Hedgehog, procijenjena je na oko 2400 g. Od početka je manja al se ipak nadam da će biti veća od procjene. I naravno da će što duže biti unutra hehe
Mamasita, bome je tvoj dečko veliki, on se već može roditi
Sanjchi, sad za vikend zadnja akcija spremanja pa da spremno dočekaš Luciju

.. jesu li te ti tridovi boljeli na isti nacin kao menstrualni samo jace ili skroz druga vrsta boli?
Jucer citam i pise da boli ko sam vrag , a da izgon ne boli nista u usporedbi sa satima tih trudova…
Ja sam cula da postoje dvi mogucnosti, il ce ti trudovi bit u trbuh ko jaki menstrualni grcevi ili ce ti bit u ledja ko krizobolja (ovi drugi navodno vise bole i to je bio moj slucaj). Tako da valjda ili jedno ili drugo.
A mislim da su u pravu, jedan trud se da izdrzat, nije bas tako nepodnosljiv, ali kad to traje i traje...i ne znas koliko jos...valjda je u tome ta agonija al svemu jednom dodje kraj!
Suncokretica - a joj da, znaju krivo to procijeniti i sve. Bit će sve okej. Bitno da je oko 2,5kg.Ti samo odmaraj. :*
Ja sam pekla americke cinnamon rolls 😁
Posalji malo..dam ti adresu😂 bas me sad hvata neka zelja za cimetom😋😋
Kad se sve pocisti i zavrsi, ispeci cu si cimet puzice (ak ne rodim do tad)😂😂
Jel radis po originalu sa onim icingom gore ili bez toga? Ja uvijek s tim, imam bas americki recept. Prefine su

Ja kao sto sam i rekla,točno sam se u 12 digla iz kreveta 😂 Čak sam uspjela i odspavat od 8-12,sad u DZ po uputnicu i sutra ujutro u Petrovu se naručiti,lagano panika 😂😂
Joj curke vi koje ste radile neke kolačiće mmm dobar tek,ja sam tak ljena za Radit nekaj samo bi papala 😂 Jedino kaj stalno radim i kaj je muž već lud je čišćenje kuće,Nemrem podnijeti zmazanocu,koliko puta tjedno vi usisavate?
Yel-nisu mi jasni doktori koji nepotrebno šire paniku i nervozu,tako i tako ti je prvi put i sve ti je novo i normalno da ne znaš neke stvari,pa da sve znamo nebi nam oni trebali!!ufff
A vani je tako lijepi dan,bas bi se sjela negdje u birc na kavu na terasu i upijala ovaj vjetrić i sunce I popila kavicu ☕️🌞 Možda čak i to napravim sad kad završim i domu zdravlja 🤗

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji