Hvala
Sanjchi, a jesi pitala za te bolove??? A to za kilazu... eto Vage su krive
Sanjchi super za pregled i da je sve u redu. 😘
Barbs Diego je pravi mali frajer, ljepotan 😊 A vrijeme leti...i ja ne mogu vjerovat kako brzo sve ide.
Strah od poroda, nisam imala jer nisam razmisljala o tome, uvijek sam si kontala da je to bol na najjace i na tako sam se pripremila. Samo ne razmisljajte o porodu. Meni je bila slika u glavi nas troje idemo doma iz bolnice cijelu trudnocu. Ne vrijedi se zamarat s porodom, sve smo mi drugacije, ja sam se patila, a vi cete mozda ko iz sale rodit hehe 😉 Samo opusteno. 😊
Ja jos uvijek nisam spremila torbu ua bolnicu. Nisam ni pelene kupila. Ima vremena 😂
Barbs, Ideš baš je frajer. Jesi razmišljala kad bi počela vježbati?
Sanjchi, super za ctg. Ja jedva čekam svoj. A ovo, možda jučerašnje uzbuđenje ili si nešto pojela...
Ajme, ajme kako se svima bliže termini. Mi koje rađamo u 11.mjesecu ćemo solo ostat na forumu :)
Suncokretica, računam da ćeš nam ti javiti sve za Petrovu! Jesi već radila ctg?
Evo cure da se i ja javim nakon dugooo vremena...
Prvo Cestitam svim mamicama na njihovim smotuljcima srece...i nama ostalima da ih uskoro bez puno muke docekamo...
Ja sam nakon saobracajne odjednom bila zatrpana sa svime: rjesavanje papira zbog nesrece,standardni pregledi,dovodjenja posla pri kraju i zatvarnje sezone,radovi u kuci itd. Sad sam pri kraju sa svime,auto bi mi trebao stici ovaj tjedan sa popravka,soba je vise manje sredjenja,kompletna roba od dragog,bebe i mene je oprana-jos da namontiram police u ormaru i poslozim,posao doveden kraju-samo da zadnje place i sl. Obracunam i prebacim duznost na nasljednika i onda laganini uzivanje zadnjih mjesec dana i nafopunjavanje onoga sto mi fali,ali najbitnije imam.
Mi smo zadnji put na pregledu prije cca 2 tjedna imali 1800kg i bili prvi put na ctg-u i bilo je sve u redu. Kako sada stoje stvari zvati cemo se Evelin.
Giovi,
Kod tebe slicno kao kod mene, saobracajka (al sam ja imala u 2.mj trudnoce), al tek prije dva tj rijesila papire i prodala svoju kramu...
Radovi pri kraju, al puuuuzevim koracima
Novi auto vec dva tjedna na popravku i jos toliko ce biti (u dva servisa je isao, prvi zeznuo, auto rastavljen totalno...uf)
...sretno ;)
Bbrletic, evo ide. Sutra kontrola, za tjedan dana na merkur uzv.
Ostale stvari stagniraju ili idu presporo (radovi, auto).
Al ovaj tjedan napokon rjesavam promjenu dokumenata i otvaram porodiljni i adio s tim
Kak si ti?
(Btw, nocas se budila zbog stezanja, mens bolova i panika me copila pa cmoljila od straha od poroda, ups and downs 😅)
Sanjchi super da je sve dobro proslo na pregledu! ☺️
Yel slicno i kod mene, samo ja od straha nisam mogla zaspati. 😅
Giovi dobrodosla natrag! 😊
Sretna stignes, i ja jos moram par sitnica ubaciti. Upravo sam izbacila paket pelena jer kazu da na Sv. Duhu imaju svoje pa da ne trpam torbu, ako zafali lako ce muz donijeti.
Evo mene na ctg-u. Patrik spava trenutno 😁
Sanjchi rekla sam ti da ces biti odusevljena dekicom 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji