Marijana čestitke na bebici, svaka čast na tolikoj snazi, sada se pokušaj odmoriti i uživajte s bebacom! 😊😊
bbrletic super sto smo u istom terminu, imaš kakvih simptoma? 😘
Sanjci, ja sam prije tr uzimala neke tablete za izbacivanje vode, nez jel se smije u trudnoci, da pitas u ljekarni?
Violeta, barbs, mamuka, ma pun mi ih je k vise! Nemas ti pravu sliku dok ne zivis s nekim, znala jesam da su chilax, al sad kad gledam hig navike bljuje mi se.
Jedno je kad sam im dolazila par puta mjesecno...
Znam da mogu otic sl sva sam usrana od kredita i financija, ovaj moj tek poceo radit u 6.mjesecu, a selila sam s mislju da ce bit donekle ok, mladji su starci, open mind i te spike.
Dgv smo se dragi i ja da cemo na stan ako bas postane koma, al misli da me hormoni peru vise nego realno stanje.
Ili izdrzat do ljeta. Na proljece bi radili stan u sklopu kuce.
Eto.
Znam da kukam al pucam i onda odem u sobu i na mobu sam pa se pozalim tu..ne ocekujem da mi govorite 'a joj kak ti je tesko', pisem jer meni ovo nije normalno, ili zabrijavam!
Gotov tecaj, danas o dojenju bilo.
Marijana, cestitke od srca ❤️
Zao mi je sto si se napatila :/
Puno zdravlja zelim 😍😘
bbrletic super sto smo u istom terminu, imaš kakvih simptoma? 😘
Malo kriza bole kad pretjeram i stalno sam na wc

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Curke, svima kojima nisam stigla cestitati, samo da znate da vas pratim i zelim vam sve najbolje od ❤
Evo mi rastemo, mazimo se pazimo. Ne stignemo sve procitat al smo u toku😘
Violeta nas su u bolnici poslali van na zrak sa tjedan i pol i rekli su nam da zrak ne moze skoditi. Sad smo svaki dan u setnji, mm ga uzme kad dođe doma i prosecu pola sata- sat vremena i moram reci da mu godi. Iskoristite jos ovo malo sunca i proluftajte se🙃

url=https://lilypie.com]
Cure, mene ledja rasturaju zadnjih dana da jedva sjedim, od lopatica do zdjelice.
Marijana, cestitke od srca....
Yel, mislim da nama vise govore da su hormoni. Smetat ce te jos vise bez hormona. Ne moras imat trudnicke hormone da vidis sta je normalno a sta ne. A ne znam sta da ti kazem, super sta se mozes pozalit al treba mislit na to dijete, nece mu to nista nazalost pomoc. A konkretno nesto ne mozes poduzet.
Ja sam u horizontali vecinu vremena, il ne mogu soavat il soavam 6 sati u komadu hahahab usred dana. Danas nam je tatko u Lidlu kupio plavu vesticu zimsku, 6 carapica predivnih, i dvoje hlacice. Pamuk je premekan i toliko je sve kvalitetno i divno da bi najradije to dirala cijeli dan. Doslo mi je da sebi navucem te carape, kao bio pamuk neki su mi, bez gumice a topleeee. Uzeo je jedan broj od 11-14 a drugi 15 do nesto ne znam vise. Valjda ce to biti ok .
Nisam stigla popratiti sve sta se dogada, malo me i glava boli pa sam smusena.a i vrijeme valjda, danas je u Zagrebu toliko toplo i suncano, super je al prije dva dana ono kise i grijali smo lagano hahahah
Imace nema nis novo, osim sto sam svako 5 min na wcu, ako u noci nisam bila 50 puta nisam nijednom, mislim da bi mi bilo bolje da kupim pelene za odrasle jos ova 4 tjedna nego da trosim wc papira tolko gahahahabab

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji