I ja danas bila na pregledu. I dalje uloživa za vršak jagodice. A sve ostalo okej. Nisu mi radili uzv jer sam bila prije tjedan dana na uzv-u, samo su s onim "mobitelom" prošli po trbuhu da se čuju otkucaji. Sljedeći pregled mi je 31.10., što je 17 dana prije termina! Pa si nekako mislim da ću otići privatniku zbog uzv, zbog težine bebe, da pitam za starost posteljice…
Sanjchi - super za pregled!!!!
Sretna - pužići izgledaju mrak!!!!
Brletić - ja uvijek zaboravim u kojem si ti tjednu?
Mamasita - super za jastuk, dobar ulov, nisam još nigdje vidjela Bebe Nova dućan…
Ajme, staa??? Pa u kojoj si bolnici ti? Meni se cini puno previse da su te narucili tek 31.10. Mislim meni je tad termin, i za tj dana sam opet narucena na kontrolu. Ok, kuzim da od 37 tt narucuju svaki tjedan cca al ti si 35.tt, trebala bi ipak biti za 10 dana ili max 2 tj po meni narucena! Svasta!
Bebe Nova u Areni, na 1.katu, odmah kod Magic Baby ducana al sa strane uvucena, uopce ne dolazi do izrazaja plus ne rade nedjeljom pa pola ljudi ni ne zna da su tamo.
Hedgehog, na koliko ti je bila tezina bebe na uzv? (To si bila u 33.tt?)
Jao, ja sutra na bris 😶, ak me za to strah sta ce tek biti na porodu…
2kg prije tjedan dana...ma hoću samo da prođe 2,5kg jer kao 2,5kg i 36 tjedana znače ono 99,99% šanse da sve bude u redu.... a i kužiš, nisu mi uopće radili bris na streptokok...onak...a 31.10. ću već biti u 38.tjednu...
I ja danas bila na pregledu. I dalje uloživa za vršak jagodice. A sve ostalo okej. Nisu mi radili uzv jer sam bila prije tjedan dana na uzv-u, samo su s onim "mobitelom" prošli po trbuhu da se čuju otkucaji. Sljedeći pregled mi je 31.10., što je 17 dana prije termina! Pa si nekako mislim da ću otići privatniku zbog uzv, zbog težine bebe, da pitam za starost posteljice…
Sanjchi - super za pregled!!!!
Sretna - pužići izgledaju mrak!!!!
Brletić - ja uvijek zaboravim u kojem si ti tjednu?
Mamasita - super za jastuk, dobar ulov, nisam još nigdje vidjela Bebe Nova dućan…
Ajme, staa??? Pa u kojoj si bolnici ti? Meni se cini puno previse da su te narucili tek 31.10. Mislim meni je tad termin, i za tj dana sam opet narucena na kontrolu. Ok, kuzim da od 37 tt narucuju svaki tjedan cca al ti si 35.tt, trebala bi ipak biti za 10 dana ili max 2 tj po meni narucena! Svasta!
Bebe Nova u Areni, na 1.katu, odmah kod Magic Baby ducana al sa strane uvucena, uopce ne dolazi do izrazaja plus ne rade nedjeljom pa pola ljudi ni ne zna da su tamo.
Petrova. Danas u TA nije bio moj doktor, nego drugi. Tnx za dućan. Bacit ću oko, ako ne rodim prije...
Yel, nesto najljepse je vidjeti svoju bebicuu!!
Suncokretice, jaaaOooo, jesu ti nesto rekliii?????? Vjerujem ti da ti je sada stresno...
Hedgehog, mene su u 38.tj narucili u TA na CTG... i nakon toga sam trebala biti narucena tjedan dana kasnije ali sam rodila... Naravno, to jutro kad sam dosla u bolnicu su mi napravilo ctg
Mamisita, super jastuk i super za pregled!!
Sanjchi, a ta mini roooobica je preslatka...
Evo mene ostavili u bolnici pod nadzorom 2 dana jer mi ctg nije bio dobar. Sumnjaju da je beba spavala il nisam dobro namjestila…
Popodne mi ponovili iza jela i bio je dobar tako da se nadam da će i ostali biti dobri…
Otvorila se još, sad je cerviks na pola članka tako da nećemo još dugo i htjela bi što ranije s obzirom da mi je sad sve nekako postalo stres
Javim se kad saznam nešto više…
Ej, uh uh, držim fige! Ma bit će sve u redu. Uskoro ćeš se maziti sa bebicom. A i već si u bolnici, što je plus. Ti si Petrova? Kad su tebi prvi put radili CTG?
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/4-vrste-pjesama-koje-svaka-trudnica-treba-u-ra-aoni-9022
DA SAM BAR OVO VIDJELA RANIJE abahhahahahhaha
Evo mene s pregleda, zatvorena sam i dalje. Radio mi ctg, uredan je. Tlak mi bio nenormalno visok, dosla doma i tu mi normalan. Ocito imam sindrom bijele kute. Samo ne znam kakav ce mi tek bit na porodu, tamo ce mi skocit na 200 valjda 😔 Bas sam tuzna zbog toga... inace, Luka je dobio 300grama od proslog pregleda prije 2 tjedna (sto mi se cini malo jer sam mislila da tjedno dobivaju po 250grama) al doktor nije nista komentirao, valjda bi rekao da nesto nije ok. Eto, sad ima 3010grama...
Odlucan popis pjesama😂😂
Ja sam danas robicu od svojih klinaca skinula s tavana i probrala, jos mi je frendica dala vrecu od svoje curke jer je moja ljetna a sad ova curka ce bit kraj 11 pa je skroz kontra kratko i dugo😂
Imam toga dosta bas...falit ce mi samo bodici i stramplice. I robica za izlazak. Barem nemam velikih troskova.😊
Cak mi je jedna zena poklonila dosta platnenih pelena jer mi je od malca ostalo svega 10 ful funkcionalnih pa sam i s tim bas happy😊
Trbuh mi raste naocigled i jedva cekam sljedeci petak da zavrsim s poslom i skoncentriram se na bebu i pospremanje😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Bris na streptokok radim sljedeci tjedan i nijeme strah, a pijem i klavocin jos sutra pa ako je bio negdje prisutan sigurno ga vise nema😂
Jucer nam je bila 7. godisnjica braka pa smo di doma veceru kuhali i tortu sam napravila i bas smo uzivali s klincima.
Polako se svi pripremamo psih za prinovu😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji