Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    30. Rujan 2017. 21:50

sretna

Hedgehog, vioplex-t sprej kako je rekla vec mama prije mene 😄

Hvala. Ma radim zadnji šoping ljekarna/dm/muller pa si radim popis i sam svako malo skužim da mi još nešto faliiii....

• Bebushka
    30. Rujan 2017. 22:57

Belle84

Cure koje ste rodile, kad bi mogle ocijeniti bol na porodu od 1-5, kak bi ocijenili? Znam da svaka zena ima svoj prag boli i svatko od nas moze lakse ili teze podnijeti razlicitu jacinu boli..al eto, zanima me…

Joj, jako tesko pitanje, gledajuci unazad cini mi se da je oko 4, al dok traje vise vuce na 6...trud dodje i prodje, ja sam stalno gledala u ctg da vidim kad stize i da se pocnem opustat kad vidim da brojevi opet padaju, to mi je psihicki pomagalo, al bol u ledjima mi je bila konstantna a nisu mi dali da promijenim popozaj zakljucak: porod ne boli stalno jednako, mislim da ima svega od 1 do 5...stas

• Bebushka
    30. Rujan 2017. 23:02

Mene kod izgona nije bolilo, valjda me puka adrenalin, malo me zapeklo rezanje al nisam imala kad mislit na to, bila sam si ko superheroj u akciji
    cak sam mislila da je koma radjat na ledjima, al bas su me namjestili u neki dobar polozaj...

kleaiva
    30. Rujan 2017. 23:26

Joj tesko je ocijeniti bol. Prvi put me je gore boljelo jer sam imala drip i lezala. Drugi put je bilo lakse jer je islo bez lijekova i na stojecki.😂 
    Izgon boli i pece ali nekako mi he to uvijek bilo najteze jer ja smotana ne migu toliko jako pritisnuti dolje kao da kakam vec mi uvijek dio pritiska ode u glavu i to je problem. Savjet je da proucis dobro disanje na porodu jer ce ti to najvise pomoci da se koncentriras i da ne mislis toliko na bol.😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    01. Listopad 2017. 01:42

*izgon me doooostaaaa bolio kao prvo jer sam kao i KleaIva, zaboravila na disanje .. tako da... proucinsi to pravilno disanje i slusaj babice... kad me ona podsjetila na pravilno disanje je sve bilo lakse...
    Idem opet spavati. Diego se probudio za jesti...

LittleG
    01. Listopad 2017. 06:53

Bebushka

Belle84

Cure koje ste rodile, kad bi mogle ocijeniti bol na porodu od 1-5, kak bi ocijenili? Znam da svaka zena ima svoj prag boli i svatko od nas moze lakse ili teze podnijeti razlicitu jacinu boli..al eto, zanima me…

Joj, jako tesko pitanje, gledajuci unazad cini mi se da je oko 4, al dok traje vise vuce na 6…trud dodje i prodje, ja sam stalno gledala u ctg da vidim kad stize i da se pocnem opustat kad vidim da brojevi opet padaju, to mi je psihicki pomagalo, al bol uebushka ledjima mi je bila konstantna a nisu mi dali da promijenim popozajzakljucak: porod ne boli stalno jedncaako, mislim da ima svega od 1 do 5…sljtniatas

Bebushka ja sam sa ljetnom. ica i moram reći da se slažem s tobom. Ja sam imala epiduralnu, ali negdje pred izgon više nisu dali ništa jer sam kao trebala moći tiskati, pa da mi ne umrtve osjet. Međutim ja nisam osjećala niti jedan trud, ctg bio tako smješten da ga nisam mogla vidjeti. Čekala da mi kažu kada tiskati. No, bol u leđima je bila konstantno neizdrživa, ne da dođe i prođe nego stalnoooo.... Desno dolje i u području desnog bubrega... Negdje rekla bih 3 sata non stop. Rađala sam nekih 15 sati od kad je puknuo vodenjak iako prvi trudovi počeli cca 3 sata poslije toga. Dakle, trudovi prije epiduralne 4, a leđa za vrijeme izgona i prije 5+

01. Listopad 2017. 07:50

Jutro cure! 

Vidim da ste sve ok, peku se kiflice, setnje, bas lijepo sto uzivate 😘
    (Meni kolaci ‘ne idu’, tj vecinom ne ispadnu dobro, drzim se recepta ko streber i na kraju fljuch, jedva palacinke napravim haha)

Super tko ide na zrak sa bebama, navodno se preporucuje i po zimi izaci kratko, treba iskoristit ovo vrijeme sada kad nije jako hladno.

Suosjecam sa curama koje imaju sav...kad je rijec  tegobama down there, prosli tjedan sam imala ono ‘jaje’ od depilacije pa mogu povuc paralelu koliko je ‘nezgodno’ kad se tkivo upali, nit mozes sjest, hodat , lezat, grozno...

Dobro pitanje za bolove u porodu...pokusavam si zamislit...pripremam se na najjacu bol btw i tjesim se da kad krene, trpit cu i misliti da cim prije bebi olaksam muke...

01. Listopad 2017. 07:53

Mame, ako imate info vezano za istek ugovora na porodiljnom; otvaram porodiljni 5.10., ugovor mi istice 31.12.
    Ako mi ne produze ugovor, prvih 6.mjeseci se vodim kao zaposlena i dobivam punu naknadu, a drugih 6.mjeseci se vodim kao nezaposlena i javljam se na burzu?
    Da li je to tocno?

Tnxich

• Barbi13
    01. Listopad 2017. 08:55

Dobro jutro cure dan je prekrasan i kavica skuhana

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    01. Listopad 2017. 09:24

Bbrletic kolko si ti ono trudna sad? 
    Da bas je divan dan, ja isto pijem kavu, danas cemo malo u setnju. 
    Ne mogu vjerovat da cu za neka 3 tjedna moci jesti sve opet kao prije, i pizzu i cokoladu i kruh i kolač 😊🤗 vec 3 mjeseca bez togaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.