Sanjchi bas mi je drago :) dr Rebic je bio meni na porodu! Nadam se da ce ti objasniti sve sto treba i da ces biti zadovoljna! On je inace iz mog kraja, i moji ga privatno poznaju sli on je meni isto bio dosta sutljiv, takav je po prirodi ali je dobar stvarno!
Sanjchi, super! Ja isto idem sutra kod svog ginekologa, a ne da mi se jer znam da ce biti guzve
Sanjchi drago mi je da ces napokon vidit svoju curu na uzv...
Ja sutra moram ic na ctg u socijalnog... Privatni ginekolog mi je zadnji put reka da svaki tjedan tribam radit ctg a da svako dva tjedna dodjem u njega na kontrolu... Pa da ne putujem svaki tjedan u Split idem u socijalnog samo na ctg, a najradje ne bi jer ga ne volim
Bbrletic, ulala, super napredujete!
Spavanje kad beba dođe - što je to?? Mada ja imam sreće što je D, za sada, dobar po noći, ali i preko dana... Nećemo se lagati... Ali po noći, kako je V napisala, SVE BIH DALA ZA 8 SATI U KOMADU SNAAAAA!!!!!!
Mom, eeee, nikad se ne zna kad ćeš, ali koliko znam (barem u Puli) do 7D dozvole da trudnica pređe termin i onda ideš na inducirani... Nadam se da će se ipak sve prirodno pokrenuti...
Mamuka, ja nemam pojma kako sam se uopće uspijela obrijati dan prije poroda Ne znam na što je to ličilo
Kako je prošao pregled?? (oprosti ako si negdje napisala - nisam pohvatala očito)
Nažalost ne stignemo sve biti više toliko aktivne...
Sanjchi, fino izgledaju ti pužići... mmm... i bravo za frendicu!!! Svaka joj čast! E jesi izazivala, ali eto, bitno da si spremna
A sutra na pregled s torbom u autuuu!!!!!!!!!!!!
E, da, bebina aktivnost kao u trbuhu... Ako je to istina, nadam se da će nastaviti biti tako... Da kucnem u drvo Diego je aktivniji bio tijekom dana u trbuhu nego tijekom noći i za sada je tako... Nadam se da će se tako i nastaviti.
Muž spava. Diego spava pored njega. Idem ja fino pod tuš na miru
Netko je spomenulo sliku s avatara Super su mi te njegove nožice a bome i čarapice
Obožavam ih
Te male slatke bebine čarapice...
Ja cekam da L zavrsi trening, a kad dodemo doma cekaju nas vruci kesteni 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji