Aha, Sanjci sretno na pregledu!
Decki vise vode brigu od nje.
Al moj nije znao stavje dezic dok mu nisam kupila.
Sogor je popizdio vise puta zbog dlaka u hrani i sudja kad je krcato oko sudopera, ok nek su sam pere ali kad sinovi opominju staru ??
Ona promjeni flaster sa pete i ostavi ga na stolu i d.joj je rekao da je to odurno
Primjeri
Svekar zna srat kad je nema kakva im je soba njihova, pa da mu stavim ves prat etc
Al on njoj nece kresat nista jer je kuca od stare, deda umro prije tri godine i ostavio kucu a tata nema nista i vec mu je par x sefica rekla nek ode ak mu se ne svidja
A joj moja Yel toliko mi je zao sto ovo prolazis,je li patronazna sestra kad je dosla vidjela pse

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
A ovo za ves masinu, posebne masine..jel mi vjerujes da sam i ja o tome razmisljala kad smo zivjrli s njegovima? Nr zbog pasjih dlaka nego dlaka od koza😠 sveki ima koze i radi sir..to kad dode iz stale, ona jr puuuuna dlaka jbt. I jos onda ostavi tu robu iz stalr u kupaoni prvo da se lufta dva dana pa tek stavi prat, znala sam nac svasta u masini😵 pa sam stavljala opet prat tek oprani ves… Neznam dal dam pricala, jednom prilikom nakon ribanja kade ja bila sve heoi jer rekoh si: veceras cu napunit kadu i okupat se, nisam dugo vec…i odem ja van cistit. Kad vidim sveki nosi hranilicu za pilice PUNU BLATA I GOVANA u kucu..a ja 😱😱😱😱 i sta mislite sta je s time? Oprala u kadi😂😂😂😂😂😂😂 ja sam se danima tusirala u japankama😓
A luda si sanjchi sto na sat ja isto moram kupit masinu jer ima godina a slabi smo s lovom jer smo renovirali pa moram pricekat dok ne dobijemo od hzzzo za bebu

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hahaha Sanjchi, umirem od smjeha! Sveki ti je fakat vrijedna ;), al dobro svaka cast ak se brine oko zivina, iako nisu uvjeti za trudnicu, al to je selo i tako je to kod njih.
Ova se digla, nije se ni umila, stavlja puder, ide radit?
Senoritakova, meni su potaknuki trudove ali znam da sam osjecala kako me ledja bole za pop* a to nisu bile kontrakcije... Radje zovi sestru..
Dooobro vam jutro zeliiimm!
Sretno svimaaaaaa na pregledima danas!!!
Znaci jucer sam krenula komentirati i jedno 3x me izbacilo s foruma i odustala sam.
Mi smo se donekle naspavali
Muz je isao raditi i Diego i ja smo sami...
Kleaiva, super sto si me podsjetila za topice!

Violeta, sto se kapica tice, velicina jako ovisi o trgovini...
Ima iz h&ma, kika i magic b br 56 i cak su mu i vece... A iz c&a je kupila sveki i na knap su mu...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji