Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Rujan 2017. 07:36

Kupila sam ves masinu bas da ne peremo s njihovom robom jer ljudi moji dlaka ima po gacama, grudnjaku, svuda kad sam prala u njihovoj! 
    I rekla sam im da je masina zbog bebine robe tu!
    Sta ne pere u mojoj? Pere! Jer njena 'skace' kad radi...
    Dodje jucer psima: 'vi ste moje bebe, moja deca' i da im przeni pomfri i stapice, kekse, jabuke a vet rekao da pas ima 20 cm ispod koze nakon operacije, lik u soku bio!
    Oni se smiju na to
    E....a kad je pas zavrsio hitno kod veta i bio na infuziji dva tjedna, na dijeti, cmoljili su i plakali 'nikad vise necete papat ljudsku hranu, samo nam prezivi'

28. Rujan 2017. 07:37

Rekla sam joj da sta si ne rodi bebu, da je jos mlada...

28. Rujan 2017. 07:43

I btw! Neki dan sam pisala da je pricala da se muskima zna zgadit ona stvar nakon poroda i netko me pitao jel to rekla iz svog iskustva? 

Je. Rekla je sapcuci da joj je muz pomagao oko rane nakon poroda i da joj je rekao da mu se zgadila pipica i nisu bili intimni.
    I opet na pricu tate o porodu puse i vrti glavom...

28. Rujan 2017. 07:49

Bas serem po njima jer je tako! 
    Neodgovorno do bola!
    Nit su dali da djeca idu u srednju skolu, nit su placali kredite, ona dala otkaz, blokirali je i poslali ovrhu na kucu, al nije htjela bilo sta radit jer je bila sefica u lancu ducana??
    Pa je otisla radit ko blagajnica i ima blokadu racuna, nagodila se s bankom, a mene tjeraju da se udam? 
    Sta da ti vracam dugove kad das opet otkaz? Ma nek odjebe
    Uhh kako sam luda

28. Rujan 2017. 07:56

Sanjchi draga...suosjecam al kod tebe se barem radi.
    Kod mene stafle nisu suhe koje smo kupili pa se odgadjaju radovi.
    Samo nek mi auto bude jbni gotov ovaj tjedan da odjebem i odem di hocu, a bit ce sranja jer nece nitko bit doma da cuva pse, ma evo im 🖕🏼
    Nisam mislila ici na predavanja al ici cu svaku x!

Sretno jos danas i strpi se jos malo 😘

• Barbi13
    28. Rujan 2017. 07:59

Yel

Bbrletic, sretno na pregledu!

Senoritakova, Marijana?
    Nadam se da ste ok?

Dobro jutro meni je sutra pregled a danas je sanjchi.Kako si

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

28. Rujan 2017. 08:05

Aha, Sanjci sretno na pregledu! 
    Decki vise vode brigu od nje.
    Al moj nije znao stavje dezic dok mu nisam kupila.
    Sogor je popizdio vise puta zbog dlaka u hrani i sudja kad je krcato oko sudopera, ok nek su sam pere ali kad sinovi opominju staru ??
    Ona promjeni flaster sa pete i ostavi ga na stolu i d.joj je rekao da je to odurno
    Primjeri
    Svekar zna srat kad je nema kakva im je soba njihova, pa da mu stavim ves prat etc
    Al on njoj nece kresat nista jer je kuca od stare, deda umro prije tri godine i ostavio kucu a tata nema nista i vec mu je par x sefica rekla nek ode ak mu se ne svidja

• Barbi13
    28. Rujan 2017. 08:07

A joj moja Yel toliko mi je zao sto ovo prolazis,je li patronazna sestra kad je dosla vidjela pse

Leptirica.com

28. Rujan 2017. 08:08

Sanjchi, problem je inertnost. I zivot copor, ko pleme jbt

• Barbi13
    28. Rujan 2017. 08:12

sanjchi255

A ovo za ves masinu, posebne masine..jel mi vjerujes da sam i ja o tome razmisljala kad smo zivjrli s njegovima? Nr zbog pasjih dlaka nego dlaka od koza😠 sveki ima koze i radi sir..to kad dode iz stale, ona jr puuuuna dlaka jbt. I jos onda ostavi tu robu iz stalr u kupaoni prvo da se lufta dva dana pa tek stavi prat, znala sam nac svasta u masini😵 pa sam stavljala opet prat tek oprani ves… Neznam dal dam pricala, jednom prilikom nakon ribanja kade ja bila sve heoi jer rekoh si: veceras cu napunit kadu i okupat se, nisam dugo vec…i odem ja van cistit. Kad vidim sveki nosi hranilicu za pilice PUNU BLATA I GOVANA u kucu..a ja 😱😱😱😱 i sta mislite sta je s time? Oprala u kadi😂😂😂😂😂😂😂 ja sam se danima tusirala u japankama😓

A luda si sanjchi sto na sat ja isto moram kupit masinu jer ima godina a slabi smo s lovom jer smo renovirali pa moram pricekat dok ne dobijemo od hzzzo za bebu 

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.