Sanjchi, šoping za 5!
Od kud je ovaj kombinezon balerina?
A što se tiče navlaka, ja ću ih oprat, na najlaganijem programu. A ako te strah stavljati dijete u kolica i nakon pranja uvijek možeš ispod njega staviti tetra pelenu ili nešto.
Vec sam pisala par outa da nisam panicar sto se tice bakterija tako da nisam npr ni plisance prala. Evo ga, decko velik, zdrav i pametan ispao 😄 ne treba bas sve i prevose dezinficirat jer nije dobro ni kad je dijete pod staklenim zvonom. A u kokicima je ionako bio uvunek na tetra peleni. Bar u kosari
Sanjchi, slazem se djelomicno i sa sretnom. Mislim da nist ne bude i nanse ne opere, sta sve djeca diraju i stave u usta pa prezive. Al ja sam to na tom najkracem programu od pola sata oprala i na najlaksu centrifugu. Jedino me prodavacica upozorila kako je bilo ljeto da ne stavljam na najjace sunce da ne izblijedi jer onda to ne primaju pod garanciju. A sad, svatko zna svoje. Ja sam sve oprala, i plisance. Nike sretna u krivu da je treba bit pod staklenim zvonom, al kad sam vec sve pripremila, oprala sam i to.
Kako se ti sad osjecas, jel se trbuh poceo spustati?
I ja isto mislim tetru upotrebljavat uvijek i svugdje, pa i na kolicima...slazem se s tobom...
I javite Sanjchi i Sretna kako je prosao ctg, ja jos nikako nisam isla...
Sanjchi, super shopping, kompletić je predivan!
Navlake sam oprala ručno i osušila na suncu. Bojala sam se staviti u mašinu. A ispod bebe ću staviti tetra pelenu pa ne bi bilo šteta ni da nisam oprala. Kolica su iz kutije izašla upakirana u foliju, nisu imala nikakav miris al eto nekako volim sve oprati...
Budući da su tvoja kolica bila izložbena, preporučujem ti da opereš
Ja sam bila na ctg-u i prije 2 tjedna. Bas me zanima za kolko ce me sad narucit opet dal za tjedan ili 2. Zadnji put je rekao da cemo vidjet kakvo ce biti stanje pa prema tome cu ili jos ici kod njega ili u TA. Nadam se da cu sto duze kod njega 😂
Hej cure,vidim vi ste stvarno aktivne tu ☺️
Imam par pitanja za one koje znaju odgovor 😎
Evo posto mi je u četvrtak bio zadnji pregled kod mog ginekologa i rekao mi je za 2 tjedna kontrola u Petrovoj,noge su mi se odsjekle jer sam skuzila da se sve to tako približilo,ne znam koji je osjećaj jači,uzbuđenje ili strah 😅 Dali netko zna frisku informaciju dali Petrova priznaje tečaj iz doma zdravlja? Čula sam puno priča kao da ne,ali po novom ipak priznaju i sad me tak strah,stvarno bi voljela da moj muž bude samnom!!
Kod mene je sve vise manje spremno,osim moje torbe 😂 To nikak da počnem pripremat makar je sve kupljeno ☺️
Cure ima li još koja od vas da se sprema u Petrovu uskoro? Meni je termin 11.11.al moj ginic kaže da po njemu bi mogla i ranije posto je beba veća za 2 tjedna od početka pa ne znamo točno kad je došlo do oplodnje!!
Veliki pozdrav svima drage moje trudnice i mamice,nadam se da uživate u mirnoj nedjelji ☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji