Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2017. 18:35

bbrletic13

MomOf2o17

Evo mene. Zvala sam za pregled.Sutra je prvi put u TA. Pa cemo vidjet kakvo je stanje.

Vec sam mislila da se mazis sa bebicom🤗

Nazalost ne jos 😔 njemu se nezuri 😊

• sretna
    09. Listopad 2017. 18:41

Ja cekam da L trening zavrsi pa cemo doma

Giovi
    09. Listopad 2017. 19:13

Kiki cestitam...
    Mi zavrsili da pregledom...meni je svaki put radio uzv pa tako i danas ali danas nije mjerio bebu...bila na ctg-u,pogledao je da ima dovoljno vode,da je ona i dalje dobro okrenuta i da sam zatvorena. Uzeo mi je taj bris i to je to. Ovaj put ju nije mjerio kao svaki put do sad ali mi je rekao prosli put da po tome kako raste da bi trebala u terminu biti oko 3400-3500kg.Slj pregled za 2 tjedna. Od zadnjeg pregleda koji je bio 18.o9 do danas sam dobila 0.800kg a sve ukupno 10kg i doktor je zadovoljan. I to je to...
    Sad mogu lagano u nove radne pobjede...bar cistiti nesto se uvijek nadje... 

barbs
    09. Listopad 2017. 20:01

Mom, jako lijepa slikica profila  Sretno sutra na pregledu! 
    Yel, super si namjestila! 
    Sanjchi, super komoda. Ajde ti sredi sve za bebu da Luce ne bi iznenadila svih! 

barbs
    09. Listopad 2017. 20:02

Giovi, super za pregled! 
    Yel, a nemate sagrađeno dvorište? 

• Barbi13
    09. Listopad 2017. 20:07

Yel

Sanjchi, odlicna komoda, taman za tv i stvari dolje u ladice!

Giovi, super za pregled, mene malo strah brisa brrr

Ja cuvam dzukce, sam cvile, vec smo 5 x bile vani…da ih barem mogu pustit da budu u dvoristu al vlasnici ne daju da nebi pobjegle, jer im je moj pas tak stradao kad su ga cuvali…
    A ove damice su navikle na ful paznju od ukucana pa im fale, a i posesivni su svi skupa i jako vezani (ljudi rade debile od zivotinja)
    (Pitam se kak cu hendlat i njih i bebu i jos ucit…)

Koliko peseka imate Yel

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    09. Listopad 2017. 20:08

sanjchi255

Komoda slozena, sutra cemo kindac..
    Sad idem prat robicu👏👏

Super sanjchi

Leptirica.com

• Barbi13
    09. Listopad 2017. 20:10
    Krevetic je tu jupiiiiiiii
    Krevetic je tu jupiiiiiiii

Leptirica.com

barbs
    09. Listopad 2017. 20:23

Yel, ja ne bih stavila kinad to TVa  A zatvoriti tu rupu? ne, a?  Ja sam govorila njegovima da zatvorimo dvorište gdje je kujica u boxu i oni se prave glupi... Još govore da će se ona naučiti biti sama na otvorenom, pa sam svima zaprijetila da ne smiju Rubi pustiti niti minutu samu, bez nadzora, da slučajno još jedna životinja ne završi pod auto...Rubi je stvarno puno vani s nekime. Jedva čekam da mi češće i duže idemo vani, pa da i ja budem s njom... Inače budem, ali ne stignem svaki dan... Ali bilo bi lakše zatvoriti dio dvorišta i pustiti ju vani da ima više prostora... Ali eto, svi se prave pametni... 
    Danas su mi svi upali u stan malo prije  Muževa rođakinja (patronažna) da mi pogleda pupak Diegu jer je opet malo prokrvario (SREĆOM sve je u redu!), ali došla je i nona, došli su i njegovi ... i odmah rekla: eeee kad vas je već toliko onda neka mi netko opere suđe!  Jer smo 2 min prije nego je rođakinja došla (i cijela bagra ) ga presvukli i postao je nervozan jer je bio gladan i to opaaaakooo  i onda si mislim: ček, ja mu moram dati cicu, a njih 10000 ovdje? Barem nešto korisno od njih  I sveki je oprala suđe 

barbs
    09. Listopad 2017. 20:24

Bbrletic, meni se čini da imamo isti krevetić  Ako ne slični! 
    Idem ja oprati zube, umiti lice, obući pidžamu... dok je Diego miran na kauču. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.