Ljubavnik - meni je moj ljubavnik puknuo pa sam morala novog kupiti :D
Sretno svima danas na pregledima!
Gdje si kupila ljubavnika

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Torba i robica spremni već 3 tjedna tako da samo čekamo
Kao da sam znala da bi moglo uraniti hehe

Torba i robica spremni već 3 tjedna tako da samo čekamo
Kao da sam znala da bi moglo uraniti hehe
Ali ne mora biti da cea ranije rodit zato sto si otvorena 😊
Btw,ja jos uvijek nisam spremila torbu,a u nedjelju sam okriglih 38 tt 😂

U Lidlu. I jednog i drugog.
Izgleda da sam onih prvim baš negdje zapela. Jer sam ga baš probušila. :D
U Lidlu. I jednog i drugog.
Izgleda da sam onih prvim baš negdje zapela. Jer sam ga baš probušila. :D
Vidjela sam i u kik 130 kuna

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Yel, mene strah isto da ih necu prepoznati ali rekao mi je dr da nema sanse da ih ne prepoznam, da nisu bas klasicni menstrualni bolovi vec da pocne bolit jace tako da moras stat, uhvatiti se za nesto i dahtat ko pas da dodes do zraka. A sad, valjda cemo ih prepoznat. Ja sam u panici da mi vodenjak ne curka, a da to ne prepoznam... Al veli on da ni to ne mogu fulati, da se cijedi niz nogu... A ovo sta je tebi taj ginekolog rekao da se vidite jos veceras, uzas, saml te plasi, ko neki vrac.. Uzas! Moja bebica je isto vec okrenuta u polozaj za porodaj i kolko sam skuzila isto je nize jer je zadnji put na vaginalnom pregledu dr.rekao da je opipao glavicu. I kolko sam upucena, oni nakon 34.tt ne zaustavljaju porod da je nesto, jer su bebi vec razvijena pluca. Al sve je to jos dosta rano, svaki dan je vazan. Zato trebas odmarati. I pogledaj taj sprej, dal ga smijes spricati u trudnoci da ne bi ti udisala na taj nacin nesto, to si provjeri samo!
Hope-ja isto spavam li-la, mene muci wc i zgaravica al izdrzljivo je... Jastuk nisam kupovala nikakav, cak ni za dojenje, jedno vrijeme sam obicni stavila medu noge al nije pomoglo. Jednostavno prode ta najgora faza i opet bude kako tako ok. Ionako kad se rode, opet necemo spavat iz drugih razloga hehe

Jutroooo, cureee!!!
Ne mogu vas vise pohvatati Bas ste se raspisaaaaleee....
Sreeeetnoooo svima danas na pregledima!!
Mameeeee, je l znate gdje se mogu preko neta kupiti stezik gace po pristupacnoj cijeni?
Danas moja kuma ide u grad prije posla kupiti mi jedne ali trebalo bi mi naravno vise komada...
Eto Diego spava..Ja sam marendala i pomalo pijem kavu... ajme koliko toga imam za danas napraviti po kuci... Grozno

Cure prave trudove cete skuziti!! Ok meni su ih potaknuli aliiiiii to se ne moze usporediti sa nekim "normalnim" bolovima u T..

Suncokretice, sretnoooo, nesto je krenulo. Pusti ti te price ne mora nista biti, osjetit ces ti vrlo brzo da je to to i krenuti za bolnicu. Ja sam svoju torbu isto spremila do najsitnijeg detalja jer mislim da ce mm biti izvan sebe i nema sanse da mu ostavim sve, a i njemu je drago da razmisljam tako. U kojoj bolnici ces roditi, Suncokretice?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji