Mc mouse, Patrik je omrenut na glavacke od 20 tt, isto tako je bilo i s L 😄 moji se rano omrecu na glavu i ostaju tako 😂
Mamuka, ma sta ogromna!!! Predivna si! Samo trbuh i nista drugo!
Sanjchi, sretno!
Ja idem ili u srijedu ili u cetvrtak kod ginekologa,vidjet cu kad ce mi se dat 😄
Sanjchi, sretno!
Ja idem ili u srijedu ili u cetvrtak kod ginekologa,vidjet cu kad ce mi se dat 😄
Sretna kako si?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi, sretno!
Sretna kako si?
Ma super 😄 pospremam po kuci, malo odmaram i tako.
Ti?
Mamuka uopce nisi ogromna, bas si lipa trudnica!!!
Moja Nera je okrenuta odavno na glavu, mislim negdi oko 20tt da se okrenila...
Sanjchi, sretno!
Sretna kako si?
Ma super 😄 pospremam po kuci, malo odmaram i tako.
Ti?
U cetvrtak mi je termin pa isto stalno nesto pospremam i odmaram
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamuka, odmaraj, nemoj se forsat…a oticanje..znam kako ti je…bit ce lakse…valjda😂
U sub sam oko poslije ručka išla srediti nokte i obujem starke duboke sama. Teško al sama i ajd super, bas mi bilo drago. Navečer kasno kad sam završila sa svim obavezama vani koje sam imala hoću ih skinut i ne mogu se sagnut ni blizu. Muž ih je skinuo. A noge da nisu na mene pristekane rekla bi nema šanse da su to moje. 😂
Sanjchi ti u pogonu tuta forca a meni nemoj se forsat. 😂😉
Srce si. Mislim da me razumiš. Znaš da ne bi triba al.... vrime curi a pripreme još u tijeku. Mora se da bebacima bude sve spremno. 😋m
Mamuka…A to je ono: rugala se sova sjenici😜 ja sad nemam vise sta osim prat i peglat robicu…ostalo je spremno..jos danas slozimo kindac i komodu i to je to😄
Dosla s pregleda…mislim kak si ti doktori svasta umisljaju, ko da su uhvatili boga za jaja😤😤 nit mi je ista objasnio, nit reko, nit prokomentiro..pitam za UZV i dobim odgovor: nema potrebe, zasto bi ga radili? Nista se u medicini ne radi zato sto se nekome to hoce😤😤😤😤 tako da i daljr neznam kolika mi je beba…
Pa kad si imala zadnji put uzv??
Moj ginekolog obavzeni radi uzv svaki put, gleda protoke pupcane vrpce, dal ima fetalnu depresiju...
Jesu ti sta rekli za otvorenost?
A joj. Al uopce me ne čudi da ti nisu radili uzv jer ni meni s micicom poslije 36tt nisu. Rekli su da nema potrebe vise i da se radi samo ctg. U 36tt kad sam bila na pregledu je doktor da procjenu porođajne težine i po tome sam se vodila.
Rodila se tjedan prije al da je dočekala termin bila bi tako nekako oko 3.5kg ko šta je doktor reka.
Mamuka…A to je ono: rugala se sova sjenici😜 ja sad nemam vise sta osim prat i peglat robicu…ostalo je spremno..jos danas slozimo kindac i komodu i to je to😄
Dosla s pregleda…mislim kak si ti doktori svasta umisljaju, ko da su uhvatili boga za jaja😤😤 nit mi je ista objasnio, nit reko, nit prokomentiro..pitam za UZV i dobim odgovor: nema potrebe, zasto bi ga radili? Nista se u medicini ne radi zato sto se nekome to hoce😤😤😤😤 tako da i daljr neznam kolika mi je beba…
Pa kad si imala zadnji put uzv??
Moj ginekolog obavzeni radi uzv svaki put, gleda protoke pupcane vrpce, dal ima fetalnu depresiju…
Jesu ti sta rekli za otvorenost?
Zadnji UZV je bio u 32. TT….i od tad nista…tad je bila procjena na 2357….
Ma nista mi nije reko, dao mi je nalaz i to je to…po ovome (stavila sam sliku) mislim da sam prst otvorena il?
Da, prst si otvorena
Sortiraj odgovore
Najstariji