Yel - šta su to pripremni trudovi? Ali ajde, sad si tamo, pa će ti sad sve reći dalje...
Barbs - torta od pelena aaaa!
Zakaj nećeš otvarati? Ja bi to odmah sve raščeprkala, gora sam od djece. :)
Kiki tsko sam i ja nesto mislila... ja sam pripremila i skafander jer ce bit kraj 10.mj pa za svaki slucaj, nek sestra odluci sta ce mu obuci.
Barbs ja sam narucivala s PatPata, mozes Paypalom ali ces dosta dugo cekat ako nemaju na lageru trenutno, na to te moram upozoriti
Hvala, Belle, na info!!
Yel, ah joooj... bezveze te budale oprale.. Tj s razlogom al nisi ti kriva..
Drzim fige da sto vise izdrzite...
Hedgehog, aaaaa jer su pelene malo vece pa moram cekati da to negdje smjestim hahahahah Al vec smo iskoristilo skarice kad je patronazna dosla
Moj Diego ce biti i reklama za DM ahahahah Pelene iz dma i jos puuuunooo toga iz dma koristimo hahahahaa
Jao.. pa ja vas krenem citat ujutro i do navecer se pogubim tko sto i kako.. 😥🙁🙁al mislim na vas.. sad ste sve tu.. jos malo sa svojim strucama 😍
Ne znam gdje mi dupe di glava danas.. malena me nocas drzala budnom.. pola sata cica, pola sata spava i pola sata budna da budnija ne moze biti.. a ja kljucam..htjela sam ujutro snjom odspavat al smo cekale patronaznu, pa rucak, pa muz dosao kuci.. mislim da cu danas kad ju budem kupala u 7 otic spavat snjom.. 😂😂😂
Meni su moji jos ovaj tjedan tu, sljedeci tj ema i ja same nastupamo 😆
Bbrletic da, sutra ujutro sam na pregledu! Jako me zanima stanje i otvorenost!
Sanjchi ma to sam tako rekla, u smislu da je ovo dovoljno i da mi jos jedino preostaje skafander 😁 Ako bude toplo kao danas onda necu ispod dugi body nego onaj bez nogavica. Bitno mi je samo da nema nesto sto ga steze oko pupka.
Barbs super za pupak, vjerojatno si to vec pisala al sam zaboravila... 😬 I super su pokloni, taman ono sto bebi treba 😊
Yel oni se isto prave blesavi, pa sigurno ti nisi sama odlucila doci dan kasnije jer ti se, eto, nije dalo doci taj dan 😑 Prati sada stanje i miruj, jos malo morate izdrzati 2u1 ☺️
I me veselo je tebi! Pa odi spavat u 7, ja bi sigurno! 😂
Bbrletic da, sutra ujutro sam na pregledu! Jako me zanima stanje i otvorenost!
Sanjchi ma to sam tako rekla, u smislu da je ovo dovoljno i da mi jos jedino preostaje skafander 😁 Ako bude toplo kao danas onda necu ispod dugi body nego onaj bez nogavica. Bitno mi je samo da nema nesto sto ga steze oko pupka.
Barbs super za pupak, vjerojatno si to vec pisala al sam zaboravila… 😬 I super su pokloni, taman ono sto bebi treba 😊
I ja sutra popodne imam pregled u bolnici sad mi se sto stvari vrti po glavi koliko sam otvorena sta ako me ostave e sad je frka sutra 39 tjedan
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hedgehog, nisam u bolnici, doma sam, u slucaju stezanja i bolova u kicmi na hitnu.
Ne znam sta znace pripremni trudovi, ni ne znam kako se trud osjeti....?
A doktor ljut ko pas, srao jer sam se kocila na pregledu, da ne moze napravit pregled, sere sestri da mora ici (pricula sam da si ide na mjerenje odijela, cipele kupuje etc, mozda se zeni)
Ako ce me jako boljeti, zvat cu hitnu i bok. Ne mogu se drndat 30 km do bolnice.
(Inace, frendica je cuvala tr u bolnici i rekla da ako izdrze do 34.tt salju ih doma, a ja sam u nedjelju 34.tt)
Sortiraj odgovore
Najstariji