Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    10. Ožujak 2017. 10:17

I_me

barbs

l_me, i mene su poslali na test za kromosomopatiju. Ti si vadila samo krv što se toga tiče? Mene su poslali i na uvz kojeg imam u utorak i rekli mi da nakon toga idem vaditi krv za rani kombinirani

E ovako.. meni je ultrazvuk radjen tocno 12tt i nuhalni nabor je 1.2 cm. ( nuhalni nabor se najcesce mjeri izmedju 11-14 tt ) i odmah sam drugi dan isla vadit krv.
    A ti si sada koji tjedan? 10 i nesto?
    Vjerovatno ces na tom uvz ( u utorak) mjeriti samo nuhalni nabor jer ces taman biti u tt u kojem se mjeru i u roku 3 dana moras vaditi krv.

U 11.sam tjednu :D Po prvom uvzu 11+2 a po drugom 11 XD 

barbs
    10. Ožujak 2017. 10:18

l_me, jesi vadila u ambulanti pored transfuziologije gdje sam ti bila objasnila? ili negdje drugdje? 

I_me
    10. Ožujak 2017. 10:26

barbs

l_me, jesi vadila u ambulanti pored transfuziologije gdje sam ti bila objasnila? ili negdje drugdje?

Da! Tocno tamo gdje si mi rekla :) jedna vrata su za djecu i trudnice a druga za  ostale. Dosla sam u 7h i odmah bila prva na redu :) 
    Meni je isto po uvz svakako termin, ali gin mi je rekla da cemo se drzati ovog po ZM 
    Trenutno sam 12+3tt i termin 20.09. :)

barbs
    10. Ožujak 2017. 10:29

I_me

barbs

Da! Tocno tamo gdje si mi rekla :) jedna vrata su za djecu i trudnice a druga za ostale. Dosla sam u 7h i odmah bila prva na redu :)
    Meni je isto po uvz svakako termin, ali gin mi je rekla da cemo se drzati ovog po ZM
    Trenutno sam 12+3tt i termin 20.09. :)

Sve smo tu negdje sa terminom :D :D :D
    Moja prijateljica ima termin kad i ja cca... Naravno, i kod nje se stalno mjenja :D 
    Ali nisam dobila sliku s uvza :( Nisu imali papira :( 

I_me
    10. Ožujak 2017. 10:37

Barbs, nisu imali papira!!! Pa da mi to kaze ubila bi nekog tamo.. 
    Obavezno trazi sliku sad u utorak. To se sve u stomaku tako brzo mijenja i raste i stvarno je steta ne imat sliku. Kad usporedjujem sliku sa ultrazvuka iz 8 tt i sad 12 tt to je nebo i zemlja. Sad bas izgleda kao beba. Je da  ima tek 5 cm al sve se vidi :)

barbs
    10. Ožujak 2017. 11:44

l_me, znači i ako idem na pregled za nn mogu zatražiti sliku s uvza? :)
    Nadam se da ću na slijedećem pregledu slijedeći mjesec dobiti slikicu :( Baš sam u bedu. Znači, prva ginekologica mi je rekla da sam ju to morala pitati ranije, da želim slikicu (kao da sam imala 10 trudnoća prije ove pa da sve trebam znati), a kako sam promjenila ginekologa onda sada nemaju papira :( Nadam se da će ga dobitiiii 

I_me
    10. Ožujak 2017. 11:52

Barbs nuhalni nabor se mjeri preko uvz. I kad ga budu mjerili zamoli sliku. Ne vidim razloga zasto ne bi dali. ako te izignorira kukaj malo (iskoristi zenski sarm 😂) 
    Ja sam rekla pred kraj pregleda gin da  bi sliku da mogu pokazat muzu pa mi se namucila da ju napravi jer se bebica migoljila stalno. 

• KiaraSara
    10. Ožujak 2017. 12:02

Meni moja inekologica nije spomenula nuhalni nabor
    Kad se to gleda?
    Samo mi je dala uputnicu za štitnjacu i kompletnu krvnu sliku i to je to

Kiara

I_me
    10. Ožujak 2017. 12:09

Kiarasara nuhalni nabor se mjeri izmedju 11-14 tt, najcesce u 12tt. Ne znam koliko si ti tjedana trudna. 
    Moja gin kaze da mora biti do 2.5 cm, meni je izmjeren 1.2cm. I poslala me vadit krv da iskljucimo da beba ima kakve probleme. Najcesce iskljucuju downov sindrom.

barbs
    10. Ožujak 2017. 17:12

l_me ... iskoristit ću svoj šarm onda :D :D :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.