Slikala sam i poslala mami. Mama je rekla da izgleda kao da je dijete radilo…
Zato meni "ne radi" pecnica
cure koje ste rodile, kako ste bile obučene u rađaoni u svojoj spavaćici ili?
Sretna, da li si krenula razbrijavati da ce opet popucati!? Ja imam takav osjećaj + steze me dolje kod savova i svrbi ..
Zelimobebu, u radjaonu su mi dali njihovu spavacicu
Eto, Diego se zbudio za papanje, pa mu je pelena bila puna... Sad spava ... Muz isto... I ja cu se pridružiti
Brzo ce jutro i nova tura budnjenja ahahh
u rađaoni svi moraju imat bolničku spavaćicu....koliko ja znam u svim rodilištima
Tek na odjelu možeš koristiti svoju, i to ne u svim rodilištima
I skineš sve sve kad ideš rodit...znači nit grudnjak, nit išta.....na golo oblačiš njihovu
Hedge supeeeer da si to riješila, sad si mirna. Čestitam!
a komentar za kolač me nasmijao...ajd da nisam jedini antitalenat (sretna, nije potrebno "samo malo ljubavi", treba ipak "imat i ruku"
)
ja luda s izdajanjem - sise pune, prepune, a s izdajalicom popodne nisam uspjela izvuć višak.....stvarno sam luda više - ne sjećam se da mi je ručna ovako pravila probleme. Ok ona je bila malo "grublja" u smislu bradavice su mi bile malo izmrcvarene nakon nje, ali brate ova električna ko da ništa ne radi. Fakat ne kužim. Dođe mi da kupim opet ručnu a ovu prodam dalje, jer bar s mojim cicama - ovo ne funkcionira! Sad budim malu bezveze, ona spava ko top....a meni sise trebaju izdajanje i jbg - dižem ju, gleda dijete šta ju pilam opet na sisu a nije više gladna
žena-majka-carica:)
za šavove nemam pojma kao što rekoh nisam htjela gledat
ove od carskog sam silom prilika - vidjela. Nije da sam htjela ali ono ne možeš ih ne vidjet u ogledalu kad se skinem za tuširanje
Tj nisam vidjela šavove, jer se nisam kupala dok mi ih nisu izvadili a to je bilo 6dana nakon carskog.
Ali rez sam vidila......a od epiziotomije nisam si nikad virkala, nit me zanima
žena-majka-carica:)
Ni ja ne gledam dolje u pipi pa ne znam kakvo je stanje sa savovima znam samo da jedva cekam da se obrijam... Hahahhha
Eto, Diego je bio gladan.. Sad spava...
Meni oci na pola koplja... Divim se muzu sto 90% toga ne cuje...
Barbs, ti si uhvatila rutinu bez problema, bas 'zvucis' da s lakocom hendlas pajkenje, dojenje, lijepo za citat ☺️
Jutro cure, sam da se javim... mislim na vas sve i tu i tamo citam, ali ne stignem pisati. Lucija je super, patronazna nam je bila svega 2 puta jer nije bilo potrebe za vise. Jucer je vagala Luciju i napredovala je 520g u 11 dana, sto je savrseno! Uhodali smo se i sve stima. Ja se osjecam kao da nisam ni rodila. Jos malo krvarim, ali dovoljno za obicne uloske.
Kako ste mi sve? Cestitke ako je jos koja beba stigla u medjuvremenu! Pusa svima!
Jutro cure dan je prekrasan ovdje,nadam se da ste sve dobro
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji