Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    09. Listopad 2017. 20:26

Ne mogu vjerovati da Diego danas ima 3 tjedna! AJMEEEEE kako vrijeme letiii 

• Barbi13
    09. Listopad 2017. 20:29

barbs

Bbrletic, meni se čini da imamo isti krevetićAko ne slični!
    Idem ja oprati zube, umiti lice, obući pidžamu… dok je Diego miran na kauču.

Drago mi je jos da smo blizu bilo bi super😚

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

09. Listopad 2017. 20:34

barbs

Mom, jako lijepa slikica profilaSretno sutra na pregledu!Yel, super si namjestila!Sanjchi, super komoda. Ajde ti sredi sve za bebu da Luce ne bi iznenadila svih!

Barbs hvala 

• Barbi13
    09. Listopad 2017. 20:42

MomOf2o17

barbs

Mom, jako lijepa slikica profilaSretno sutra na pregledu!Yel, super si namjestila!Sanjchi, super komoda. Ajde ti sredi sve za bebu da Luce ne bi iznenadila svih!
    Barbs hvala

A tek sad vidim slikicu jako ljepo

Leptirica.com

• Barbi13
    09. Listopad 2017. 20:51

Yel

A sveki cisti samo kad kuma nekad dodje jer zena ne podnosi dlake.
    To je rekla otvoreno jbt
    Ne znam, hippie family

Meni je jasno da volis zivotinje al ovo je malo pretjerano,ja volim zivotinje sa prvom trudnocom moja maca je morala ici ca bilo mi je jako tesko.

Leptirica.com

09. Listopad 2017. 21:05

bbrletic13

MomOf2o17

barbs

Barbs hvala

A tek sad vidim slikicu jako ljepo

😍😊😊

Barkleys
    09. Listopad 2017. 21:15

Yel - super si se snašla! Bravo!

Super su vam komodice, kindači...meni je sve u pola gotovo...pofotkam i ja kad zrihtam sve! :D

barbs
    09. Listopad 2017. 21:26

Yel, ne, ne... Rubi ima kucicu vani... sagradjena je...
    Sanjchi, OPET izazivas?! 
    Bbrlstic, eeeee da smo si sve blizub
    Yel, ne bi ne umrla sveki bez djece... samo neki treba napravit korak i otici 

09. Listopad 2017. 21:36

Sanjchi, svaka cast da jos mozes raditi po kuci, ja sam odavno sve svoje pospremila, opeglala i sredila i vise uopce nisam tak pokretna. Sve me boli i steze (a tj.manje sam trudna od tebe). Komoda je super btw.
    Ja sutra imam pregled pa cemo vidjet kako stvari stoje. Bas me sve zateze. I bole me noge jer je cijela tezina na njima. Ma uzas! Hahahah ko starica sam
    Yel, jelt i preblizu tv kindacu? Mi smo svoj za prvu ruku maknuli u 2.sobu da ne zraci dok je beban jos malen. Znam da sve zraci, l barem psiholoski.
    Barbs, tebi je cijela family, takvi su i moji, vec vidim da ce mi do Bozica bit puna kuca hahahaha al necu se sekirat, kak bude bit ce...Bitno da se zna ponasanje i higijena, ostalo laganini.... Barbs, ti i ja smo kupile isti krevetic Nino u Magic babyju, ja sam zasad zadovoljna kako izgleda a vidit cemo kakav ce bit kad princ dode. Jesi ti zadovoljna? I stvarno je full slican ovom od bbrletic ;)) 
    Ne znam tko je jos sta pisao, uhvatila me opet amnezija a idem se okupat i spavat :D 

• sretna
    09. Listopad 2017. 22:14

Sanjchi svaka cast sto ti je do akcije 😄
    Ja sve radim, nis mi nije tesko, ali seks mi je zadnji na pameti 😂 uopce nemam volje za tim niti se osjecam sexy s tim trbuhom. Znam i da kad rodim jedno vrijeme mi neve biti do toga.sto od umora sto od vlastitog fizickog izgleda  😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.