Hej cure,vidim vi ste stvarno aktivne tu ☺️
Imam par pitanja za one koje znaju odgovor 😎
Evo posto mi je u četvrtak bio zadnji pregled kod mog ginekologa i rekao mi je za 2 tjedna kontrola u Petrovoj,noge su mi se odsjekle jer sam skuzila da se sve to tako približilo,ne znam koji je osjećaj jači,uzbuđenje ili strah 😅 Dali netko zna frisku informaciju dali Petrova priznaje tečaj iz doma zdravlja? Čula sam puno priča kao da ne,ali po novom ipak priznaju i sad me tak strah,stvarno bi voljela da moj muž bude samnom!!
Kod mene je sve vise manje spremno,osim moje torbe 😂 To nikak da počnem pripremat makar je sve kupljeno ☺️
Cure ima li još koja od vas da se sprema u Petrovu uskoro? Meni je termin 11.11.al moj ginic kaže da po njemu bi mogla i ranije posto je beba veća za 2 tjedna od početka pa ne znamo točno kad je došlo do oplodnje!!
Veliki pozdrav svima drage moje trudnice i mamice,nadam se da uživate u mirnoj nedjelji ☺️☺️
Priznaje. Meni je 17.11. :D
Sanjchi super su kolica i robica, premedeno! 😍
Oni dijelovi AS se ne mogu prati, pa cu oprati samo unitarnji dio kolica, ali i to jos razmisljam jer cu unutra svakako staviti tetre, a i stiglo je sve upakirano. Onaj dio u koji idu kad porastu necu prati.
CTG cu imati u cetvrtak, tada mi je iduci pregled i gledat ce me i vaginalno. Iduci ponedjeljak mi je termin 😅
Sanjchi kolica su mrak i super za kupnju 😁
Da Barbs, moja u slicna tim kolicima, a boja je ista 😊
Bok curke, ja već neko vrijeme primjetim kao da čujem u trbuhu pucketanje zglobova. Čitala sam ima jako malo o tome po netu. Jel još koja to čula pred kraj trudnoće? 😱😱
Sanjchi super su kolica i robica, premedeno! 😍
Oni dijelovi AS se ne mogu prati, pa cu oprati samo unitarnji dio kolica, ali i to jos razmisljam jer cu unutra svakako staviti tetre, a i stiglo je sve upakirano. Onaj dio u koji idu kad porastu necu prati.
CTG cu imati u cetvrtak, tada mi je iduci pregled i gledat ce me i vaginalno. Iduci ponedjeljak mi je termin 😅
Meni iduci cetvrtak
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hedgehog znaci ti isto ideš u Petrovu? Ko zna,možda se i sretnemo tamo ☺️
Sanjchi odličan shopping! Super robica za izlazak. Premedeno je. Da čekamo curu ovo bi nosila sigurno😊
Bas mi je drago sto ste to rješili. Ja sam oprala robicu i već mi je malo lakše. A još posteljinu moram naručiti i komodu iz Ikee. To ću sestre zagnjaviti da mi odu kupiti.
Sretna koliko se čeka posteljina iz Dada&Rocco?
Hedgehog znaci ti isto ideš u Petrovu? Ko zna,možda se i sretnemo tamo ☺️
Da baš gledam razmak je tjedan dana :D
Sanjchi odličan shopping! Super robica za izlazak. Premedeno je. Da čekamo curu ovo bi nosila sigurno😊
Bas mi je drago sto ste to rješili. Ja sam oprala robicu i već mi je malo lakše. A još posteljinu moram naručiti i komodu iz Ikee. To ću sestre zagnjaviti da mi odu kupiti.
Sretna koliko se čeka posteljina iz Dada&Rocco?
Meni su napisali 15 radnih dana. Proslo je 5, jos nista. Nadam se da ce ipak stici ranije
Sretna Ajmeee to su 3 tjedna.😱😱
Rodit ću do tad. 😵
Sanjchi mislim da su ti OK one carapice male sa onom gumicom za bebače i nemoj ih podvrnuti nego ih pusti pa će joj biti ko dokoljenke i dovoljno.
Ja i ti smo se bas usosile s pripremama 😥
Sortiraj odgovore
Najstariji