Mamisita, oooo, vidim, i tebe je počeo zaj* forum! Mene zaj* već oko mjesec dana!
Isto tako napišem, pa zašteka, pa ništa ne mogu... nit poslat niti screenshot napraviti... ništa...
Treca sreca, veselo je kod tebe vidim... Mila je preslatka. Ja već nekoliko dana Diegu puštam muziku na viperu i vidjela sam danas da je baš sa zanimanjem počeo pratiti te viseće igračke, pogotovo kad ih slučajno udari, pa to zvonca i njiše se
Danas sam mu stavila i s youtubea pjesmice tako da je to sa zanimanjem slušao, mada ga i ja uzmem u ruke kad vidim da je previše nemiran i nikako da se umiri. Brz oporavam malenom i nadam se da Mila neće pokupiti ništa.
Javljaj se svakako kad stigneš jer mi koje smo rodile više ništa ne stignemo
Ali ima nas koje smo česte na forumu za BEBE - Jesenjske bebe/mame 2017. pa se javi i tamo
Pusa Mili i braći
(neka brže ozdrave!)

Hvala, Kiki! Jesi ti danas imala pregled isto? Izgubila sam se u moru komentara...
BBrletic, ulalaaaa... Možda si ti slijedećaaa!

Hvala,Kiki!Jesi ti danas imala pregled isto? Izgubila sam se u moru komentara…
BBrletic, ulalaaaa… Možda si ti slijedećaaa!

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Yel drago mi je zbog radova

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bila sam napisala duži komentar al naravno da ga je ovaj forum mora izbrisat. Vise nemam volje sve tipkat... 😡
Cure slatke su vam bebice, male princezice😊
Ana ne brini za oticanje. Samo rijetke prodju trudnoću bez toga. Pogotovo pred kraj. Ako nemaš drugih tegoba (tlak i proteini u mokraći) mislim da stvarno nema nikakvog razloga da se iti malo brineš. Opusti se i uživaj u zadnjim tiednima 😉
Yel drago mi je da se kod vas stvari polako miču. Možda to ipak do poroda bude sve OK. Držim fige!
Ostalo sam pozaboravljala šta sam pročitala i komentirala. 😂

Daaaa sretna kako ide taj preljev za cimet puzice?
Jučer sam na tasty gledala bas recept za neke ogromne puzice koje rade u Texasu mislim, i u preljev ide i sir šta mi je bilo tako čudno. I u recept ide jaaaako puno šećera i maslaca. Bas onako previše. Obožavam kolače i nisam bas od onih koji se tomu odupiru ali gledajući onaj video imala sam osjećaj da nakon tog pužića instant dobiješ dijabetes i kolesterol.
Volim cimet i nikad mi ga nije previše i super su mi cimet pužići al onaj recept koji sam gledala je bas way too
much.

Hedgehog hvala na info 🤗🤗 sutra ujutro idem pa ću se naručiti,ne znam dal oni bubnu dan kad da dođem ili mogu birat!!
I znam da mi neće taj dok bit na porodu ak se bas ne potrefi,vezu nemam nit ju tražim,slažem si u glavi kak bude bit će i pokušavam se ne zamarat (normalno da se zamaram) 😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji