Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Listopad 2017. 11:14

Belle, ja sam našla ovo: https://klokanica.24sata.hr/beba/dojenje/sto-je-obavezno-na-jelovniku-za-dojilje-494, http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/sto-(ne)-smije-jesti-dojilja.html; s time da su meni rekli da moram, izbjegavati mahunarke, gljive i ugl sve i svašta, a i suhu hranu i čokoladu... mada ja iskreno jedem sve umjereno  Ok, ne jedem mahunarke, gljive... čokoladu pojedem... ali mora se paziti što jedeš radi bebe + radi sebe jer eto, ja kad sam jela sve i svašta u rodilištu + čokolade na tone (jer me jaaakooo tražilo) i probava mi je bilo ae bok...  Danima nisam na wc išla... Više kuhanih obroka + puno tekućine i puno mlijeka/mliječnih prozivoda su meni rekli da trebam koristiti... ja pijem puno kompota isto... 
    E sada, i ja sam htjela OVDJE pitati za prehranu (jer SVI mi govore da moram paziti što jedem radi bebe) i pitat ću patronažnu i muževu rođakinju...
    Sanjchi, JUHUHUUUU, sliku želimooo!!!!!!!!!! 

barbs
    01. Listopad 2017. 11:18

Kiki, neka ste se vi lijepo proveli! 
    Bolovi pri porodu - ja sam znala da boli, ali toliko ne 
    Danas sam se morala izdojiti koliko su mi cice bile pune i bolile me, a Diega staviš na cicu i njemu dosta 20ak min... Pa stavim na drugu, pocica par puta i zaspi  A meni sise ogromne i booolneeeeeeee!!!!!!!!!  I jako puno mlijeka sam izdojila  Sad mi je život lakši!  I cice isto! 
    Joj, mi moramo krenuti s kućanskim poslovima... Htjela sam čak i oprati svoju robu koju već mjesecima nisam mogla obući (tajice dugih rukava; još nosim trudničke jer eto to mi je češće pri ruci!  s time da plivam i tajicama) 

Suncokretica
    01. Listopad 2017. 11:53

Pozdrav žene! 
    Evo i mi guštamo na suncu uz kavicu na balkonu. Samo neka nastavi ovakvo vrijeme što duže...
    Sanjchi, uživaj u shoppingu i javi što si kupila
    Hrana uz dojenje- ja sam u onoj rodinoj grupi na fejsu i kažu da dojilja može jesti apsolutno sve tako da ni ja neću posebno mijenjati režim prehrane. Jedino ako se primjeti da djetetu nešto smeta, onda to izbaciti

barbs
    01. Listopad 2017. 12:16

suncokrerice, nisam ni ja nesto previse promijenila prehranu  samo eto, jedem vise kuhanih obrika jer meni pase radi stolice..
    uzivajteeee na suncuu 

violeta1
    01. Listopad 2017. 12:20

Belle bolovi su mi bili oko 3 cijelo vrijeme od kad sam isla na klistir. Prije toga kad je puko vodenjak oko 2, zaboli pa pusti nista strasno (inace dobro podnosim bol). Zadnjih sat vremena bolovi na najjace i kad smo isli na porod, ja sam samo mislila u glavi jedno: IZLAZI VAN DJETE MOJE, SAMO IZADI VAN. 
    Bolovi na 10...jer me rezala, bolilo me dole sto je ona sirila me jos, trudovi, doslo mi da vristim ko krava (ali nisam) i jos stomak strasno bolilo jer sestra podlakticom gura malog, kad glava izade i kad tijelo ide samo sam rekla aaaaa koje olaksanje. I onda zadnja tri sava kad me sila bolila su ko vrag i to sam vrisnila iz peti zila jer vec sam bila izmucena i nisam mogla nista podnjet vise.

violeta1
    01. Listopad 2017. 12:21

Sanjchi uzivaj u kupnji😘😘😘
    Ja sam vam aktivnija na bebama ovdje navratim nekad.. nemam vas vremene puno 😘😘

luce <3
    01. Listopad 2017. 12:40

Sanjchi napokon u shopping, uzivaj!!! 

• Bebushka
    01. Listopad 2017. 12:44

Jucer sam nasla el izdajalicu na njuskalu, zena mi poslala busom u zg, upravo isprobala i meni totalno odgovara, puno mi je brza i njeznija od rucne...tako sam happyyy  a platila samo 490 s dostavom, vrecicama za zamrzavanje i paketom jastucica, Bog je velik 

• Bebushka
    01. Listopad 2017. 12:45

I mm je bio u pravu (kad sam ja u pitanju vecinom je), proslo deset dana i skoro me sav vise iopce ne boli, cak sam sjela u turski sjed koji dobar dan danas

Barkleys
    01. Listopad 2017. 13:05

Bebushka

I mm je bio u pravu (kad sam ja u pitanju vecinom je), proslo deset dana i skoro me sav vise iopce ne boli, cak sam sjela u turski sjedkoji dobar dan danas

Bravo za turski! :) :) :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.