Hope meni je mali veci za 2 tj, odnosno njegova glava 😄 sa 35+1 je ima 2750 g. Rekoa je gin da ako nastavi rast tim tempom da bi do termina imao oko 3600-3700, vidjet cemo kolko danas ima.
Sanjchi, kako je? Ja se na kakanje na obazirame jer id pocetka znam imat stolice i po 4 puta na dan zbog magnezija 😂 tek mi se nedavno normaliziralo.
Hemeroidi, na tecaju su nam rekli da se dobiju zbog krivog tiskanja. Trebamo tiskat kao da piskimo, a ne kakamo. Tako da sam se toga sjetila na porodu s L i drzala se toga, na srecu,nisam ih dobila.
Inace, jucer sam imala bas hrpu kontrakcija. Oreporsirala sam se u upetak i subotu. Bas me zanima kakvo je stanje. Nadam se da sam zatvorena 😂 smijesno mi je kako vi kone trrbate postat prvi lut mame sve jedva cekate sto prije, a mi koje imamo djecu ne zurimo nikud 😅
cure, sreeeetno na pregledima!!
Dzenny, preslatka slikica!
Kiki, kako ni ide na zivce kad se netko sjeti prepricavati po 100ti put porod Samo te isparanoiziraju bez veze...
Aaajmeeee, kako sam pospanaa
Sanjchi sretno na pregledu javi se
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrtelic mislim da se porod moze inducirati i prema tezinu bebe. Npr ako vec sad vide da je beba jako velika da ne cekaju onda jos 2 tjenda nakon termina, bas cu je pitati pa cemo vidjeti.
Dzenny predivna je fotkica! 😍
Sanjchi sretno na pregledu! Mozda te trbuh bolio samo od probave ili ako si jucer vise hodala, meni je znalo od toga biti. A sto se tice tezine bebe, pazi ovo! Na zadnjem pregledu me doktorica prvo rukom opipala (trbuh) i rekla: hmmm meni se cini da je on 3400 al vidjet cemo sto uzv kaze, i upali uzv i zena pogodila tocno u gram! Svaka cast koja procjena samo na opip!
Inace, ne smeta meni sto je Vito velika beba, hvala Bogu, sretna sam zbog toga! Samo eto, ta je moja sestricna isto imala veliku bebu pa to veze pricu i onda me uplasilo. No dobro, izdrzat cu sve za svog malisu ❤️
Barbs zapravo sam sama kriva jer smo pricali s njenim muzem (moj muz i ja) i ja sam pokrenula pricu s time kako je on bio na porodu i kako je to lijepo, i podrska zeni i uglavnom prica je isla u tom smjeru - tate na porodu, al onda je krenulo i prepricavanje poroda i svih detalja i nisam mogla pobjec vise! 😅
Bbrtelic mislim da se porod moze inducirati i prema tezinu bebe. Npr ako vec sad vide da je beba jako velika da ne cekaju onda jos 2 tjenda nakon termina, bas cu je pitati pa cemo vidjeti.
Dzenny predivna je fotkica! 😍
Sanjchi sretno na pregledu! Mozda te trbuh bolio samo od probave ili ako si jucer vise hodala, meni je znalo od toga biti. A sto se tice tezine bebe, pazi ovo! Na zadnjem pregledu me doktorica prvo rukom opipala (trbuh) i rekla: hmmm meni se cini da je on 3400 al vidjet cemo sto uzv kaze, i upali uzv i zena pogodila tocno u gram! Svaka cast koja procjena samo na opip!
Inace, ne smeta meni sto je Vito velika beba, hvala Bogu, sretna sam zbog toga! Samo eto, ta je moja sestricna isto imala veliku bebu pa to veze pricu i onda me uplasilo. No dobro, izdrzat cu sve za svog malisu ❤️
Barbs zapravo sam sama kriva jer smo pricali s njenim muzem (moj muz i ja) i ja sam pokrenula pricu s time kako je on bio na porodu i kako je to lijepo, i podrska zeni i uglavnom prica je isla u tom smjeru - tate na porodu, al onda je krenulo i prepricavanje poroda i svih detalja i nisam mogla pobjec vise! 😅
Meni je prije dva tjedna beba tezila 2760 ali oni fulaju a nasi doktori u Rijeci su za to da je beba sto duze u busini
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sretna, ah joj, depilacija Ja jedva čekaaaaam!!!
Koliko vremena treba da ispadnu šavovi od epiziotomije?
E, Kiki, Kiki ... Najgore je kad same nešto pokrenemo!
A mi žene imamo tu čar!
Mene je frendica pitala kako je roditi na prirodan način. Ima termin za manje od mjesec dana. Prvo je rodila na CR jer je bio okrenut na zadak. I naravno, ispričala sam joj i umrla je od straha
A sama po sebi je već bila isprepadana
Što se muževa/dečka na porodu tiče i moj je pričao svima da muškarac treba biti uz ženu, ako ne da žena ima potpuno pravo tražiti razvod/prekid Jer to niti jedna žena ne bi smjela prolaziti sama i zahvalna sam mu što je bio uz mene jer ne znam kako bih to izdrežala sama...
Što se veličine bebe tiče, Kiki, ne mora značiti da ćeš imati komplikacije jer je veća beba.. Jedna frendica je završila na CR (mali je imao preko 4kg) jer se nije otvarala, dok je druga rodila prirodno, a mala joj imala preko 4kg... Eto i naše Trece srece, dvojcu rodila prirodno, a imali preko 4 kg(koliko se sjećam???)
Sretno još jednom, cure, na pregledu i javite nam se s novostima!
Bbrletic, da, često znaju pogriješiti... samo ne bih znala iz vlastitog iskustva jer su me zadnji put na uvzu pogledali u 35.tjednu, a u 38. kad sam išla u TA su me samo vaginalno i eto, rodila u 39.tj. (točnije, 38+5/6 - ovisi o uvzu)
Nisam se vagala tjedan dana... Baš me zanima jesam li što izgubila... Jedva čekam da krenem trenirati.
Da li je istina da se treningom može mlijeko izgubiti??? Netko mi je to bio rekao...
Sortiraj odgovore
Najstariji