Ja isto ne znam sta bi svom obukla za izlazak, imam jis 28 dana do termina, dakle kraj mjeseca. Ne bi htjela debelo a ni da mu je hladno. Imam sto cudesa, odijelaca olisanih, bodija, carapica, jaknica/ benjica ovakvih onakvih, vestica...hahahah uopce ne znam...mozda da pripremim vecu i manju kombinaciju...neki su rekli sa je bolje odjelce umjesto hlacica jer kao hlacice stezu pupak...ni sama ne znam. Imat ce preko dekicu il nesto jos
Hedgehog znaci ti isto ideš u Petrovu? Ko zna,možda se i sretnemo tamo ☺️
Da baš gledam razmak je tjedan dana :D
Kad krećeš u trudničku ambulantu na preglede?
Hej cure,vidim vi ste stvarno aktivne tu ☺️
Imam par pitanja za one koje znaju odgovor 😎
Evo posto mi je u četvrtak bio zadnji pregled kod mog ginekologa i rekao mi je za 2 tjedna kontrola u Petrovoj,noge su mi se odsjekle jer sam skuzila da se sve to tako približilo,ne znam koji je osjećaj jači,uzbuđenje ili strah 😅 Dali netko zna frisku informaciju dali Petrova priznaje tečaj iz doma zdravlja? Čula sam puno priča kao da ne,ali po novom ipak priznaju i sad me tak strah,stvarno bi voljela da moj muž bude samnom!!
Kod mene je sve vise manje spremno,osim moje torbe 😂 To nikak da počnem pripremat makar je sve kupljeno ☺️
Cure ima li još koja od vas da se sprema u Petrovu uskoro? Meni je termin 11.11.al moj ginic kaže da po njemu bi mogla i ranije posto je beba veća za 2 tjedna od početka pa ne znamo točno kad je došlo do oplodnje!!
Veliki pozdrav svima drage moje trudnice i mamice,nadam se da uživate u mirnoj nedjelji ☺️☺️
I ja idem u Petrovu,meni je termin za 4 tj,29.10.😍
Priznaju tecaj iz doma zdravlja,pitala sam😊
Hahahhah presmjesna prodavacica...al realno sve se stigne... Mislim da danas vise paniku stvaraju oko svega nego sta realno je. Nase bake prije nisu imale ni pola pa su podigle djecu normalno.
Ma ja sam isto mislila tako nesto: bodi plus odijelce i carape ili mozda kratki bodi, hlacice s carapicama i gore vestica na kopcanje. I zamotam ga jos u jastuk i cao daci : D
I Sanjchi i ja se osjec sve vece i vece, a ne mogu prestat jest, imam skoro 80 kg uzas!!! Nadam se da necu prenjet jer cu bit ko ne znam sta
Sretna Ajmeee to su 3 tjedna.😱😱
Rodit ću do tad. 😵
Sanjchi mislim da su ti OK one carapice male sa onom gumicom za bebače i nemoj ih podvrnuti nego ih pusti pa će joj biti ko dokoljenke i dovoljno.
Ja i ti smo se bas usosile s pripremama 😥
Ma ak i.rodim prije nego.stigne, nema veze jer.ionako se dijete jos ne.mice pa moze bez ogradice par dana 😄 s.tim da ja ne zelim roditi ranije zbog sebe 😂
Ana 2711 znaci sve smo tu negdje po datumu, a sad je pitanje kad će nas naši mališani odlučiti iznenadit ☺️
Jer ijednoj od vas ginic reko da vam je beba veća ili sam ja jedina tu 😂?!?
34 tjedan a beba ima 2600 😅😅
Hope - moja je u utorak na UZV bila 2kg. Meni je rekao da je to normalno. Mene malo šokiralo, ali ajde.
Ana će prva! I ti! Neću ja! :P Ajme kako to izgleda sve blizu. U utorak idem otvoriti porodiljni. A ne znamo kako je Tea. Ona je nedavno rodila u Petrovoj i ne javlja se. Bit će da uživa u bebici :)
O moj bozee. Ja jos 6 danaaa do termina, nemogu vjerovat, kako je nekako sve brzo proslo. nadam se da necu prenjet,radje bi da se mali prije odluci pridruzit nam se
Zasad me nije strah poroda ni nista,a vidjet cemo kad dodje taj tren
Hedgehog znaci onda ja imam malu bombicu 💣 Još si računam da će sigurno dobit 1kg do poroda,onda me panika počne hvatat 😂😂 najbolje je da ne razmišljam previše o tome!! Ja sam otvorila porodiljni sa 28.9. Leti vrijeme 😅😅
MomOf2017 ti si ko moja frendica,ni nju nije bilo strah i sve je super prošlo,da bar ja budem tak,ja sam paničar i bojim se svega 😂😂 al se jedino pred mužem pravim hrabra kao nije me strah 😎😎
Sanjchi odlična kolica i ono iz Nexta za izlazak 😍😍😍
Stan nam je napokon okrečen, moji dovezli i kindač pa nam stoji u kutiji ispod našeg kreveta. Rolete nam naravno nisu došli staviti u petak. Smradovi 😤
A ja muku mučim jer mi izašao vanjski hemeroid, nikad to nisam imala. Doslovno me budi preko noći. Boli dok hodam. Užas 😭 Stavljala sam i svinjsku mast. Pa mi bilo malo lakše. Danas opet nekako kao da je gore. Pa sam sad pokušala sa oblogom od maslinovog ulja. Koma sam 😭😭 uopće me nije strah boli od poroda koliko od tog hemeroida😰😰 sta ako jos izađe od napinjanja 😰 Nadam se da ce se sanirati do poroda.... sad je veličine pola oraha. Ma, bas sam tužna ☹️
Sortiraj odgovore
Najstariji