Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    28. Rujan 2017. 17:24

bbrletic13

zelimobebu2701

bbrletic super sto smo u istom terminu, imaš kakvih simptoma? 😘

Malo kriza bole kad pretjeram i stalno sam na wc

Mene leđa donji dio danas rasturaju i tako mi je neki pritisak dolje na zdjelicu 😱

28. Rujan 2017. 17:24

Ajme Sanjci kolke su ti noge! Hahahahah bez uvrede! Ja fala Bogu nisam naotekla u nogama. Dobila sam podbradak hahahaha

28. Rujan 2017. 17:26

Sanjci kad ides po kolica? Ja sam svoja vev odavno pripremila, skidala sam one navlake proprala ih i stavila na suncu da se osuncaju, nekak mi je sve bilo da bar properem. I super su se oprale, eno ih nazad na kolicima, cekaju pocetak radne akcije

Suncokretica
    28. Rujan 2017. 17:28

Marijana, čestitam od srca! Nadam se da će ti oporavak biti brz kad je već porod bio takav...
    Sretna, izgleda prefinooooo 
    bbrletić, baš je super komoda, imaš sa strane mjesta za kremice i stvarčice i dosta je velika. Ja sam htjela takvu, ali nam je bila prevelika za sobu...
    Moja cura danas cijeli dan ima party u trbuhu, očito je sretna što je dobila novu robicu 

[OBRISANO] 28. Rujan 2017. 18:09

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    28. Rujan 2017. 18:11

Marijana čestitke! Bitno da je sve prošlo u redu i da ste obadvoje dobro. Odmorit ćeš se malo i bit se to sve OK.
    Sanjchi bas su ti noge koma. Moraš odmarat vise al mislim da moraš i prehranu prilagoditi jer samo lezanjem mislim da nećeš bas ovo rjesit.... izbaci i slatko i slano. Sto vise one bolesničke dijetalne hrane jer si cila vodenasta.
    Yel ne smeta nikom al nisu to trudnički hormoni. Ima cura koje to stvarno zakači al sto se tiče ovog si u pravu. 

28. Rujan 2017. 18:34

Sretna, njmmmmmmm izgleda mljac 😛😛😛

Sanjchi, auch izgleda bolno 🙁. Meni su u ljekarni dali nesto od 'esi', kapsule na biljnoj bazi, ali da trudnice nebi smjele takve preparate.

Mamisita, da, o tom govorim. Bed je iz 'ove koze' trazit dalje di cu, mada nije nemoguce, glupo ti se postavit da doslovce moras rec 'ej bez ljutnje, al dezinficarj tepih kad ti se pas posere po njemu', stvar osvjestenosti, kulture.
    Al ocito treba reci. 
    Pricamo o patronazi ovi vele da ce zakljucat pse u drugu sobu ili odf kod tete da sestra ne vidi pa da ne kaze nesto protiv. Rekla sam da nece nista reci, pa zive ljudi s psima al mozda spomene higijenu...

28. Rujan 2017. 18:36

Bbrletic, bas lijepa komoda 👍🏻

(Mi smo naletili u ofertisimu i kupili nocnu lampu i skuzim doma da je napukla i ljepljena, ne vidi se jako...isla bi zamjeniti al nemam racun 😤, d.bacio 😤)

• Barbi13
    28. Rujan 2017. 18:52

Suncokretica

Marijana, čestitam od srca! Nadam se da će ti oporavak biti brz kad je već porod bio takav…
    Sretna, izgleda prefinooooobbrletić, baš je super komoda, imaš sa strane mjesta za kremice i stvarčice i dosta je velika. Ja sam htjela takvu, ali nam je bila prevelika za sobu…
    Moja cura danas cijeli dan ima party u trbuhu, očito je sretna što je dobila novu robicu

Ni nama ne stane u sobu pa sam je stavila u dnevni a i soba je dosta hladna

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    28. Rujan 2017. 18:54

Sretna, aaajmeee... Fiiinooo... STA je to???
    Sanjchi, aaaah, "krasno"... Ja sam mislila da ce ti reci: Jedi jabuke ahahahha  Aaaa noge... Aaajmeeeeed . 
    Brblebic, preeee dora komodaaa...
    Procitam kasnije ono sto nisam... Muz me poslao kod sveki dok oni rade kadu... Aaajmeeee... Spavao je Diego ali bome i ja ahahahaha sveki je rekl da sam hrkala ahaahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI