, da pitam za starost posteljice…
Sanjchi - super za pregled!!!!
Sretna - pužići izgledaju mrak!!!!
Brletić - ja uvijek zaboravim u kojem si ti tjednu?
Mamasita - super za jastuk, dobar ulov, nisam još nigdje vidjela Bebe Nova dućan…
U cetvrtak mi je termin😎
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Yel, predivan je osjecaj kad vidis svoju malu bebicu ♡ Najdivnije nesto! Zacas ces ti 37.punih, meni su zadnja dva mj projurila, ali doslovno! Zbilja? Meni je bio presladak! A nisam bas iz okoline cula da ga moje prijateljice/rodice koriste ali meni se cini bas dobra stvar. Cvrsto ga drzi i za trbuscic i pod ledima, kazu da je super i za bebine grcice. :))) vidjet cemo, svakako ga budem okretala na sve strane ali najvise cu ga nastojat na leda i bok :) valjda nece biti jedan od tvrdoglavaca da ce htjeti bas na trbuh! Hehehe Jao, Yel, meni tebe bas zao da se maltretiras sad s tim radovima. Mi smo apsolutno sve poslozili i pospremili i imamo svoju oazu mira. Aktiviram se za kuhanje, malo ciscenje i setnju pesekica, nista drugo me ne interesira. Poludjela bih u radovima sad! Al izdrzala si dosad, pa jos malo samo! :-*
Suncokretice, jesu li ti dali kakvo objasnjenje? Mogu misliti kako ti je sad i sto ti sve kroz glavu prolazi. Ja sam isto danas lezala tamo i osluskivala i nije covjeku svejedno, dal je sve ok, dal to dobro kuca kako bi trebalo, jos oni brojevi na ekranu skacu a nemas pojma sto je. Oprosti, ali sto znaci "cerviks na pola clanka"? Ja sam dibidus u tom rijecniku njihovom, ja samo svog dr.pitam a sta to znaci? A sta ovo? Onda on meni prosto to objasni da skuzim :D ugl, znam kako ti je i koji je stres. I mene je pocela loviti panika malo, kako ce porod proteci, hocu li se poceti otvarati ili cu prenjeti, hoce li sve skupa biti ok da izdrzim jos koji tjedan??? ....itd. Mislima sam uz tebe i nadam se da ce iduci ctg biti uredan i da je slucajno bio krivo namjesten ili je spajkio. Javljaj nam kakvo je stanje!
Yel, nemas razloga da te strah brisa na streptokok on ti je skroz bezbolan, pregled ti izgleda tako da dodes tamo: Kazes dosla sam samo na bris, das uputnicu, udes unutra, dr.ti sam malo vecim stapicem kao za usi doslovno kao pogladi rodnicu (znaci ko kad se brises povrsinski nakon toaleta, nista ne boli niti ti gura ikakve sprave niti nista unutra), zatvori taj dugi "stapic za usi" u veliku epruvetu i da ti da odneses u laboratorij. Za 7 dana su ti gotovi nalazi.
Iz iskustva trudnica oko mene, ako imas streptokok obicno si prehladena ili ti bar curka nos ili nesto, ja sam odmah znala da ce biti ok jer sam zdrava ko dren :)
Sortiraj odgovore
Najstariji