Belle evo ovaj kombinezon i ispod cu jos jedan ali tanji, kao pidzamicu, sa zatvorenim stoplima i hore jos carapice i kapicu. Uzet cemo i dekicu i mislim da ce to biti dovoljno, osim ako bas bude jako zima, onda ne znam sto bi...skafander? Al zabundat cemo ga za izlazak, tata ce ugrijati auto i doci na onaj strazni izlaz kod rampe, gdje je hitna. Navodno pustaju tate onda skroz do ulaza, a i ne moras prolazit kroz cijelu bolnicu s bebom.
Pa ne znam je li do moba ili do foruma ali nesto nije radilo kako treba! Mogla sam citati ali je sto godina ocitavalo stranicu, a signal pun. I ovaj dio za pisanje je bio nekako cudan, ja bi natipkala, stisnula send i nista 😩
Bila sam na kavi s frendicom, kakav dan! Predivno je vani i suncano, toplo.. ☀️☕️
Kavu pijem samo jednu dnevno sad u trudnoci i to ness najcesce. Znam popit i u kaficu klasicnu s mlijekom i rijetko crnu trusku, sad mi je pre jaka a inace sam samo nju pila.
Spavam na boku, na ledima se probudim nekad al ne pase mi toliko. Srecom pa i inace spavam na boku pa mi nije problem u trudnoci ali isto jedva cekam da rodim jer mi je okretanje po noci postalo tesko…
I ja sam sitna a beba velika, ocito neka pravila.. Jedva cekam pregled sutra da vidim sto ce mi reci 😊
Kiki i ti si sutra na pregledu
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Uuuuuu ima nas kavopijaaaa ja pije iz moke kavu al kako sam napisala, ima vise mlijeka nego kave ehehehhee
Kiki, pupak je ispao jos prosli cet. Samo ga u pon nije htjela kupati jer nije jos totalno zacijelio i vise ne moram praskati
Jos da meni savovi ispadnu wuhuuu...Ne znam koliko treba uopce...
A za forum... ne znam... Inace imam problema samo sa ovim forumom... Zablokira se... ne mogu poslati poruku... zacrni se... kako kad..
Ja sam u T pila max 2 kave dnevno i to rijeeeeetkooo... vecinom 1x dnevno... a i sada isto...
Kiki to ce biti sasvim dovoljno...
E cure koje ste narucivale s PETPETA, da li se moze placati paypalom??? koliko dugo vam je trebalo da dodje???
Ja sam 7.5 kg dobila do sada
Ajme. Predobro. Svaka čast! Zavidim. :D
Ovo smo jucer dobili od kumova + rucnik... sad ih imam 4... Ovaj necu dirati nego ga sa strane staviti...
Ovo smo jucer dobili od kumova + rucnik… sad ih imam 4… Ovaj necu dirati nego ga sa strane staviti…
Torta od pelena predobro
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Evo me s pregleda.
Oprali me zasto nisam jucer dosla i zkj me dr poslala danas?
Rekoh nemam pojma.
Ctg nije zabiljezio trudove danas, kazu mi da imam ‘pripremne trudove’; da pratim do navecer stezanja i bol u kicmi, ako se do navecer bude pojacavalo, na hitnu.
Otvorena za clanak, bebs nisko, u pon na uzv i srijeda bris na streptokok (ako izdrzim).
Raspored dr uopce nisam vidjela, ogromna guzva je tamo, meni je bio neki mladi nadrkani.
Od sad sam kod njih do poroda...
Sortiraj odgovore
Najstariji