Juuutrooo
Od zadnjeg puta kad sam pisala smo do 8 i nesto produžili jahahahahah
Yel, uuffff, mislim da to samo tako zvuci Treba tu jos prakse... Juhuhuu...
Sanjchi, jeeeejjjj, gotovi su radoviii!!! Probaj odmarati poslije podne... Ubij oko s vremena na vrijeme... Briga te... A za nocnu moru sa sveki hahahahahahhahah
Malena, super napreduje Lucija Diego je u 10D dobio 385g... Patronazna nam je bila 3x... U pon opet dolazi..
a za krvarenje . Ti i ja smo na isti dan rodile.. i ja jos povremeno krvarim s time da se to vise cisti nego sto krvarim... Korisim nocni libresse samo jer se sigurnije osjecam ali inace bih komotno mogla normal..
Jedna od klokan8ca kojima je ovo druga trudnoca je spomenula vec prije da joj se upalilo dolje..pa ako slucajno jos prati..jel mi mozes napisat kako je to izgledalo i sto si koristila kod upale?
url=https://lilypie.com]
Jedna od klokan8ca kojima je ovo druga trudnoca je spomenula vec prije da joj se upalilo dolje..pa ako slucajno jos prati..jel mi mozes napisat kako je to izgledalo i sto si koristila kod upale?
Dena meni se upalilo joj odvratno koliko je boljelo tada su me spricali bivacinom al sada ima puno blazih nacina rascvjetao mi se sav a patronazna je na kraju dolazila zbog mene a ne zbog bebe jer od same pomisli da me ginekolog cacka dolje ma nema sanse
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Malena pozz i tebi i malenoj...i ja tu i tamo bacim oko al ne stignem pisat a kamoli bit redovna. Ipak kad ona zaspe imam sto stvari po kuci + drugo dvoje djece...a i odmorit treba, cesto s njom odspavam dnevnu neku 2-3satnu turu da imam snage za sve to poobavljat.
žena-majka-carica:)
Inace i meni patronazna nije bila nego 2x a evo vec 15dana smo stari. Nit imam ikakvu potrebu za njom bogu hvala. Popisanih i pokakanih pelena imamo i previshe, nekad se cudim kako toliko uspije napiskit. A grame cemo vidjet na kontroli kod dr ali naocigled lipo napreduje da ne ureknem.
Jutros je spavala do 9am...uz 2 cicanja izmedju. Jos da mi je u krevetu (nisam jos pocela kao s tomom, nego ju u kolicima u kosari drzim da spava) ne bih je ni osjetila sinoc. Ovak se ipak ustanem, sjednem, podojim...i onda se malo razbudim pa dok opet zaspim..
žena-majka-carica:)
Zelimobebu u Osijeku moras imat svoju spavacicu na porodu.
Malena drago mi je sto ste dobro..samo se mazite i pazite 😘😘😘
A patronazna i nama je bila do sad 2 puta i rekla je u utorak najvjerovatnije opet doci. I jedva cekam, jer ako je malo zut jos idemo vadit krv da vidimo kako je.
Sretna, da li si krenula razbrijavati da ce opet popucati!? Ja imam takav osjećaj + steze me dolje kod savova i svrbi ..
Zelimobebu, u radjaonu su mi dali njihovu spavacicu
i mene isto, kad postane neizdrzivo popijem pola lekadola i opustim se
I ja sam koristila njihove u merkuru cilo vrime, neki plahta materijal al ih ima beskonacno puno za promijenit i imaju genijalan ogromni v izrez za dojenje sta je zakon
Mm je procitao da savu treba 7-10 dana da prestane bolit, pa me tjesi ajde jos samo sutra
Sortiraj odgovore
Najstariji