Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    05. Listopad 2017. 10:56

Eej cure, nisam se stigla jucer javit, bili smo cili dan po Splitu i onda navecer isli u kuma.... Pregled je prosao super, zatvorena sam, plodna voda je u redu, cura moja je procjenjena na 2500g, vec je velika. dobila sam zeleno svjetlo za pir 😁 radili smo ctg sve je u redu samo je mala spavala, na putu do Splita me izbubala a kad je tribala bit aktivna za ctg onda je gospodjica spavala ću 😂
    Spavanje nemam problema s tim spavam odlicno, jednom ili nijednom tokom noci idem na wc, jedino se malo teze okrecem u krevetu al sve je to ok. 

[OBRISANO] 05. Listopad 2017. 11:00

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

05. Listopad 2017. 11:04

Odlicno, Luce! To su super vijesti! Lijepo se provedi na piru!

Barkleys
    05. Listopad 2017. 11:17

sretna

Ja sam totalba flegma. Ak me.i uhavti na prepad, imam dovoljno vremena da spremim torbu. Ne mislim na prve trudove trcat u bolnicu. Moram prije toga kosu oprat, izdepilirat se..ima vremena

To je iskustvo. Ali da, i ja bi se voljela istuširati i izdepilirati... Ali me strah, ako ću se depilirati kad krenu trudovi da si pol noge ne odrežem.... :) 

Barkleys
    05. Listopad 2017. 11:18

Suncokretica

Mamasita, rodit ću u Petrovoj.
    Znam da ovo sve nije još pravi porod, al tijelo se očito sprema otvaranjem i grčevima. E sad ćemo vidjeti kada će krenuti, nadam se što kasnije…
    Ja bi htjela da smo još 2 tjedna u komadu jer je cura sitnija, al tko mene pita

Ej, vjerojatno si već pisala... Ali sam zaboravila, koliko je teška? 

[OBRISANO] 05. Listopad 2017. 11:29

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Barbi13
    05. Listopad 2017. 11:40

sanjchi255

Hedgehog

To je iskustvo. Ali da, i ja bi se voljela istuširati i izdepilirati… Ali me strah, ako ću se depilirati kad krenu trudovi da si pol noge ne odrežem…. :)

Pol noge da si ne odrezes 😂😂😂😂😂😂

Sanjchi super za pregled ja sad idem pod tus i depiliranje valjda se necu isjec

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    05. Listopad 2017. 11:43

Danas je i kiki imala pregled mozda su je ostavili

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    05. Listopad 2017. 12:00

Hedgehog

sretna

Ja sam totalba flegma. Ak me.i uhavti na prepad, imam dovoljno vremena da spremim torbu. Ne mislim na prve trudove trcat u bolnicu. Moram prije toga kosu oprat, izdepilirat se..ima vremena

To je iskustvo. Ali da, i ja bi se voljela istuširati i izdepilirati… Ali me strah, ako ću se depilirati kad krenu trudovi da si pol noge ne odrežem…. :)

😂😂😂 ma ja ustavri sve rijesim epilatorom tako da sam ustvari za cas gotova, jedino intimno podrucje sa kremom za depiliranje 😄

• sretna
    05. Listopad 2017. 12:01

Luce, super za oregled! Mi isto idemo ovu subotu na svadbu, u Zg,a mi smo iz Ka 😄 a dobro, bar u Zg ima hrpa bolnica ak me ulovi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI