Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    08. Ožujak 2017. 12:21

Evo ja sam bila na pregledu 11tt, bebica je velika za 12tt. Lijepo napreduje. Smrsavila sam 1kg i imam nizak tlak, ali ostalo je sve u redu. Beba je spavala, doktor ju je pokusao probuditi ali kaze lijepo joj kod mame u stomaku. 😊 Cak me zezo da mi je beba lijena hehe

Kiki156
    08. Ožujak 2017. 16:18

Zene, sretan vam nas dan! 💐 Evo nas sa sretnim v

Kiki156
    08. Ožujak 2017. 16:22

Vidi ovo, pobrisalo mi pola poruke! Ili to samo ja tako vidim...jao. Uglavnom: hematoma vise nema! 🎉🎉 bebica lijepo raste i sve je dobro, sada smo u 10.tj, narucena sam opet za tri tj na pregled. Kako ste mi vi, kako se osjecate? Ako ima novih, dobrodosle! ☺️

barbs
    08. Ožujak 2017. 17:50
    :D
    :D

barbs
    08. Ožujak 2017. 17:53

Kiki, super za hematom ;) Vjerujem da se raduješ slijedećem pregledu :D
     Violeta, doktor ima pravo, bebicama je lijepo kod mame :)
    I ja sam danas bila na treningu. Čini mi se da sam se ja udebljala hahahahaha Ili je ona vaga kod trenerice uvijek lagala jer mi je jučer pokazivala da sam se udebljala pola kg dok kod dr 2,5 kn hahahahah Odlično. Moram na neku laganiju prehranu očito. 
    Pregled je dobro prošao. Navodno da sam 10tj+5d i da je termin 29/9 a prvi pregled bio 7.3. i bila sam 7tj+1d i termin 27/9. Haha Tko će to više pohvatati :D 

violeta1
    08. Ožujak 2017. 18:44

Barbs, to ti je sve tu negdje, ne mogu ni oni bas tocno reci. Bitno da je sve u redu.
    I tebi i ostalim curama zelim sretan Dan zena. 😊😊

Kiki156
    08. Ožujak 2017. 19:09

Barbs, da, jedva cekam iduci pregled! ❤ Taj datum ti ide kako mjere bebu, meni je 7.10. termin prema ovom zadnjem uzv ☺️ Nama je beba izvela mali ples, bas je preslatka 😍😛

treca_sreca
    08. Ožujak 2017. 21:14

I meni pobrisalo...baš čudno.

Kiki, srećom da je hematom prošlost. Sad dalje da sve bude školski!

Violeta super za bebu, a ti povraćaš pa si izgubila na kilaži?
    Ja jedem ko blesava, u biti jedino mi mučnina nije - dok žvačem nešto
    što je super jer sam ušla u trudnoću s kilama u minusu, pa jedva čekam da se krenu kile hvatat

barbs a šta treniraš? nekim slabijim intezitetom ili? ja sam prestala s plesom jer sam počela osjećat u trbuhu zatezanje, a baš mi fali..

žena-majka-carica:)

• KiaraSara
    09. Ožujak 2017. 07:37

Dakle budna sam od 6 sto zbog mucnine sto zbog nervoze jer je danas prvi pregled
    I vec jedem, nije ni 8 sati a ja vec jedem haha

Kiara

treca_sreca
    09. Ožujak 2017. 10:21

pričaj mi, ja već 10ak dana u 2ipo-3 ujutro obvezno se budim

sjećam se da mi se to javljalo kasnije u poodmakloj trudnoći ali bogme ne ovako rano. I budila bih se oko 4am koliko se sjećam, pa ajd pola noći si već odvalio....a ovo u 2 kad se dignem - koma.

Šta je najgore nije da mi bude mjehur problem, nego ko da je netko navio sat unutra....i onda budem gladna ko pas i najedem se nisam davno imala potrebu jest po noći (točnije ne sjećam se da sam - ikad!)
    Pa gluvarim do nekih 5-6am, eventualno opet jedem, i onda idem leć taman kad se moja ekipa ustaje...da nisam na bolovanju nemam pojma kako bi to izgledalo i kako bih došla do posla a kamoli da bi mi mozak radio...

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.