Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Rujan 2017. 11:49

Treca sreca, ja odmorim kad god stignem, a imam samo Diega... A kamoli ti! 
    Sve trebamo odmoriti kad nas pita... 
    Bebuska, da... Cca roliko treba da prestane boljeti... A mene to svrbi vec par danaaa 

• Barbi13
    30. Rujan 2017. 13:34

barbs

Treca sreca, ja odmorim kad god stignem, a imam samo Diega… A kamoli ti!
    Sve trebamo odmoriti kad nas pita…
    Bebuska, da… Cca roliko treba da prestane boljeti… A mene to svrbi vec par danaaa

Dobro je da svrbi to je znak da zacjeljuje rana

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    30. Rujan 2017. 13:45

Dena1009

Jedna od klokan8ca kojima je ovo druga trudnoca je spomenula vec prije da joj se upalilo dolje..pa ako slucajno jos prati..jel mi mozes napisat kako je to izgledalo i sto si koristila kod upale?

Ja sam pisala da mi se sav upalio. Bilo je sve nateceno samo oko tog sava. Nisam se mogla pomaknut ni milinetar u krevetu, a da nisam suze ronila. Zamisli samo kolkl to boli kad se sve dolje trlja jedno od drugo, a to upaljeno 😣 nisam ni mog mogla nosit jer me od toga zbog pritiska jos jace bolilo.  Prala sam svako malo ranu, pustila da se skroz osusi pa se tek onda obukla i spricala sam bivacinom. On me spasio jer lijepo hladi i susi ranu.
    Sad sam isla u ljekarnu sa me bivacin ceka doma jer bi ga koristila za brze zacjeljivanje, ali on vise ne postoji pa su mi dali zamjenu koja je dosla umjesto bivacina, po sastavu ista kao bivacin

• sretna
    30. Rujan 2017. 13:47

Barbs imala sam osjecaj ko da ce popucat kako mr sve zatezalo,uzasan osjecaj 😄 i svrbilo me, ali to je dobro jer znas da zacjeljuje.
    Ja sam spekla duplu turu kiflica,jedne sa pizza punjenjem, jedne sunka-sir i naoravila vanilija sos za pitu 😊

violeta1
    30. Rujan 2017. 14:24

sretna

Barbsimala sam osjecaj ko da ce popucat kako mr sve zatezalo,uzasan osjecaj 😄 i svrbilo me, ali to je dobro jer znas da zacjeljuje.
    Ja sam spekla duplu turu kiflica,jedne sa pizza punjenjem, jedne sunka-sir i naoravila vanilija sos za pitu 😊

Ajme sretna posalji malo kod mene kiflica😉😊

mc_mouse
    30. Rujan 2017. 14:55

Sretna meni može ove sa pizza punjenjem 😂😂😂

• sretna
    30. Rujan 2017. 15:18

Ajde onda adrese na sunce 😄

Barkleys
    30. Rujan 2017. 15:58

sretna

Dena1009

Jedna od klokan8ca kojima je ovo druga trudnoca je spomenula vec prije da joj se upalilo dolje..pa ako slucajno jos prati..jel mi mozes napisat kako je to izgledalo i sto si koristila kod upale?

Ja sam pisala da mi se sav upalio. Bilo je sve nateceno samo oko tog sava. Nisam se mogla pomaknut ni milinetar u krevetu, a da nisam suze ronila. Zamisli samo kolkl to boli kad se sve dolje trlja jedno od drugo, a to upaljeno 😣 nisam ni mog mogla nosit jer me od toga zbog pritiska jos jace bolilo. Prala sam svako malo ranu, pustila da se skroz osusi pa se tek onda obukla i spricala sam bivacinom. On me spasio jer lijepo hladi i susi ranu.
    Sad sam isla u ljekarnu sa me bivacin ceka doma jer bi ga koristila za brze zacjeljivanje, ali on vise ne postoji pa su mi dali zamjenu koja je dosla umjesto bivacina, po sastavu ista kao bivacin

Kako se zove to umjesto bivacina? 

30. Rujan 2017. 16:23

Kako se zove to umjesto bivacina?

Mislim da je vioplex-t sprej

barbs
    30. Rujan 2017. 17:20

Joj, cure, da, znam ... Znam da je znak da zacijeljuje ali je bas teski ne cesati se ahahha 
    Sretna, aaajmeeee, fiiinooo 
    Sanjchi, aaaahhh tatice  Meni su moji ovdje svaki drugi dan  Na kratko ali jesu  i dobra slikica ahahhha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.