Pa nema potrebe da jos ide svaka 2-3 dana. Tek sutra puni 38 tt. Ja sam u prvoj t isla u razmaku 2-3 dana onaj zadnji tjedan pred termin,kad sam vec prosla 39 tt.
Sretna je li druga beba cura ili decko
Decko je
Pa nema potrebe da jos ide svaka 2-3 dana. Tek sutra puni 38 tt. Ja sam u prvoj t isla u razmaku 2-3 dana onaj zadnji tjedan pred termin,kad sam vec prosla 39 tt.
Sretna je li druga beba cura ili decko
Decko je
A ljepo i ja cu imat dve cure samo je velika razlika
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Curke samo da se javim malo. Jucer se u 06:02 rodio moj Vito. Nakon 25 sati sam zavrsila na carskom a detalje pisem kasnije. Nije bilo tako strasno, sve se to izdrzi za nase bebice. Vito ima 3650g i 51 cm ❤️ Mlijeko jos nemam ali malo on doji pa cekamo da dode. Evo sad je kraj mene u kreveticu. Sreca najveca i najcarobniji trenutak! Ako je jos koja rodila cestitam, nisam stigla nista citati. Saljemo puse 😘😘
Kiki čestitke ❤️❤️❤️❤️❤️
Jao Sanjchi bas mi zao sto nije radio UZV. Oprosti ako sam falila, kad imaš idući pregled?
Sretna i Mamuka, e moj onako na mojoj Picasso slici stoji od 20tog tjedna. rijetko se miče. I kad se pomakne ode isto tako samo na drugu stranu s desna na lijevo i obrnuto ili ode glavom gore pa me nogama lupa po pipi da mislim da ce mi njegova noga izletiti između nogu 😆
Možda mu i ona posteljica smeta da ode kak treba. Bas me zanima hoće se okrenuti. U četvrtak idem u TA.
Kiki, od srca cestitam! :** pisi koja bolnica i kako ke proslo, kad stignes! :))
McMouse, moj je isto olrenut za porod cijelo vrijeme, a cula sam da imas poze koje vjezbas da se oni okrenu. Imas na netu pa googleaj, npr na sve 4 ili kad sjedis da se nagnes malo naprijed da ga pptaknes na okretanje u pravilan polozaj za vaginalni porodaj... Istrazi si malo...
Sortiraj odgovore
Najstariji