Nebi navecer😂😂😂😂😂😂 e kad bi mogle birat..ja imam osjecaj da ce mene uhvatit u 2 ujutro😅 moja torba skoro pa spremna, jos ubacim grickalice, vodu, wc papir i punjac i ja spremna…moram jos jednom provjerit listu al mislim da je to to😊
Točno to i meni fali :)
Sve ste spremne osim mene 😂
Mene bole prsti i zglobovi na sakama 😕
Moja torba je isto spremna samo moram ubacit jos punjac i nesto za jelo
Mamuka, ja isto nisam cijelu noc oka sklopila od udaraca. Ne vjerujem da tako jako moze tako mala beba udariti. Bas da se zabrines sta tako "poludi" . Ja cijelu trudnocu spavam samo na bokovima. Tj. Sad uopce vise ne spavam jer ili imam lazne trudove il me mali lupa il me sve zateze. Toliko sam iscrpljena da ak porod bude trajao dugo i bolno, uzmem epiduralnu i da mi daju bilo sta da mi bude lakse. Al doslovno izgledam ko da imam 2 djece vec a ne ko prvorotka, koliko sam iscrpljena.
U 13 h imam pregled pa cemo vidjet sta ce dr reci.
Curke jeste vi kupovale one pelene za siroko povijanje na cicak?di ima toga za kupiti?
Btw. moja Mila mene isto jakoo udara i dosta cesto,sto se ne bi trebale bebice primiriti pred porod?ili to znaci da nece ona tak skoro van?😊😊🙈
Mamuka, ja isto nisam cijelu noc oka sklopila od udaraca. Ne vjerujem da tako jako moze tako mala beba udariti. Bas da se zabrines sta tako "poludi" . Ja cijelu trudnocu spavam samo na bokovima. Tj. Sad uopce vise ne spavam jer ili imam lazne trudove il me mali lupa il me sve zateze. Toliko sam iscrpljena da ak porod bude trajao dugo i bolno, uzmem epiduralnu i da mi daju bilo sta da mi bude lakse. Al doslovno izgledam ko da imam 2 djece vec a ne ko prvorotka, koliko sam iscrpljena.
U 13 h imam pregled pa cemo vidjet sta ce dr reci.
Tako je i kod mene imam osjecaj da cu se naspavati tek kad rodim😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic, ja mislim da necu ni tad hahah sta sam spavala dosad, spavala hahaha
Ana2711, ja nisam kupovala nis za siroko povijanje. Ne znam gdje toga ima.
A ovisno, svako prica svoju pricu, netko da se umire, netko da ga je beba lupala jako do izgona. Ko za sve, neki kazu da ih je bolilo ko jaca menstrualna bol, neke su krepavale od bola... itd. Ja mislim da uopce nema pravila.
Ana moj je bio aktivan do samog dana rodenja 😄
Pelene za siroko povijanje ne znam gdje ima jer mi nismo siroko povijali L niti cu P. Kod nas se to radi samo.ako dr kaze da treba, preventivno ne.
A blago ti se, Sretna, ti bas imala sve neke privilegije…pase ti nick uz tebe😜
Hahah Hedgehog, blejis u plafon😂 ja kad se probudim, to je to..nema sanse da bi se tak probudila i bila budna do 7 pa zaspala…ja kad se jednom razbudim, gotovo je…valjda mala ne bude na mene sto se tog tice, jer sam onda naje😌
Luce, znam te bolove…uzas…pogotovo kad se ujutro probudim, jedva stisnem saku😣
Mamisita, sretno na pregledu!😘
Ana, ima ih u bubamari tipa nekih 30-40 kn…i u KTC-u sam vidjela ih…ja nisam kupovala, dobila sam ih, al znam da sam na ta dva mjesta vidjela😊
😂😂😂😂 si vidla? Zato se bojim ko vraga ovog porodaja ako necu dobit epiduralnu, a jos i malog diva nosim 😂
Ni ja neću široko povijati...
Sanjchi zakaj ne bi ponoći.. Ja baš bi, kao možda budem u polusnu pa se neću sjećati poroda :)
Sortiraj odgovore
Najstariji