Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Rujan 2017. 13:29

Vidim da smo svi poharali lidl 😁
    Evo i mi smo nesto malo kupili 😁

[OBRISANO] 28. Rujan 2017. 13:42

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

maca1510
    28. Rujan 2017. 13:42

Kod nas Lidl otvara u 8,ja sam dosla u 9 i skoro nista nisam nasla!! Nemogu vjerovat kako su ga poharali u sat vremena! Najvise sam isla radi taica sebi a taica niti jedne jedine, sve se prodale! Poludila sam, na kraju sam uzela one 2 haljine, hulahopke za trudnice, i grudnjake koji su mi i sad premali😂 nikad nisam znala koji broj uzet al imam racun pa cu vratit. I naravno da sam za bebicu uzela par stvari sta sam uspjela nac🙈  Stigao danas i paket od tetra pelena za djecu , 10 tetrica i jastuk za bebu, iskreno i nisam nesto preodusevljena,tetrice su jaaaaako krute al vidit cemo kad se operu , a jastuk za bebu je bas mal mal,  cini mi se da su po ducanima veci,ali ako nista sluzit ce nam kao poplunic,jer je na cicak pa se moze rastvorit skroz. 

url=https://daisypath.com]

barbs
    28. Rujan 2017. 13:43

Ooopaaaaa, cure, sve smo poharale lidl  Lidl mislim da najviše na odjeću zaradi hahah 
    Joj, Moooom, ovu plavu vesticu sam i ja htjela, ali moji su rekli da k'o za inat imaju samo one veće brojeve 
    Hedgehog, gdje si ono rekla da ćeš roditi? I Lena će se curka zvati? 

• Barbi13
    28. Rujan 2017. 13:43

sanjchi255

Bbrletic (ak nisam fulala osobu) hahahaha…visoke carape😂 muski…
    Momof2017 lidl je danas zaradio para i para😂

Pun lidl trudnica i malih bebica

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    28. Rujan 2017. 13:49

Maca, moji su bili u lidlu oko 8 ujutro. Isto u 8 otvara. Ili nisu sve dobili ili je netko čapio sve živo u roku od KEKS... ali ok, ne bih se čudila da je tako  
    Bila nam je patronažna. Ispao je pupak. Super napredujemo. Dobio je od pon do sada 245g  Prasac mali.. i rekla je da stavljam prašak na pupak 1X dnevno. Bili smo 20ak min vani i uživali na suncu. rekla je patronažna da iskoristimo lijepo vrijeme jer navodno da će slijedeći tj. kiša 

Idem pročitati ono što nisam i onda malo prileći 

• Bebushka
    28. Rujan 2017. 13:50

sanjchi255

Bbrletic (ak nisam fulala osobu) hahahaha…visoke carape😂 muski…
    Momof2017 lidl je danas zaradio para i para😂

Meni je proslo kroz glavu sta sve nece izmislit, jos samo halteri fale

barbs
    28. Rujan 2017. 13:51

Bebushka, slatki su ti muževi!  I meni je muž slao od kuće slike  Kad sam bila u bolnici jer sam mu pisala što mi sve treba donijeti hahahahah 

barbs
    28. Rujan 2017. 13:54

Hedgehog, super napredujete... A lako moguće da može dobiti toliko u 2tj.  Tako je i meni bilo pred kraj T.
    Sanjchi, aaajmeeee, toliko kg u 2 tj!!!  A što ti je on preporučio? Kako izbaciti taj višak vode?? 

• Barbi13
    28. Rujan 2017. 13:55

barbs

Maca, moji su bili u lidlu oko 8 ujutro. Isto u 8 otvara. Ili nisu sve dobili ili je netko čapio sve živo u roku od KEKS… ali ok, ne bih se čudila da je tako
    Bila nam je patronažna. Ispao je pupak. Super napredujemo. Dobio je od pon do sada 245gPrasac mali.. i rekla je da stavljam prašak na pupak 1X dnevno.Bili smo 20ak min vani i uživali na suncu. rekla je patronažna da iskoristimo lijepo vrijeme jer navodno da će slijedeći tj. kiša

Idem pročitati ono što nisam i onda malo prileći

Neka ste bili vani i iskoristili sunce a i maleni ce spavat ljepse

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI