Jutro!
Ja spavam uglavnom na ledjima jer mi je tako najudobnije. Na livom boku mi je koma jer bebač tada poludi i toliko me izgnjavi da se moran okrenut. Na desnom je još OK al nekako mi ledja najviše pasu.
Malac me počeo u noći poštenski gnjavit, bas neugodni pokreti od kojih ne možeš spavat. I plus nesanica.... do sad sam spavala ko top a sad nakon 2-3 sata se probudim i onda je sve nešto isprekidano i u polubudnom stanju. Bzvz. Iako u 1 T sam valjda tako provela pola trudnoće. Al tad sam i mogla spavat ujutro do kasnije a sad bas i ne...
Micica je jučer bila u vrticu na normalno vrime i bila je super. Tete oduševljene kako se uklopila i prilagodila. Prošli tjedan nije apsolutno ništa tila jest s dicon a jučer je sve jela. Čak i voće koje nije tila jest vise od godinu ipo dana. Ja sam šokirana! Znaci od prije prvog rodjendana je prestala jest voće iz ko zna kojeg razloga i ne znam šta nisam sve probala da ponovno proba al nije bilo šanse. Do jučer. Taj vrtic je stvarno čudo.
Sretna, da te P ne bi iznenadio??
Ma nece. Nemam nikakve promjene ni naznake ni bolove...ma nista
Mamuka, super što si si našla pozu u kojoj možeš spavati. Ja u zadnjih par mjeseci T nisam uopće mogla na leđima... Sve me počelo boljeti. A super za micicuuuuu Drago mi je što je lijepo prihvatila okolinu i što je počela jesti
Bome cure sve blize smo porodu
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Cure, da li koja ima iskustva sa pocekom/mirovanjem kredita za vrijeme porodiljnog?
Jutro Yel,ja sam mislila zamrznut al su me odbili jer sam kasnila par dana sa ratom bila sam ljuta jer bi mi to bilo super.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Barbs, hahah…ma neka nje koliko hoce unutra, izdrzat cu jos to malo…na kraju ce se desit da rodim kad mi bude godinu dana kako sam diplomirala, bas mi je to jutros palo na pamet (20.10.) 😄
Polozaj spavanja…nekako zaspim, na lijevom boku i onda jr to rostiljanje cijelu noc..😌
Sretna, a to je sve tu. Moglo bi taj cas..iznenadit i mrne i tebe😅
Ma znam, ali ne da mi se jos 😂 ja bi najrsdien ko i L, rodila za vikend,njega sam na subotu i ne bi navecer jer ce mi se spavat 😂 vidjet cu sutra stanje. A moram i torbu spremit 😄
Nebi navecer😂😂😂😂😂😂 e kad bi mogle birat..ja imam osjecaj da ce mene uhvatit u 2 ujutro😅 moja torba skoro pa spremna, jos ubacim grickalice, vodu, wc papir i punjac i ja spremna…moram jos jednom provjerit listu al mislim da je to to😊
Pa evo sa L sam mogla birat 😂 to jutro mi je ctg ocitavao lagane trudove, doktor me pitao dal zelim da ga "poguramo" van dripom ili da cekam da sam krene, ali da sam veceras ili drugi dan ujutro sigurno nazad al je pitanje dal ce on biti tu. Ja sam htjela da.me taj dr porodi, a.i da epi dobijem pa sam odlucila da ga poguramo 😄
Ja sam se opet probudila sa grčem u listu. Čim sam istegla nogu mi je bilo bolje. -. -
Zadnjih mjesec dana imam foru da se budim oko 5, pa do 7 gledam u plafon i tek onda mogu zaspat.
A o boli u preponama i ustajanju iz kreveta da ne pričam. -. -
Barbs, nova nogica? Kako je slatka...
Nebi navecer😂😂😂😂😂😂 e kad bi mogle birat..ja imam osjecaj da ce mene uhvatit u 2 ujutro😅 moja torba skoro pa spremna, jos ubacim grickalice, vodu, wc papir i punjac i ja spremna…moram jos jednom provjerit listu al mislim da je to to😊
Točno to i meni fali :)
Sortiraj odgovore
Najstariji