Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    05. Listopad 2017. 17:25

Hedgehog

Ana2711

Nisu mi jako nateceni prsti..mislim vidi se,al nist strasno..noge nisu..pa ne znam zasto me tako plasi..tlak mi je odlican,proteine u mokraci mi gledaju na svakom pregledu (preko one trakice) i to je isto u redu..ah izbacit cu sol pa cemo vidjeti,imam opet pregled za 7 dana..
    E da,cure koje cete roditi u Petrovoj,nemojte si slucajno uzimati spavacice dugih rukava jer je tamo uzasnooo vruce,bas jako griju..cak sestrama na salterima hladi klima!!bas sam pricala sa jednom trudnicom koja tamo lezi,veli da se kuhaju u sobama..uzas

Ana, ma bit će okej. Ako su samo prsti u pitanju… Bitno da nemaš proteine na trakici. Tnx za savjet za spavaćice. Ja sam naravno pripremila dugih rukava… :D

Nema na cemu🙂🙂ja imam kratkih rukava,ali sam si pripremila deblji ogrtac..sad ga vadim iz torbe..haha

Barkleys
    05. Listopad 2017. 17:30

Ana2711

Hedgehog

Ana2711

Nisu mi jako nateceni prsti..mislim vidi se,al nist strasno..noge nisu..pa ne znam zasto me tako plasi..tlak mi je odlican,proteine u mokraci mi gledaju na svakom pregledu (preko one trakice) i to je isto u redu..ah izbacit cu sol pa cemo vidjeti,imam opet pregled za 7 dana..
    E da,cure koje cete roditi u Petrovoj,nemojte si slucajno uzimati spavacice dugih rukava jer je tamo uzasnooo vruce,bas jako griju..cak sestrama na salterima hladi klima!!bas sam pricala sa jednom trudnicom koja tamo lezi,veli da se kuhaju u sobama..uzas

Ana, ma bit će okej. Ako su samo prsti u pitanju… Bitno da nemaš proteine na trakici. Tnx za savjet za spavaćice. Ja sam naravno pripremila dugih rukava… :D

Nema na cemu🙂🙂ja imam kratkih rukava,ali sam si pripremila deblji ogrtac..sad ga vadim iz torbe..haha

A još sam mislila spakirati i dugu vesticu kao umjesto ogrtača i još sam spavaćice skupo platila... Hahaha -. -  -.-

Nina2512
    05. Listopad 2017. 17:34

Hedgehog

Ana2711

Hedgehog

Ana2711

A još sam mislila spakirati i dugu vesticu kao umjesto ogrtača i još sam spavaćice skupo platila… Hahaha -. - -.-

😃😃😆
    Imat cemo bar vise mjesta u torbi,za grickalice npr😃😃

05. Listopad 2017. 17:48

Napisem cijelu stranicu komentar- nece da se ucita. Screenshotam to-nece da ucita sliku. Ponovno napisem komentar i nece. Misa mu! 

Aurora1611
    05. Listopad 2017. 18:03

Sanjchi zakaj? Jel ti se on zamjerio nesto? 
    Znam da ga jako puno zena ne voli ali ja moram bit iskrena, bio mi je na 2 pregleda u bolnici, i jos me stalno provjeravao kako sam i uvijek se salio samnom, nadao se da cu rodit dok je on u smjeni, bio je u nocnoj i kad sam dosla na ultrazvuk poslije poroda zezao se veli cim sam ja otisao ti rodila hahah tak da je meni on superrr bio, voljela bih da mi je i na porodu bio! On je malo brutalan, i sto na umu to na drumu!

[OBRISANO] 05. Listopad 2017. 18:33
    barbs
    05. Listopad 2017. 18:34

Sretna, zato još ni ne želim ništa širiti... Da ne širim bez veze... 
    Yel, mi djelimo troškove. To su na kraju krajeva naše pare. 

Barkleys
    05. Listopad 2017. 18:44

Yeeeel - knauf.... Bravo, bravo! Ima nade! 

[OBRISANO] 05. Listopad 2017. 18:47

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    05. Listopad 2017. 19:08

Barbs sretno na prvom pregledu! 😊 
    Yel suuuuper za knauf! Je li to zato sto si se udruzila sa sveki ili? Mozda to nije losa taktika 😉
    Treca sreca Mila je medena! 😊
    Troskove dijelimo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI