Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    01. Listopad 2017. 09:41

Belle84

Bbrletic kolko si ti ono trudna sad?
    Da bas je divan dan, ja isto pijem kavu, danas cemo malo u setnju.
    Ne mogu vjerovat da cu za neka 3 tjedna moci jesti sve opet kao prije, i pizzu i cokoladu i kruh i kolač 😊🤗 vec 3 mjeseca bez togaaa

38+2

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    01. Listopad 2017. 09:42

Uh bas me prpa malo

Leptirica.com

barbs
    01. Listopad 2017. 09:43

Jutroooo 
    I kod nas lijep i sunčan dan. Diego leži u viperu i bulji u jednu točku. Baš sam ga nahranila.
    Mi ćemo poslije podne u šetnju. Danas ćemo malo srediti stan. Jedva čekam da prođe 20ak min otkad sam popila tabletu da mogu i ja popiti kavu i marendati 
    Sanjchi, samo ti nastavi odmarati 
    Belle, vjerujem ti da jedva čekaš samo kad kreneš dojiti onda na sve živo moraš paziti  Ali kruh, čokoladu i pizzu ćeš svakako moći u normalnim količinama  Samo pazi na količinu čokolade jer čokolada zna zatvoriti 

Belle84
    01. Listopad 2017. 09:50

Barbs a sta se ne preporuca jesti kod dojenja?

Belle84
    01. Listopad 2017. 10:02

Sanjchi jeee konacno! Di idete, west gate? Ajde super, javi sta si kupila sve 👍🏻😘

Kiki156
    01. Listopad 2017. 10:35

Jutro cure! 
    Jucer se ozenio moj brat ❤️ Mi smo izdrzali jeeeedva do darivanja pa smo isli kuci. Bilo je bas lijepo ☺️ 
    Vidim da pisete o porodajnoj boli...ja se pripremam na najgore pa kako bude... ne znam koliki mi je prag boli, ali evo nekad mi mali zna stisnut dolje valjda cervix ili sta i mene to vec sad dosta boli... 😅 
    Sanjchi uzivaj u shoppingu! Danas je bas predivan dan za neke setnje i kavice! 😊

• Barbi13
    01. Listopad 2017. 10:46

sanjchi255

Belle84

Sanjchi jeee konacno! Di idete, west gate? Ajde super, javi sta si kupila sve 👍🏻😘

I mala se veseli, lupa me ko blesava😂
    Da, da..west gate..javim se naravno! 😘

Uzivaj u shopingu

Leptirica.com

• Barbi13
    01. Listopad 2017. 10:48

Kiki156

Jutro cure!
    Jucer se ozenio moj brat ❤️ Mi smo izdrzali jeeeedva do darivanja pa smo isli kuci. Bilo je bas lijepo ☺️
    Vidim da pisete o porodajnoj boli…ja se pripremam na najgore pa kako bude… ne znam koliki mi je prag boli, ali evo nekad mi mali zna stisnut dolje valjda cervix ili sta i mene to vec sad dosta boli… 😅
    Sanjchi uzivaj u shoppingu! Danas je bas predivan dan za neke setnje i kavice! 😊

Bit ce nam veselo,razlika smo cetiri dana

Leptirica.com

Barkleys
    01. Listopad 2017. 10:52

Jutrro curke!

Ja ne znam što mi je danas, probudila sam se baš odmorna, inače me svako jutro bole prepone, noćaš nisam niti jednom išla piškiti. Prvi put tek u 7 ujutro! Tako da cijelo jutro već nešto sitno pospremam i sve. 

Belle - ajme svaka čast, što si izdržala režim prehrane. Još malo!
    Sanjchi - jeeeej! Javi se! Radi puno pauza. Kavica itd.

Porođajna bol...uh, znači veselo. Znam da svi kažu da ću prepoznati trudove, ali mene strah da neću i da neću stići u bolnicu na vrijeme za epiduralnu! 

• sretna
    01. Listopad 2017. 11:03

Sanjchi, uzivaaaaj! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.