Mamisita bas sam čitala. I sad Non stop tako nekako sjedim i trudim se da ne prekrižim noge i da nisam na leđima. No mislim da mu problem pravi posteljica koja je dolje.
Kiki čestitam, bravo za tebe sto si toliko dugo izdržala!! Sad se mazite i pazite 😊😊
E i super su vam cipelice. *. *
Jel netko zna te brojeve cipela, dobili smo čizmice broj 22, kužim da su one već za hodače… koliko moramo čekati da ih možemo obući? :D
Ako me sjecanje dobro sluzi, L je broj 22 nosio sa 2 godine. Sada sa 3.5 je na 27/28 ovisno o kalupu
ovisi o djetetu. Moj David je broj 21 nosio s cca godinu dana a Toma je u toj dobi nosio broj 24 već.....isti taj broj (24) je pak moja nećakinja (8dana mlađa od Tome) nosila s 3-4 godine
Tako da, baš ovisi jel beba krupnija ili sitnija
David je imao prosječnu nogicu rekla bih i eto oko godine dana je nosio tako taj broj.
žena-majka-carica:)
Curke samo da se javim malo. Jucer se u 06:02 rodio moj Vito. Nakon 25 sati sam zavrsila na carskom a detalje pisem kasnije. Nije bilo tako strasno, sve se to izdrzi za nase bebice. Vito ima 3650g i 51 cm ❤️ Mlijeko jos nemam ali malo on doji pa cekamo da dode. Evo sad je kraj mene u kreveticu. Sreca najveca i najcarobniji trenutak! Ako je jos koja rodila cestitam, nisam stigla nista citati. Saljemo puse 😘😘
uh uh 25sati!!!!
čestitke mama i nek se brzo oporaviš :-*
Kiki čestitam! Sve je dobro kad se dobro završi. Samo nek su bebice dobro 😊
Sanjchi nema ti druge nego tražit drugi put uzv ili otic privatno. Eto kod nas je tu praksa dosta cesta da se zadnji misec ne radi uzv. Ali ti ga stvarno nisi odavno radila i tribali bi.
Bitno da je ovo ostalo u redu. A tjedan za čas prodje pa valjda će bit neko malo bolji u pon.
Yel super je bebač. Tako mali stomačić a veliki dečko unutra. 😊
Ja ti stvarno s tim sredstvima za smirenje nemam nikakva iskustva i ne znam zašto ti je to rekla ali očito po tvojoj dokumentaciji ona zaključuje da ti može zatribat pa ponesi. Na kraju možda ti ni ne bude triba ali mislim da ipak triba poslušat doktore (ako su neki normalni) jer ipak su oni ti koji su stručni za te stvari.
Sanjchi, žao mi je da je tako ispalo. Možda si trebala napomenuti da nisi dugo radila uzv. U bolnicama je to sve ko na traci nažalost, ali ti je barem mogao objasniti stanje u par riječi…
Nadam se da će ti drugi put biti doktor koji će biti bolji!
potpis na ovo.....nažalost, u socijalnih vidim da ne rade svaki put svi uzv. A po meni to je jako bitna stvar, ako ne ništa beba se može okrenut itd ....al sve je to došlo "plati pa se rugaj"
Kiki!! Cestitke od srca i sve najbolje vam zelim 😘😘😍❤️❤️😇
Kad se odmoris i uhvatis vremena, piiisiiiii :))
Sanjchi, zao mi je sto ti nisu uzv radili :/…
Cure za Merkur, danas mi je bila dr Stasenko na uzv-u, zafrkantica neka, draga je :))
Bebach ima 2,470 kg, za tjedan je veci sto se tice promjera glavice, nogu i jos nesto…
Sve je u redu, plodne vode ima ‘umjereno’ (?)
Rekla je da izdrzim jos malo (i da si ponesem normabele na porod??)
Za 10-ak dana kontrola.
Yel,super za bebaca a zasto normabel 😭
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji