Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    08. Listopad 2017. 23:33

Ajme Dena. Mogu zamisliti kak je bolno .... samo neka vec jednom prođe pa da se možeš u miru posvetiti Viktoru bez pomisli jos i na svoje rane ☹️

Barkleys
    08. Listopad 2017. 23:43

bbrletic13

Cure je li vas zna zaboljet u preponama?

Prepone, kukovi, zdjelica, stidna kost... sve me boli. Svako jutro. 

kleaiva
    08. Listopad 2017. 23:59

Mene isto prate bolovi u preponama i donjem dijelu leda pogotovo kad lezim i trebam se dici😔
    Dena jako mi je zao sto te jos uvijek muci tvoj oporavak! Drzi se!😘
    Super su mi i ovi organizatori s ebaya😊😊😊 tak sam ja okacila bila malcu onaj svoj ikein😂 I to nam je bilo super! 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

luce <3
    09. Listopad 2017. 00:10

Yel

Dena, zelim vam cim brzi oporavak i da uhvatite ritam, drzi se 😇

Luce, super sto si izdrzala, sad odmorko i laganini…

Prematalica, nemam mjesta okrenut kindac, bas je sve knap.
    Mozda komodu prematalicu okrenem bocno, cijelu, vidjet cu jos….

(Stavili su stiropor na strop 😳😳😳, cuda se desavaju 😅
    Jos treba finishirati glet masom, susenje ps krecenje- kazu to je gotovo za tri dana, znaci racunam dva tjedna…
    E, odustanemo od rusenja stubista koje je trebalo biti spajza i svekar nadje u garazi noz za beton rezat i odusevljeno kaze da ce to srokat kroz mjesec dana…ja onak ‘neeeeee, mozes i na proljece’ 😆 ‘
    Sretno na pregledima 😘

Vidim da je u tebe jos uvik veselo s tim radovima... Dobro izdrzis to sve!!! 

• Barbi13
    09. Listopad 2017. 08:11

Jutro cure....sanjchi sretno.Nocas sam dobro spavala nakon ne znam koliko neprospavanih noci

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    09. Listopad 2017. 08:54

Juuutrooo 
    Sretnooo svima danas! Gdje nam je Belle?;
    Sanjchi, neka neka...Samo ti izazivaj
    Bolovi-pred kraj T su se pojacavali..

barbs
    09. Listopad 2017. 09:02

Evo sad cu zvucati ko svi koji su mi na zivce isli: cureeee, spavajte sada kooiko mozete... i kad mozete... kad dodju MALI SEFOVIIIII nece toga biti  Ja sam vise u bolnici kroz dan spavala nego doma.. Doma sam poslije podne spavala mozda 4x od kojih cvrsto 2x jer je netko bio kod kuce da moze nadgledati Diega...
    Danas ami zaglibili do malo prije a Diego jos spava... Pelenu mu moram promijeniti a ne zelim ga sama probuditiii 

barbs
    09. Listopad 2017. 09:05

Dena, sve znam... Mi smo aktivnije na bebe/mame grupi 

Suncokretica
    09. Listopad 2017. 09:34

Evo i nas još u komadu 
    Srećom je muž dao krivu prognozu da će doći noćas. Jučer sam imala menstrualne bolove pa me već panika uhvatila da bi stvarno to moglo biti uskoro.
    Idući doseg nam je vikend, onda bi to bilo već u terminu i može doći 
    Luce, super si ti izdržala na svadbi, svaka čast!
    sanjchi, sretno na pregledu, ja imam sutra, baš me zanima stanje nakon ispadanja sluznog čepa...

Belle84
    09. Listopad 2017. 09:45

I ja jos u komadu, oprala kosu, pijem kavu sad pa cu u nabavku za rucak do ducana.... sinoc opet imala bolove u trbuhu i ledjima al nista se ne dogadja znacajno zasad. Sutra imam pregled pa cemo vidjet stanje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.