Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Rujan 2017. 16:25

E, da, Sanjchi, super za nalaz!!!

Senoritakova
    26. Rujan 2017. 16:58

Ja se nažalost jos ne mazim sa svojom bebicom, jucer nakon pregleda dobijem trudove, ali nisu bili pravilni i daju mi inekciju normabela da prestanu, i od tada se nista ne događa. Navecer dode u vizitu doktor iz rađaone i cudi se sto sam ja jos na odjelu jer ako mi probusi vodenjak i uz malo dripa da cu rodit za manje od sat vremena... ali nije nista htio sam odlucivati i rekao mi ne najkasnije do jutra si ti u radaoni. Jutros mi sestra kaze da nedoruckujem jer ce me poslije vizite poslati u rađaonu i dode vizita i doktorica kaze dok nedobijem svoje trudove ili dok nepukne vodenjak da nikud neidem... ja sam luda vec... svako svoju pricu ima... danas hodam ko luda oko bolnice i po stepenicama i sjedim stalno ali nista..

barbs
    26. Rujan 2017. 17:17

Senoritakova, ah joooojjjj... Bas mi je zao... Ali ocito Rita boli zezati mamu i tatu Uskoro cete se vi maziti... Sigurna sam.. Stvaaaaarno si fenomen, zeno!!! Sjecam se kako si nam zadnji put pisala da vam je cilj izdrzati 2u1 do 15.08.a pogle sada... Kraj 9.mj smo a vi jos 2u1...
    Brine me Dzenny... Nadam se samo da ima pune ruke posla da nam se ne stigne javiti 

• sretna
    26. Rujan 2017. 18:34

Senoritakova

Ja se nažalost jos ne mazim sa svojom bebicom, jucer nakon pregleda dobijem trudove, ali nisu bili pravilni i daju mi inekciju normabela da prestanu, i od tada se nista ne događa. Navecer dode u vizitu doktor iz rađaone i cudi se sto sam ja jos na odjelu jer ako mi probusi vodenjak i uz malo dripa da cu rodit za manje od sat vremena… ali nije nista htio sam odlucivati i rekao mi ne najkasnije do jutra si ti u radaoni. Jutros mi sestra kaze da nedoruckujem jer ce me poslije vizite poslati u rađaonu i dode vizita i doktorica kaze dok nedobijem svoje trudove ili dok nepukne vodenjak da nikud neidem… ja sam luda vec… svako svoju pricu ima… danas hodam ko luda oko bolnice i po stepenicama i sjedim stalno ali nista..

Bome si fenomen 😄 nadam se da ce se brzo pokrenut!

Belle84
    26. Rujan 2017. 19:10

Evo mene s pregleda, sve ok, zatvorena sam, cerviks 32mm, Luka je i dalje okrenut glavom. Ima 2700grama. Pregled za 2 tjedna opet. Bojala sam se da sam mozda otvorena jer sam u zadnje vrijeme osjecala stezanja i bol u krizima al evo kaze doktor da je to normalno jer je beba velika i pritisce sve. Pitala sam ga i moram li naocale imati na porodu ili mogu lece i rekao je da mogu slobodno lece ako mi je tako ugodnije. Neka rodilista ne daju da imate lece u ocima tijekom poroda.

Suncokretica
    26. Rujan 2017. 20:07

Je li normalan pojačan iscjedak pred kraj trudnoće?
    Baš mi se pojačao u zadnje vrijeme. Nisam ga ima puno do sada, ali sad vidim da je jači...
    Sanjchi, super za nalaz, a bome i vodu 
    Treća sreća, tetre su baš prekrasne!! 
    Senoritakova, nadam se da će ti trudovi krenuti što prije prirodno, držim fige! Svaka čast koliko ste izdržali...
    Belle, super veliki dečko . A bolovi u leđima su očito svima normalni, još malo ćemo izdržati...

luce <3
    26. Rujan 2017. 20:21

Treca_sreca hvala ti na savjetima za pelene i siroko povijanje
    Yel ti i ja smo tu negdi s terminima a moj stomak ppred tvog izgleda kao da blizance nosim 😂😂😂
    Sanjchi uh sreca pa je do vodovoda, ko bi vam uz sve sad jos i taj trosak podnio....
    Senoritakova zeno draga ja ti se stvarno divim.... Zelim ti da se sad to sto prije pokrene i da si do jutra sa svojom curom!!! 

• Barbi13
    26. Rujan 2017. 20:45

I moj nalaz je negativan al mi je pritisak jak na mjehur stalno sam na wc kaze moj dragi da samo za wc papir radi

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    26. Rujan 2017. 20:46

sanjchi255

Netko je nema dugo stavio link s redosljedom papira koje treba povadit i obavit kad rodimo?
    Nisam si spremila pa ako netko ima spremljen link ili si je screenao na kojoj je strani?

Kako su ti noge

Leptirica.com

• Barbi13
    26. Rujan 2017. 21:10

sanjchi255

Hahahah Bbrletic, samo za papir😂 a to su te cari…jos malo pa ce proci😅
    Noge…hmmm…bolje, onaj gornji dio je splasnuo malo ali zato su mi zglobovi nateceni..nisam danas nista radila osim kuhala jelo al opet sam bila dosta na nogama..neznam kak bi jos i soping izdrzala. A i dragi je dosao vec je 7 bilo pa nismo isli. Nisam ni bila u stanju ic..evo vec sat vremena lezim i neda mi se nikud..budemo otisli u petak, mislim da tad budu majstori gotovi..il u sub..ali u svakom slucaju do kraja tjedna bude…

A bome jos malo da sutra idem u ljekarnu kupit lupocet cepice za bebu za sebe lekadol jer ne smijemo drugo nista da se nadje streilne gaze za pupcic i do lidla rucnike za bebu su povoljni

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.