Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    10. Listopad 2017. 21:04

Sanjchi u mom mistu imaju 2socijalna ginekologa pa ova druga dr nije mentalno stabilna pa je ovaj u kojeg sam upisana manje zlo...btw super puzici izgledaju
    Hedgehog nije mi rekao zasto mi vec radi uzv, a ni ja ga nisam pitala... trudnoca je uredna, mozda jedino iz opreza jer sam imala prije ove trudnoce spontani, i u ovoj trudnoci sam imala u 17/18tj hematom... Al reka mi je da tribam svaki tjedan radin uzv i svako 2tj da dolazim na kontrolu... Ja volim sto je tako, nekako se nadam da mu onda nece nesto promaknut... Ovako sr osjecam sigurno 

Aurora1611
    10. Listopad 2017. 21:05

Sanjchi ti budi spremna, on je mene pregledao i rekao ajmo u rađaonu hahah tak da mozda vec sutra vidis svoju bebu 😊😊
    On je ovak super pa onda zbilja iskoristi priliku da ga sve ispitas 😂😂
    Kakvo je sad stanje za ctg i to? Ja sam svaki put obavila ctg najkasnije do 8 i 15 pa onda cekala pregled dr do 12 to me izluđivalo stvarno!!

• Barbi13
    10. Listopad 2017. 21:28

Yel

Bbrletic, jel te frka?

Jako me strah pogotovo kad padne mrak

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

10. Listopad 2017. 21:52

Belle, ja nisam upucena koliko moraju dobivati. Miskec je imao 3200 zadnji uzv a sad oko 3300, mislim da ti to nije 100%prezicno jer ipak nije da ga vazu vec samo procjene. Ajoj, zao mi sta ti toliko skoci tlak. Valjda ce biti bolje, al bar si zatvorena i znas da je sve ostalo O.K.!

10. Listopad 2017. 21:55

Hedgehog, meni su bris radili prije tj.dana, u 37.tjednu, dns kad sam usla u 38.dobila sam nalaze. Valjda je to isto individualno.

• sretna
    10. Listopad 2017. 22:01

Ja sam lrvi ctg radila sa 35 tj i tada mi je radio i bris na streptokok

• Mamuka
    10. Listopad 2017. 22:14

Nas pregled se odužio tj čekanje se odužilo i dok smo došli kući i micicu spremili za spavanje....
    Uglavnom cerviks na članak i uloziva za vršaka prsta. Doli su vene uznapredovale i doktor ništa nije moga od njih vidit pa je radio po opipu iako nije planira sad čačkat al nije ima druge opcije.
    Uzv malac 3kg i veće okrugle glave. Kad je upalio uzv vidio je kako hvata posteljicu rukom pa je počeo govorit ne ne, nemoj to čupat 🤣. Nisan to bas skroz skužila al posteljica se nešto na desnu stranu previja ali sricom glava je niže od toga pa ne bi triba bit problem.
    Uglavnom ispada da je u misec dana dobio 1400g i nije mi svejedno jer on dobiva 350g tjedno a moje vene doli su koooma i kaže da bi svakako tribali izbjegavat rezanje. S micicom koja se rodila sa 3160g sam jako ispucala, nisu me rezali i sad me hvata panika kako tolikog malca izbacit vanka. 😱

Belle84
    10. Listopad 2017. 22:16

Ja danas prvi ctg i bris na streptokok, nije mi htio ranije raditi. Nalazi za 3 dana... i to sam privatno sve kod njega jos uvijek. Rekao mi je da dodjem za tjedan dana u bolnicu (bit cu 38tt) i to ce mi bit prvi pregled u TA. (Vjerojatno zato sto on radi privatno i u bolnici pa je svejedno di me pregledava.

• Mamuka
    10. Listopad 2017. 22:19

Suncokretice samo mirno. Ako je poslije bilo sve dobro vjerojatno je bilo ili nešto krivo namješteno ili je misko spava. Tvoje nerviranje će samo pogoršat. Znam da ti nije lako ali već ste praktički u terminu i on je spreman za van. Bitno da su organi uredni, a kile lako nabaci. U dobrim ste rukama i Boga na pomoć i bit će to sve dobro. Drži se! 

• Mamuka
    10. Listopad 2017. 22:34

Pitala sam gina za streptokok i kaže on ništa strašno, najnormalnija stvar da je tu jer je dio te mikroflore. Kaže da sam bzvz pila antibiotik jer se on opet vrati za nekih 10ak dana i da to ne triba liječiti nego samo naglasiti kod poroda da ga imaš pa da uključe antibiotik.
    Pitala sam bi li muž treba uzimat nešto zbog toga pa je reka ni slučajno, kao da sam i ja bzvz pila antibiotik i to jaki a opet ću ga dobit na porodu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.