l_me, i mene su poslali na test za kromosomopatiju. Ti si vadila samo krv što se toga tiče? Mene su poslali i na uvz kojeg imam u utorak i rekli mi da nakon toga idem vaditi krv za rani kombinirani
E ovako.. meni je ultrazvuk radjen tocno 12tt i nuhalni nabor je 1.2 cm. ( nuhalni nabor se najcesce mjeri izmedju 11-14 tt ) i odmah sam drugi dan isla vadit krv.
A ti si sada koji tjedan? 10 i nesto?
Vjerovatno ces na tom uvz ( u utorak) mjeriti samo nuhalni nabor jer ces taman biti u tt u kojem se mjeru i u roku 3 dana moras vaditi krv.
U 11.sam tjednu :D Po prvom uvzu 11+2 a po drugom 11 XD
l_me, jesi vadila u ambulanti pored transfuziologije gdje sam ti bila objasnila? ili negdje drugdje?
l_me, jesi vadila u ambulanti pored transfuziologije gdje sam ti bila objasnila? ili negdje drugdje?
Da! Tocno tamo gdje si mi rekla :) jedna vrata su za djecu i trudnice a druga za ostale. Dosla sam u 7h i odmah bila prva na redu :)
Meni je isto po uvz svakako termin, ali gin mi je rekla da cemo se drzati ovog po ZM
Trenutno sam 12+3tt i termin 20.09. :)
Da! Tocno tamo gdje si mi rekla :) jedna vrata su za djecu i trudnice a druga za ostale. Dosla sam u 7h i odmah bila prva na redu :)
Meni je isto po uvz svakako termin, ali gin mi je rekla da cemo se drzati ovog po ZM
Trenutno sam 12+3tt i termin 20.09. :)
Sve smo tu negdje sa terminom :D :D :D
Moja prijateljica ima termin kad i ja cca... Naravno, i kod nje se stalno mjenja :D
Ali nisam dobila sliku s uvza :( Nisu imali papira :(
Barbs, nisu imali papira!!! Pa da mi to kaze ubila bi nekog tamo..
Obavezno trazi sliku sad u utorak. To se sve u stomaku tako brzo mijenja i raste i stvarno je steta ne imat sliku. Kad usporedjujem sliku sa ultrazvuka iz 8 tt i sad 12 tt to je nebo i zemlja. Sad bas izgleda kao beba. Je da ima tek 5 cm al sve se vidi :)
l_me, znači i ako idem na pregled za nn mogu zatražiti sliku s uvza? :)
Nadam se da ću na slijedećem pregledu slijedeći mjesec dobiti slikicu :( Baš sam u bedu. Znači, prva ginekologica mi je rekla da sam ju to morala pitati ranije, da želim slikicu (kao da sam imala 10 trudnoća prije ove pa da sve trebam znati), a kako sam promjenila ginekologa onda sada nemaju papira :( Nadam se da će ga dobitiiii
Barbs nuhalni nabor se mjeri preko uvz. I kad ga budu mjerili zamoli sliku. Ne vidim razloga zasto ne bi dali. ako te izignorira kukaj malo (iskoristi zenski sarm 😂)
Ja sam rekla pred kraj pregleda gin da bi sliku da mogu pokazat muzu pa mi se namucila da ju napravi jer se bebica migoljila stalno.
Meni moja inekologica nije spomenula nuhalni nabor
Kad se to gleda?
Samo mi je dala uputnicu za štitnjacu i kompletnu krvnu sliku i to je to
Kiara
Kiarasara nuhalni nabor se mjeri izmedju 11-14 tt, najcesce u 12tt. Ne znam koliko si ti tjedana trudna.
Moja gin kaze da mora biti do 2.5 cm, meni je izmjeren 1.2cm. I poslala me vadit krv da iskljucimo da beba ima kakve probleme. Najcesce iskljucuju downov sindrom.
Sortiraj odgovore
Najstariji