Aurora,uhh kako sam ja samo medena.. Mama me mora da slusa ovako malu,svi me moraju da slusaju.. 😍

Uh Puppy bome ti nije bilo lako, al tarapana 😂😂😂 Bitno da je sada sve iza tebe i da si sa svojojm bebicom ☺️ Gdje si ti ono rodila, zaboravila sam...
Aurora hahahah Una je prava sefica, bas sam se nasmijala kad sam vidjela fotku! 😃 Slatkica mala ❤️

ciao mame!
ko padobranac ulijećem
mislim na vas ali nema šanse da uhvatim toliko vremena da i čitam
jučer ujutro nam je doktorica upala i rekla da nema mjesta u bolnici i da moramo ranije van...srećom je sve okej s rezom i s bebom....a pitanje je bi li oni nas špedili van i da nije baš!
uglavnom, kužim ja da nove žene rađaju (očito je bila navala tu noć) ali evo nisam baš planirala prije nego do kraja odradim bolnički oporavak, do kući
ovako su me odmah jučer zaskočili
doma tona prljave robe, ručak srećom donosi svekrva, ali svejedno nisam stala od kad sam jučer došla
a onda i oko male, pa pokušavam odmorit ono malo vrimena šta imam....i tako nikako do vas.
ko zna kad ću opet moć čitat/pisat tu s vama kako bog zapovida
ali nadam se da ste mi sve dobro, i ove koje su rodile da su bebe okej....a rodiljama brz oporavak!
idem sad nešto jest dok se malecna probudi, samo uletjeh da ne mislite da sam u zemlju propala
ali (tko je medju vama već rodio ) kužite situaciju
a tko ne kuži...kužit će za koji dan/tjedan stojte mi dobroooo. Pusa!

žena-majka-carica:)
Hahha da, doslovno izgleda kao da govori: slusaj ti mene sad dobro 😂😂 hvala curkice saljemo vam puse 😘

Treca_sreca drzi se i uposli svoja 3 musketira nemoj sve sama, potreban ti je odmor!!!

Pupy - ja sam iz tvoje priče izvukla da kod trudova i boli pomaže pjevanje i to ću zapamtiti. :D :D Nije mi samo jasno kako je muž pogledao šivanje, tvoje, čije...
Violeta - neka si ti nju sve ispitala :D
Aurora - divno, pa nek se zna ko je gazda! :)
Mamuka, mi smo nekih 7-10 dana manji. I nama je sve lijepo razvijeno i stvarno do susreta s tom doktoricom nitko mi nista nije govorio da postoji neki problem. Bas naprotiv, i moj ginekolog i prof.Latin kod koje sam par puta bila svi su rekli da se lijepo razvija. Vidjet cemo na sljedecem uzv koliko ce kilica pokazivat.
Manji smo,ali cemo to nadoknadit.. 🙂
Bebushka, čestitam!!!! Dvostruko veselje
Pupy, vjerujem da ti nije bilo lako, ali vrijedilo je!
Aurora, prelijepa ti je curka
Treća sreća- drago mi je da ste doma, nadam se da si ti dobro. Samo polako sada. odmaraj što više, a poslove po kući rasporedi muškima, mogu oni to

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji