E a što se tiče pokreta. Premda nekad baš bole, ja navečer ne mogu zaspat bez da me prvo izbuba. Bilo je par puta da je navečer bila mirna pa sam brzo išla jesti kekse, nutelom ili čokoladu... Čisto da se javi da ju čujem da mogu mirno zaspat. :)
E a što se tiče pokreta. Premda nekad baš bole, ja navečer ne mogu zaspat bez da me prvo izbuba. Bilo je par puta da je navečer bila mirna pa sam brzo išla jesti kekse, nutelom ili čokoladu… Čisto da se javi da ju čujem da mogu mirno zaspat. :)
Pozz sad bas procitah ovaj komentar a sinoc sam se bas bila zabrinula za svoju bebu jel sve ok, ona je inace od prije veoma aktivna bebi 😁 ali sinoc je to trajalo dok smo muz i ja setali lupala je nogama cijeöo vrijeme dosli kuci i ona i dalje skace lupa na sve strane nogicama rukama na sve strane stomaka do 23:00 i onda poce da i stuca jos...pa sam se bas bila zabrinula da li je sve ok... nekako mi to izgledalo previse ko da je nesto muci...a sad vidim da je i tvoja isto aktivna ili? I ja sam sad 34 ned. I 1 dan trudna 😊 🤗
Sta se tice udaraca ja se ne mogu pozalit, javlja se redovito ali to bude bas njezno a preko noci spava po cijelu noc, riiiiiijetko kad da sam osjetila da se rita po noci. Nadam se da ce tako ostat i kad se rodi pa bude velika spavalica na mamu 😀😀
url=https://daisypath.com]
Nisam ni ja mislila siroko povijati pa nisam to ni kupovala,al u zadnjih mj dana je rodilo par mojih frendica i svima su rekli da moraju povijati,pa bih ja za svaki slucaj kupila barem dvije te pelene da imam doma..ak posaljem supruga naknadno po to sve me strah sto bi mi donio doma..haha..
Ma nek ona samo udara,bar znam da je sve u redu,samo to su sad pravi udarci,bolni dosta😊😊
Mamuka, ja isto nisam cijelu noc oka sklopila od udaraca. Ne vjerujem da tako jako moze tako mala beba udariti. Bas da se zabrines sta tako "poludi" . Ja cijelu trudnocu spavam samo na bokovima. Tj. Sad uopce vise ne spavam jer ili imam lazne trudove il me mali lupa il me sve zateze. Toliko sam iscrpljena da ak porod bude trajao dugo i bolno, uzmem epiduralnu i da mi daju bilo sta da mi bude lakse. Al doslovno izgledam ko da imam 2 djece vec a ne ko prvorotka, koliko sam iscrpljena.
U 13 h imam pregled pa cemo vidjet sta ce dr reci.
Tako je i kod mene imam osjecaj da cu se naspavati tek kad rodim😆
A jooj nema spavanja kad beba dode.. ja nisam od 8mj trudnoce normalno spavala. Nocas sam rekla muzu samo da imam 8h sna i da bi bila kao nova. Od kad sam rodila najvise 4h u komadu sam spavala, a od kad smo dosli doma preko dana ne spavam a nocu budenje svaki ccc3h iako u zadnja 4 dana mali malo zeza, nece spavat i svako jutro poslije 4 sata veselje.
Ja danas idem na pregled a doli sam ko amazonka 😱😂😂
Ne znam kako ću se sredit jer od stomaka vidim jedva do pola bedara. 😂
Uz vene doli sad iman i hemeroide. I streptokok.... stvarno ne znam jel ima još sta da mi se doli nakiti.
Stra me poroda zbog tih ukrasa.
I da. Ja bi da sad još iman 2 miseca do poroda a ne samo 1. Želim da ovo produži. Triba mi malo odmora prije akcije.
Najgore je kad se od rebra češu kad udaraju i kad doli čačkaju. To me ubija. Bas su neugodni takvi pokreti i uz to ne znam ko može spavat.
Sretna ti si do sad bas bila sritna pa valjda će se niz nastaviti. Bilo bi lipo😉
I da, ja još neman ni T od torbe 😅
Da vas pozdravim, ne stignem citat sve..nadam se da ste dobro 😚😘😊😊😊 Cekamo vas na nasoj temi mama 😚
Curke jeste vi kupovale one pelene za siroko povijanje na cicak?di ima toga za kupiti?
Btw. moja Mila mene isto jakoo udara i dosta cesto,sto se ne bi trebale bebice primiriti pred porod?ili to znaci da nece ona tak skoro van?😊😊🙈
Obvezno te na cicak....nama su u rodilistu povijali s klasicnim kao u 18st i jedva sam se snasla (oni minjaju samo 3puta a moja je kakila svako malo pa sam ja izmedju sama ju mijenjala..)
A ove na cicak su lagane...i s umetkom uzmi tako da ne moras sama dodavat 1tetru za tvrdocu.....ja imam i sa i bez umetka i na kraju samo ove s umetkom koristim jer su mi prakticnije.
mada...u nekim gradovima/rodilistima ne propisuju "siroko povijanje" pod obvezno. U splitu da....
žena-majka-carica:)
Da vas pozdravim, ne stignem citat sve..nadam se da ste dobro 😚😘😊😊😊 Cekamo vas na nasoj temi mama 😚
Ja iisto ne stignem citat, nema sanse...evo sad je zaspala a ja moram kuvat rucak dok ne zaxove gdjica. Al prvo 5min na net opustit mozak, da nisam ko robot samo radim nestooo. Nema odmora! Srecom u trudnoci sam se naodmarala i skupila snage/zivaca...inace tko bi!
žena-majka-carica:)
Curke jeste vi kupovale one pelene za siroko povijanje na cicak?di ima toga za kupiti?
Btw. moja Mila mene isto jakoo udara i dosta cesto,sto se ne bi trebale bebice primiriti pred porod?ili to znaci da nece ona tak skoro van?😊😊🙈
Obvezno te na cicak….nama su u rodilistu povijali s klasicnim kao u 18st i jedva sam se snasla (oni minjaju samo 3puta a moja je kakila svako malo pa sam ja izmedju sama ju mijenjala..)
A ove na cicak su lagane…i s umetkom uzmi tako da ne moras sama dodavat 1tetru za tvrdocu…..ja imam i sa i bez umetka i na kraju samo ove s umetkom koristim jer su mi prakticnije.
mada…u nekim gradovima/rodilistima ne propisuju "siroko povijanje" pod obvezno. U splitu da….
Da,takve bas imaju moje frendice i one su mi to isto rekle,da necu valjda povijati sa klasicnim,da je to po starinski😃😃samo ne znam di da ih nadem,moje frendice imaju od proslih beba..ici cu potraziti po baby ducanima😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji