Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Rujan 2017. 09:27

Juuutrooo 
    Od zadnjeg puta kad sam pisala smo do 8 i nesto produžili jahahahahah
    Yel, uuffff, mislim da to samo tako zvuci  Treba tu jos prakse... Juhuhuu...
    Sanjchi, jeeeejjjj, gotovi su radoviii!!! Probaj odmarati poslije podne... Ubij oko s vremena na vrijeme... Briga te... A za nocnu moru sa sveki hahahahahahhahah 

barbs
    30. Rujan 2017. 09:29

Malena, super napreduje Lucija  Diego je u 10D dobio 385g... Patronazna nam je bila 3x... U pon opet dolazi.. a za krvarenje  . Ti i ja smo na isti dan rodile.. i ja jos povremeno krvarim s time da se to vise cisti nego sto krvarim... Korisim nocni libresse samo jer se sigurnije osjecam ali inace bih komotno mogla normal..

• Dena1009
    30. Rujan 2017. 09:31

Jedna od klokan8ca kojima je ovo druga trudnoca je spomenula vec prije da joj se upalilo dolje..pa ako slucajno jos prati..jel mi mozes napisat kako je to izgledalo i sto si koristila kod upale?

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    30. Rujan 2017. 10:40

Dena1009

Jedna od klokan8ca kojima je ovo druga trudnoca je spomenula vec prije da joj se upalilo dolje..pa ako slucajno jos prati..jel mi mozes napisat kako je to izgledalo i sto si koristila kod upale?

Dena meni se upalilo joj odvratno koliko je boljelo tada su me spricali bivacinom al sada ima puno blazih nacina rascvjetao mi se sav a patronazna je na kraju dolazila zbog mene a ne zbog bebe jer od same pomisli da me ginekolog cacka dolje ma nema sanse 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

treca_sreca
    30. Rujan 2017. 10:46

Malena pozz i tebi i malenoj...i ja tu i tamo bacim oko al ne stignem pisat a kamoli bit redovna. Ipak kad ona zaspe imam sto stvari po kuci + drugo dvoje djece...a i odmorit treba, cesto s njom odspavam dnevnu neku 2-3satnu turu da imam snage za sve to poobavljat.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    30. Rujan 2017. 10:51

Inace i meni patronazna nije bila nego 2x a evo vec 15dana smo stari. Nit imam ikakvu potrebu za njom bogu hvala. Popisanih i pokakanih pelena imamo i previshe, nekad se cudim kako toliko uspije napiskit. A grame cemo vidjet na kontroli kod dr ali naocigled lipo napreduje da ne ureknem. 
    Jutros je spavala do 9am...uz 2 cicanja izmedju. Jos da mi je u krevetu (nisam jos pocela kao s tomom, nego ju u kolicima u kosari drzim da spava) ne bih je ni osjetila sinoc. Ovak se ipak ustanem, sjednem, podojim...i onda se malo razbudim pa dok opet zaspim..

žena-majka-carica:)

violeta1
    30. Rujan 2017. 10:51

Zelimobebu u Osijeku moras imat svoju spavacicu na porodu. 
    Malena drago mi je sto ste dobro..samo se mazite i pazite 😘😘😘

violeta1
    30. Rujan 2017. 10:52

A patronazna i nama je bila do sad 2 puta i rekla je u utorak najvjerovatnije opet doci. I jedva cekam, jer ako je malo zut jos idemo vadit krv da vidimo kako je.

• Bebushka
    30. Rujan 2017. 11:33

barbs

Sretna, da li si krenula razbrijavati da ce opet popucati!? Ja imam takav osjećaj + steze me dolje kod savova i svrbi ..
    Zelimobebu, u radjaonu su mi dali njihovu spavacicu

i mene isto, kad postane neizdrzivo popijem pola lekadola i opustim se
    I ja sam koristila njihove u merkuru cilo vrime, neki plahta materijal al ih ima beskonacno puno za promijenit i imaju genijalan ogromni v izrez za dojenje sta je zakon 

• Bebushka
    30. Rujan 2017. 11:38

Mm je procitao da savu treba 7-10 dana da prestane bolit, pa me tjesi ajde jos samo sutra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.