Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    01. Listopad 2017. 17:17

Ajme Sanjchi kolica su prekrasna, kombinacija boja po mom gustu, a robica za izlazak preeeeemedena!! 😍 

barbs
    01. Listopad 2017. 17:30

Sanjchi, oooooodlična su kolica. Zar nema Violeta sličnu?  I super šoping. Neka ste  napokon i vi to riješili  I preslatka robica za izlazak.
    P.S. Zaboravila sam ti odgovoriti na pitanje. Da, ja pijem euthyrox.
    Violeta, jaaaao, kad smo kod šivanja i ja sam osjetila zadnjih par šavova unatoč anesteziji. Rekao je dr da je to vjerojatno jer je koža na tom djelu tanka. Grozno. Pjevušila sam na onom stolu kako ne bih razmišljala o tome kako me boli. 
    Bebushka, super za sjedenje na turski  Ja sam sjedila na turski već 5. dan od poroda, pa se patronažna iznenadila. Ja sam osjetila zatezanje i peckanje, ali ne previše... Već danima ne osjećam bol nego samo taj glupi svrbež 

• sretna
    01. Listopad 2017. 17:38

sanjchi255

Bebushka super za izdajalicu i turski!🎉
    Kiki, bome ste dobro izdrzali..nadam se da ste se lijepo proveli..
    Ja sam si presretna🎉🎉🎉🎉
    Sretna, kolica su se svidjela i meni i dragom, tako da je na obostrano zadovoljstvo..jesu veca ali bebetto su jos veca…a i ova su na akciji bila tako da smo uzeli njih..i torba je uz njih, al zab sam ju stavit kad sam slikala…a robica-next..samo po to sam isla tamo😅 brzo smo obavili soping jer sam znala sto trebam i u koji ducan moram po sto..jos DM i komodica, kao sto rekoh, to planiram sutra rijesit i posteljina stize tako da eto..sve smo stigli😁
    Kako da operem te navlake od kolica? Masina, na najkrace ili?

Ja nisam uopce prala navlake od kolica kad smo ih kupili

barbs
    01. Listopad 2017. 17:50

Sanjchi, ja cu ga sigurno nastaviti piti jer mi nije otkriven u T nego sam ga i prije pila ... Ti?
    Ja bih navlake oprala, al ti sama odluci jer je ipak novo...

• Barbi13
    01. Listopad 2017. 17:52

Super su kolica a robica za izlazak je preslatka

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

01. Listopad 2017. 18:10

Sanjchi, ja sam kupila cam kolica i sve sam navlake oprala na laganom laganom programu, 30 stupnjeva ili cak ako imas program samo ispiranje s laganom centrifugom onda tako. I osuncala sam ih jos dok je bilo toplije. S tim da nisam na najjacem suncu da ne izblijede i pitala sam prije prodavacicu jel se mogu prat na 30 i rekla je da mogu. I poslije smo ih moj muz i ja po uputama vratili na sva 3 nastavka kolica i malo se bolje osjecam kad su bar proprane i osuncane. Omeksivac nisam stavljala.

• sretna
    01. Listopad 2017. 18:13

sanjchi255

barbs

Sanjchi, ja cu ga sigurno nastaviti piti jer mi nije otkriven u T nego sam ga i prije pila … Ti?
    Ja bih navlake oprala, al ti sama odluci jer je ipak novo…

Ja samo u trudnoci, i dva tjedna nakon poroda ukidam…pa malo bi ih oprala, samo eto, trazim savjet kako…

Pa nisam, bas zato sto.je novo sve bilo i cisto. Vecina mama koje znam nisu prale navlake na novim kolicima. Sad cu trebat jer stoje na tavanu vec 2.5 godine pa su prasne 😂

01. Listopad 2017. 18:15

I Sanjchi, sve si jako lijepo odabrala, kolica super izgledaju! Samo evo ako ces skidat navlake , posnimi si kako si ih skinula da ih znas vratiti jer smo se dragi i ja namucili vracat ih po uputama koje nisu bas jednostavne. Al ja sam nekako mirnija kad je sve oprano, ja sam i krevetic malo dezinficirala i sve. Ugl, prijavili smo se i iduci tjedan na Rodinu edukaciju za autosjedalice i pravilno vezanje, tako da jos to moramo obaviti a inace je sve spremno za malog princa. Nekidan sam bila na pregledu, mali je 3200 (36.tj.), moguce da ce bit veca beba ovisno kad se rodi, hoce li ranije ili ce uzivat jos u VIP apartmanu

01. Listopad 2017. 18:16

I moja su kolica bila nova i pod navlakama al su stajala u skladistu, sta ja znam, meni neki osjecaj nije dao mira dok ne properem. Mirnija sam.

01. Listopad 2017. 18:23

Sanjchi, kolica i robica su wow!! Nek ste i to obavili! :)
    Kiki, super sto si izdrzala na svadbi, neka je sve dobro proslo 👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.