Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    06. Listopad 2017. 18:11

Mrvica moj je isti kakav je Hedgehog stavila. 😁 Pa odite uzet taj, nama je dobar. A vidim da je u bubamari jos jeftiniji.
    Galu cestitammm 😘😘

• Barbi13
    06. Listopad 2017. 18:12

MomOf2o17

Cestitam Galu

ma najbolje cu sve skinut

Sitno brojis draga

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    06. Listopad 2017. 18:14

violeta1

Mrvicamoj je isti kakav je Hedgehog stavila. 😁 Pa odite uzet taj, nama je dobar. A vidim da je u bubamari jos jeftiniji.
    Galu cestitammm 😘😘

Jeste uzeli u dm ili bubamari

Leptirica.com

06. Listopad 2017. 18:23

bbrletic13

MomOf2o17

Cestitam Galu

Sitno brojis draga

Sitno sitno da. 🤗 Svi su mislili da cu kad bude pun mjesec. Danas kad su me vidili kazu pa sta ti radis sta nisi u bolnici 😂😂

• Mrvica
    06. Listopad 2017. 18:25

Violeta, hvala 😊
    GaLu, supeer, cestitam!! 😚

• Barbi13
    06. Listopad 2017. 18:31

MomOf2o17

bbrletic13

MomOf2o17

Cestitam Galu

Sitno brojis draga

Sitno sitno da. 🤗 Svi su mislili da cu kad bude pun mjesec. Danas kad su me vidili kazu pa sta ti radis sta nisi u bolnici 😂😂

Cetiri dana si u prednosti 😆

Leptirica.com

I_me
    06. Listopad 2017. 18:33

MomOf2o17

Jel se nakit sav mora skinut kad se ide rodit. Nausnice, lancic…. pirs u nosu.
    Prsten davni dana nenosim ako mi je ista nateklo u trudnoci to su onda prsti na rukama. Cevapi 😂

Ti ces u puli rodit? 
    Ja sam na carski, i morala sam skinut pirs sa usne.. pa tokom 2 noci izgubila kuglicu i nisam mogla nabavit novu u kratkom roku i sad mi rupica zarasla. Poludila sam!!! 
    A za tragus u uhu sam se napravila mutava 😆
    A cimererica je isla na prirodni, pa zavrsila na carskom i sve nausnice sa uha nije skidala. A imala je na svakom uhu po 5 kom.
    Al bolje makni sto se maknut da pa odmah poslije stavis.. da ti oni ne bi skidali pa da se ne izgubi

I_me
    06. Listopad 2017. 18:34

Galu cestiiiitammm!!!!😃

mc_mouse
    06. Listopad 2017. 18:36

Galu čestitke

E a jel taj babyVac isto sto i arianne?

06. Listopad 2017. 18:40

bbrletic13

MomOf2o17

bbrletic13

MomOf2o17

Cestitam Galu

Sitno brojis draga

Cetiri dana si u prednosti 😆

Mozda budes ti prije 😊

I_me

MomOf2o17

Jel se nakit sav mora skinut kad se ide rodit. Nausnice, lancic…. pirs u nosu.
    Prsten davni dana nenosim ako mi je ista nateklo u trudnoci to su onda prsti na rukama. Cevapi 😂

Ti ces u puli rodit?
    Ja sam na carski, i morala sam skinut pirs sa usne.. pa tokom 2 noci izgubila kuglicu i nisam mogla nabavit novu u kratkom roku i sad mi rupica zarasla. Poludila sam!!!
    A za tragus u uhu sam se napravila mutava 😆
    A cimererica je isla na prirodni, pa zavrsila na carskom i sve nausnice sa uha nije skidala. A imala je na svakom uhu po 5 kom.
    Al bolje makni sto se maknut da pa odmah poslije stavis.. da ti oni ne bi skidali pa da se ne izgubi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.