Joj nikako sve pohvatati 😤😤 ali polako! Curke kojima nisam cestitala, cestitam vam od srca na malim mrvicama, cuvajte se, pazite, mazite i volite ❤️❤️ Sanjchi vidim da si isla na ctg, s kojim si se doktorima do sada susrela u bolnici? I tko ti je primarni ginekolog?

Joj nikako sve pohvatati 😤😤 ali polako! Curke kojima nisam cestitala, cestitam vam od srca na malim mrvicama, cuvajte se, pazite, mazite i volite ❤️❤️ Sanjchi vidim da si isla na ctg, s kojim si se doktorima do sada susrela u bolnici? I tko ti je primarni ginekolog?
Slatkica 😍

Autora1611 Una je preslatka,koje velike okice 😍😍
Bbrletic kako je prošao CTG?

Aurora, malena je preslatka!
Luce, super za pregled i za zeleno svijetlo za pir! Samo naprijed i izguštaj se!
Bebushka, i ja sam čula što i ti... Maminoj teti trudovi nisu krenuli od leđa nego od trbuha i to s obje trudnoće...
Sanjchi, ajde, držim fige da riješiš sve što treba prije nego Lucija odluči doći na svijet! Aliii ne čudi se ako te iznenadi kao i nas Diego

Cure kad su vama prvi put radili CTG? Ja očekujem da će mi ga prvi put radit sljedeći tjedan na prvoj kontroli u Petrovoj!

Yel, super za obavljen posao! I za kavicu na suncu.
Nažalost kod nas je vlaga vani i kao neka maglica... GROZNOOO... A za sutra kišu najavljuju Ne znam da li izaći s Diegom. Moguće da budem izašla malo na zrak da ne budemo samo doma.
Yel, neka ste ih angažirale! TAKO TREBA!

Barbs Uf ja se već preplašila da kasnim,dobro je onda ☺️
Yel hahah muški ko muški eto nama žarulja u hodniku pregorila prije 2 tjedna,mislim da ću se ja morat penjat na stolac da ju zamjenim 😅

Hope, neee, ne kasniš! Mada sve ovisi i od ginekologa do ginekologa. Ja sam CTG u bolnici napravila i ako nema razloga ranije ga napraviti, rade ga od 38.tjedna...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji