Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    04. Listopad 2017. 14:29

Bbrletic, STA ju boli briga zasto kupujes unaprijed??? Boze dragi....
    ja sam u T spavala na jedan i drugi bok... Ledja su me ubijala... sada UUUUUZIIIIVAAAAAAMMM  Svakakoooo spavam... SUPER filing...
    Cure, sretno na pregledima...
    Sretna, nadam se da si uzivala u sisanju...
    Luce, suuuper poklon i bas fin!!! Nadam se da ces izdrzati pir 
    Nemam vremena procitati sto ste sve pisale  Groznoooo... 

mc_mouse
    04. Listopad 2017. 14:30

I ja. Samo bijelu 😂😂😂😂 a prije sam nes.. zgadio mi se u trudnoći 😂😂😂

Kiki156
    04. Listopad 2017. 14:34

Dakle uopce mi nije dalo da komentiram do sad! 

barbs
    04. Listopad 2017. 14:36

Etoooo.... Sada Kiki znas kako je meni  Do nedavno sam mogla beeeez problema s moba na forum a sad mi se povraca kad zelim komentirat jer ne znam kad ce mob pop* ..
    Mc Mouse, ima nas kavopijaaaaa!!! 

barbs
    04. Listopad 2017. 14:37

Danas su bili moji pomoci mi malo kod kuce... Vani je lijepo vrijeme a ja cekam da muz dodje s posla da izadjemo vani... pred vecer mi dolaze kuma i frendica u posjet... Taman dok je muz na treningu... Za pol sata idem dovrsiti rucak... Moji su mi spremili nesto... ja moram samo dovrsiti..ž Radit cu rizoto s piletinom...

barbs
    04. Listopad 2017. 14:40

Diego napokon spava... Danas je opet nemiran od jutra... Nadam se da ce mi dopustiti da na miru ruvak napravim! 
    Bila nam je patronazna..u 6D je dobio 260g... Na dan otpusta smo imali 3330g a danas imamo 3975g  I kupali smo seeee... D nije to jako dobro prihvatio hahahaha ali kaze patronazna da je to mozda jer je bio nervozan... od 8 je bio budan a ona je dosla oko 11... nakon kupanja se nacicao i zasspao....

04. Listopad 2017. 14:40

Kavaaaaa i ja sam je pila slice i salice na dan nescaffe samo. ☕☕A sad isto samo bijelu ako odemo na kavu. kod kuce uopce vise ni nepijem.

Kiki156
    04. Listopad 2017. 14:43

Pa ne znam je li do moba ili do foruma ali nesto nije radilo kako treba! Mogla sam citati ali je sto godina ocitavalo stranicu, a signal pun. I ovaj dio za pisanje je bio nekako cudan, ja bi natipkala, stisnula send i nista 😩 
    Bila sam na kavi s frendicom, kakav dan! Predivno je vani i suncano, toplo.. ☀️☕️
    Kavu pijem samo jednu dnevno sad u trudnoci i to ness najcesce. Znam popit i u kaficu klasicnu s mlijekom i rijetko crnu trusku, sad mi je pre jaka a inace sam samo nju pila. 
    Spavam na boku, na ledima se probudim nekad al ne pase mi toliko. Srecom pa i inace spavam na boku pa mi nije problem u trudnoci ali isto jedva cekam da rodim jer mi je okretanje po noci postalo tesko...
    I ja sam sitna a beba velika, ocito neka pravila.. Jedva cekam pregled sutra da vidim sto ce mi reci 😊

Kiki156
    04. Listopad 2017. 14:46

Evo cure kaze Jutarnji da ovako moramo: http://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/razbucali-su-uvrijezena-misljenja-znanstvenici-kazu-da-najuspjesnija-djeca-imaju-roditelje-koji-rade-ovih-9-stvari/6587220/

Belle84
    04. Listopad 2017. 14:47

Kiki sta si pripremila za izlazak iz rodilista od robice? Ja uopce nisam pametna u cemu da ga iznesem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.