Ajme Dena. Mogu zamisliti kak je bolno .... samo neka vec jednom prođe pa da se možeš u miru posvetiti Viktoru bez pomisli jos i na svoje rane ☹️
Cure je li vas zna zaboljet u preponama?
Prepone, kukovi, zdjelica, stidna kost... sve me boli. Svako jutro.
Mene isto prate bolovi u preponama i donjem dijelu leda pogotovo kad lezim i trebam se dici😔
Dena jako mi je zao sto te jos uvijek muci tvoj oporavak! Drzi se!😘
Super su mi i ovi organizatori s ebaya😊😊😊 tak sam ja okacila bila malcu onaj svoj ikein😂 I to nam je bilo super!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Dena, zelim vam cim brzi oporavak i da uhvatite ritam, drzi se 😇
Luce, super sto si izdrzala, sad odmorko i laganini…
Prematalica, nemam mjesta okrenut kindac, bas je sve knap.
Mozda komodu prematalicu okrenem bocno, cijelu, vidjet cu jos….
(Stavili su stiropor na strop 😳😳😳, cuda se desavaju 😅
Jos treba finishirati glet masom, susenje ps krecenje- kazu to je gotovo za tri dana, znaci racunam dva tjedna…
E, odustanemo od rusenja stubista koje je trebalo biti spajza i svekar nadje u garazi noz za beton rezat i odusevljeno kaze da ce to srokat kroz mjesec dana…ja onak ‘neeeeee, mozes i na proljece’ 😆 ‘
Sretno na pregledima 😘
Vidim da je u tebe jos uvik veselo s tim radovima... Dobro izdrzis to sve!!!
Jutro cure....sanjchi sretno.Nocas sam dobro spavala nakon ne znam koliko neprospavanih noci
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Juuutrooo
Sretnooo svima danas! Gdje nam je Belle?;
Sanjchi, neka neka...Samo ti izazivaj
Bolovi-pred kraj T su se pojacavali..
Evo sad cu zvucati ko svi koji su mi na zivce isli: cureeee, spavajte sada kooiko mozete... i kad mozete... kad dodju MALI SEFOVIIIII nece toga biti Ja sam vise u bolnici kroz dan spavala nego doma.. Doma sam poslije podne spavala mozda 4x od kojih cvrsto 2x jer je netko bio kod kuce da moze nadgledati Diega...
Danas ami zaglibili do malo prije a Diego jos spava... Pelenu mu moram promijeniti a ne zelim ga sama probuditiii
Evo i nas još u komadu
Srećom je muž dao krivu prognozu da će doći noćas. Jučer sam imala menstrualne bolove pa me već panika uhvatila da bi stvarno to moglo biti uskoro.
Idući doseg nam je vikend, onda bi to bilo već u terminu i može doći
Luce, super si ti izdržala na svadbi, svaka čast!
sanjchi, sretno na pregledu, ja imam sutra, baš me zanima stanje nakon ispadanja sluznog čepa...
I ja jos u komadu, oprala kosu, pijem kavu sad pa cu u nabavku za rucak do ducana.... sinoc opet imala bolove u trbuhu i ledjima al nista se ne dogadja znacajno zasad. Sutra imam pregled pa cemo vidjet stanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji