Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    10. Listopad 2017. 23:50

luce <3

Mamuka bome u tebe je stvarno zeznuto, nije ti dr spominja carski uz sve to?

Nije izravno ali mislim da ćemo za 2 tjedna razgovarat detaljnije.

Tek kad sam rekla da je micica imala 3160 a ja priko 20 šavova od pucanja, unutarnjih i vanjskih, je nešto natuknuo da triba se prilagoditi svakome i da triba dobro procijenit tko šta može.
    Ma ja bi probala i prirodni al ako vide da tu nema prostora za neki normalan izgon da prebace na CR. O CR uopće nisan do sad razmišljala.
    Sanjchi odlično izgleda krevetić. Bas je fora.
    Ne brini za sutra. Možda je beba samo veselija jer si ti uzbudjena a svi ovi dani radova moraju se osjetit jer ipak su pri kraju. Nije bas da si i odmorila koji dan a u ovim tjednima to je bas veliki napor. Uz to si puna i vode. Po tvom nalazu od danas ne bi se reklo da će to bas svaki čas ali te se stvari brzo mijenjaju.
    Samo polako i pozitivno i bit će to sve super. Držim fige da ostanete još koji dan u komadu da se malo odmoris 😉

Suncokretica
    11. Listopad 2017. 03:37

Evo žene moje, ja rodila sinoć prije ponoći dakle 10.10. Dobro da sam bila na odjelu jer ne bi stigla do rodilišta 
    Ujutro na pregledu otvorena prst, ostavljena zbog ctga, uhvatili me trudovi iza 21 h. Nisam bila sigurna jel to to pa zvala odmah sestru da stave ctg i eto potvrđeni. I to počeli odmah u razmaku par minuta, niti 5. Pregledaju me, otvorena za 2 prsta i kažu neće to tak brzo, prvorotkinja ste. Dali mi normabel i čekamo dal će se smiriti. Oni se pojačali i pregled za pola sata kaže otvorena 7-8 cm odmah u radaonu.
    Muža zovem hitno, nije nažalost stigao iako ima 25 min do bolnice. 
    Čekamo ga, kažu rodit ćete u 2-3 truda al ja čekam njega. Kad sam osjetila da ne mogu više, zovem sestre, stisnula i evo naše Lee začas 

Suncokretica
    11. Listopad 2017. 03:49

Odveli su je na promatranje jer je sitna 2200 g tako da čekamo pedijatricu ujutro da vidimo stanje iako su ukratko rekli da je sve ok, nadam se da je...
    Gužva je na odjelu pa čekam da me smjeste u sobu jer nema mjesta. 
    Uopće ne spavam od uzbuđenja a i zvukova na hodniku i iz radaone...
    Ja se super osjećam, ne znam što mi se dogodilo, tako je sve brzo bilo da nemam osjećaj da sam rodila... 
    Nisam stigla dobit ni epiduralnu ni klistir!
    Kažu da sam stvarno fenomen za porode, ovo je bilo ekspresno hehe 
    Malo sam popucala iznutra i šivali me duže nego što je porod trajao
    To malo što su sanirali je uzrokovalo još veće krvarenje jer mi je dole sve jako prokrvljeno. Pa nisu znali kako zaustaviti pa šivaj još. Na kraju mi stavili tufer i rekli da čekamo dal će stati, nadam se da će biti ok i da neće opet morati. 
    A sutra se javim čim stignem i saznam kako mi je dijete 👶 
    Pozdrav od mene i moje mršavice 

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 06:24

Dobro jutro cure,suncokretice cestitam i stvarno si ekspresno rodila a mala Leica ce bit buhtlica cim dodje na ciku.Sanjchi krevetic je odlican sve ti je pri ruci kod nas nista novo malo trbuh tvrd pa popusti vidjet cemo sutra.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 07:31

Yel

Aaaaaaaa Suncokretice cestitam vam od srca ❤️😍😍 i super za brz porod!!!
    Wow!!

Sanjchi, kindac je predobar 👍🏻👌🏻

Yel dobro jutro kako si

Leptirica.com

• Mrvica
    11. Listopad 2017. 07:48

Suncokretice cestitam!  😍 brz oporavak zelim tebi i tvojoj mrvici.😃

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 08:00

sanjchi255

Ajme Suncokretice…pa ti to rjesavas ekspres…hehhe…cestitam!!! Zao mi je sto je muz propustio porod ali sad cete skupa uzivat u maloj princezo😘😘
    Mamuka, nadam se da ce na kraju porod zavrsit najbolje za tebe i da se neces previse mucit! A moja anamneza jucer…vidjet cemo danas..evo popijem kavu pa idem obrijat noge (ako uspijem😂) i gore u TA..
    Jutros sam se prpbudila i gledam kindac i mislim si: tu ce uskoro lezat beba…moja beba…i onda me panika uhvatila😂😂😂😂😂

Sanjchi sretno na pregledu javi se

Leptirica.com

• Mamuka
    11. Listopad 2017. 08:01

Suncokretice čestitam! 😊
    Pa ti si postala rekorderka. Čini mi se da si i Treću nadmašila u brzini. Svima želim da bude tako brzo kao kod tebe.
    Bebica će bit dobro, ne brini. Malo mršavija je ali kad počne papit rast će ekspresno i za čas ćeš ti morat tražit veću robicu.😉
    Čula sam prije par dana da je jedna cura tu iz sela do nas koju poznam iz škole rodila u terminu curicu od 1900g al bebica super zdrava i evo nakon par miseci je toliko narasla da se na njoj nikad ne bi reklo da je bila sitnija beba. To su mali lavići i nezamislivo su žilavi. Bit će Leica dobro. 
    Čekamo te sa friskim vijestima 😊

• sretna
    11. Listopad 2017. 08:33

Suncokretice, cestitam na ekspresnom porodu i zelim ti brzi oporavak!
    Sanjchi, javi koliko je L teska.
    Ja sam isto na putu za ginekologa, ne mogu vam opisat kolko mi se ne ide. Vec mi je lagano dosta sirenja nogu 😂

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 08:40

sretna

Suncokretice, cestitam na ekspresnom porodu i zelim ti brzi oporavak!
    Sanjchi, javi koliko je L teska.
    Ja sam isto na putu za ginekologa, ne mogu vam opisat kolko mi se ne ide. Vec mi je lagano dosta sirenja nogu 😂

Sretno na pregledu,vjerujem za sirenje nogu 😊

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.