Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2017. 14:18

Sanjchi, predivne su stvarcice 😇😇

• sretna
    02. Listopad 2017. 14:23

sanjchi255

Sretna, kak znas da spava??
    Mrvica, da s Ethereala 😊
    Yel hvala😊
    Jos kad dode druga posteljina, poslikam☺

Pa kad miruje 😂

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 14:24

Yel

Giovi,
    Kod tebe slicno kao kod mene, saobracajka (al sam ja imala u 2.mj trudnoce), al tek prije dva tj rijesila papire i prodala svoju kramu…
    Radovi pri kraju, al puuuuzevim koracima
    Novi auto vec dva tjedna na popravku i jos toliko ce biti (u dva servisa je isao, prvi zeznuo, auto rastavljen totalno…uf)
    …sretno ;)

Bbrletic, evo ide. Sutra kontrola, za tjedan dana na merkur uzv.
    Ostale stvari stagniraju ili idu presporo (radovi, auto).
    Al ovaj tjedan napokon rjesavam promjenu dokumenata i otvaram porodiljni i adio s tim
    Kak si ti?

(Btw, nocas se budila zbog stezanja, mens bolova i panika me copila pa cmoljila od straha od poroda, ups and downs 😅)

I ja slabo spavala u krizima me boljelo pa neka nervoza i strah od svega kako se blizi termin

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 14:28

sretna

sanjchi255

Mrvica, da s Ethereala 😊
    Yel hvala😊

Pa kad miruje 😂

Sretna drugi put prije ctg pojedi malo cokoladice tako sam ja u petak jer je spavala zacas se probudila i pocela svoj ples

Leptirica.com

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 14:33

sanjchi255

sretna

sanjchi255

Mrvica, da s Ethereala 😊
    Yel hvala😊

Pa kad miruje 😂

Ja to nis nisam kuzila danas..samo mi je rekla sestra da drugi put prije CTG-a trebam i jest i pit i hodat..ja dosla jutros maltene nataste..😅
    Prehladena sam😭😭 nemogu disat..osjecam se ko riba na suhome😶

Prekrasne stvarcice,sanjchi pojedi nesto slatko prije ctg

Leptirica.com

• Mrvica
    02. Listopad 2017. 14:33

Sanjchi sorry na smetnji.. jos jedno pitanjce: na koji nacin si narucila da ti napisu ime? Mailom, pretpostavljam.. jer vidim kad ides na narudzbu u webshopu, nema opcije za dodati ime. Inace, slatka ti je i posteljinica i dekica 😊

• sretna
    02. Listopad 2017. 14:37

Sanjchi, pa kad ne osjetis malu uopce, ono ni malo, znaci da spava 😄
    Bbrletic, ne moram njsta slatko pojest, ovaj cim ksjeti da se nesto prcka oko trbuha odmah se.probudi i krene udarat 😄

Suncokretica
    02. Listopad 2017. 14:43

Sanjchi, drago mi je da je sve ok. Sad lagano do kraja . Posteljina i dekica su predivne! Koliko si platila dekicu s imenom?
    Hedgehog, nisam još radila CTG, sutra imam zadnji pregled kod svoje ginekologice, a onda idem u TA pa ću tamo raditi...
    Giovi, baš mi je žao da si sve to morala proći, ali sad ste većinu spremili i možete na miru čekati svoju curu. Javi nam se češće 

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 14:50

sretna

Sanjchi, pa kad ne osjetis malu uopce, ono ni malo, znaci da spava 😄
    Bbrletic, ne moram njsta slatko pojest, ovaj cim ksjeti da se nesto prcka oko trbuha odmah se.probudi i krene udarat 😄

A slatkica mala

Leptirica.com

Belle84
    02. Listopad 2017. 14:53

Ocito nas je vise koje smo imale sinoc bolove. Mene pocelo boliti u krizima i lagano kao da cu dobit mengu... pa pritisak kao da moram obavit veliku nuzdu...mislila sam da je to mozda pocetak trudova al evo ipak nije. Od tad nista, izgleda da su to bili oni pripremni bolovi... jos nekih tjedan dana pa onda moze Luka van. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.