Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    04. Listopad 2017. 14:48

Barbs super! Jel to bilo prvo kupanje? Jel mu otpao pupak? 

Kiki156
    04. Listopad 2017. 14:52

Belle evo ovaj kombinezon i ispod cu jos jedan ali tanji, kao pidzamicu, sa zatvorenim stoplima i hore jos carapice i kapicu. Uzet cemo i dekicu i mislim da ce to biti dovoljno, osim ako bas bude jako zima, onda ne znam sto bi...skafander? Al zabundat cemo ga za izlazak, tata ce ugrijati auto i doci na onaj strazni izlaz kod rampe, gdje je hitna. Navodno pustaju tate onda skroz do ulaza, a i ne moras prolazit kroz cijelu bolnicu s bebom. 

• Barbi13
    04. Listopad 2017. 14:52

Kiki156

Pa ne znam je li do moba ili do foruma ali nesto nije radilo kako treba! Mogla sam citati ali je sto godina ocitavalo stranicu, a signal pun. I ovaj dio za pisanje je bio nekako cudan, ja bi natipkala, stisnula send i nista 😩
    Bila sam na kavi s frendicom, kakav dan! Predivno je vani i suncano, toplo.. ☀️☕️
    Kavu pijem samo jednu dnevno sad u trudnoci i to ness najcesce. Znam popit i u kaficu klasicnu s mlijekom i rijetko crnu trusku, sad mi je pre jaka a inace sam samo nju pila.
    Spavam na boku, na ledima se probudim nekad al ne pase mi toliko. Srecom pa i inace spavam na boku pa mi nije problem u trudnoci ali isto jedva cekam da rodim jer mi je okretanje po noci postalo tesko…
    I ja sam sitna a beba velika, ocito neka pravila.. Jedva cekam pregled sutra da vidim sto ce mi reci 😊

Kiki i ti si sutra na pregledu

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    04. Listopad 2017. 14:56

Uuuuuu ima nas kavopijaaaa  ja pije  iz moke kavu al kako sam napisala, ima vise mlijeka nego kave ehehehhee
    Kiki, pupak je ispao jos prosli cet. Samo ga u pon nije htjela kupati jer nije jos totalno zacijelio i vise ne moram praskati 
    Jos da meni savovi ispadnu wuhuuu...Ne znam koliko treba uopce...
    A za forum... ne znam... Inace imam problema samo sa ovim forumom... Zablokira se... ne mogu poslati poruku... zacrni se... kako kad..
    Ja sam u T pila max 2 kave dnevno i to rijeeeeetkooo... vecinom 1x dnevno... a i sada isto...

barbs
    04. Listopad 2017. 14:57

Kiki to ce biti sasvim dovoljno...
    E cure koje ste narucivale s PETPETA, da li se moze placati paypalom??? koliko dugo vam je trebalo da dodje???

Barkleys
    04. Listopad 2017. 14:58

sretna

Ja sam 7.5 kg dobila do sada

Ajme. Predobro. Svaka čast! Zavidim. :D

barbs
    04. Listopad 2017. 14:59

Ovo smo jucer dobili od kumova + rucnik... sad ih imam 4... Ovaj necu dirati nego ga sa strane staviti...

barbs
    04. Listopad 2017. 15:00

I danas nam dolaze kuma i frendica negdje pred vecer   

• Barbi13
    04. Listopad 2017. 15:05

barbs

Ovo smo jucer dobili od kumova + rucnik… sad ih imam 4… Ovaj necu dirati nego ga sa strane staviti…

Torta od pelena predobro

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

04. Listopad 2017. 15:16

Evo me s pregleda.
    Oprali me zasto nisam jucer dosla i zkj me dr poslala danas? 
    Rekoh nemam pojma.
    Ctg nije zabiljezio trudove danas, kazu mi da imam ‘pripremne trudove’; da pratim do navecer stezanja i bol u kicmi, ako se do navecer bude pojacavalo, na hitnu.
    Otvorena za clanak, bebs nisko, u pon na uzv i srijeda bris na streptokok (ako izdrzim).

Raspored dr uopce nisam vidjela, ogromna guzva je tamo, meni je bio neki mladi nadrkani.
    Od sad sam kod njih do poroda...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.