Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Rujan 2017. 13:48

Sanjchi, ma to je nekih max 15 m2.
    Takvi ljudi ne slusaju druge, uce na svojim greskama.
    Sto i je realno ok,ljudi uce dok su zivi. al ako se ne kuzis u radove koji k neces poslusat ako ti nije to struka
    Ma navuci cu ja tu ceradu i zamolit gore tetka koji je na katu iznad, to ce njima bit ko terasica, da stavimo te blokove i letve i barem ceradu.

Barbs, samo ti njih postroji, poslozi kako tebi pase i hranjenje i tempo, ovo drugo odj...
    I ja cu tako, ma ne zanima me vise sto sam u tudjoj kuci kad je moje dijete u pitanju.
    A njima nek kapa voda po glavi pa nek zaplesu i indijanski ples nasred sobe ako hoce
    Jos ce se i kutna i susilica unistit jbt, jedino da kazem 'e ekipa, razgovarah sa psima i lajuci su mi rekle da ce im se krzno namocit i prehladit ce se'
    Hm...🤔 Mozda bi i upalilo

Drzite se cure i sretno sa dojenjem i nametljivim starcima!

• Mamuka
    22. Rujan 2017. 13:50

Sanjchi možes prokuhati vodu i onda ostaviti to nekoliko minuta unutra. A čisto sumnjam da ćeš je bas koristiti svaki dan. Osim ako Lucija ne bude tila dojit pa ćeš se izdajat. Poslije koristenja je triba jako dobro oprati jer mlijeko se zadržava u malim ugibima  i ne bi bilo dobro da beba pije iz lose oprane izdajalice. Ne znam kako održavati ako se svaki danovi izdajas al sigurno treba bar 1 tjedno prokuhati.
    Ja sam koristila prigodno pa bi je prokuhavala prije svakog korištenja, a nakon korištenja potopila u vrucu vodu i bas dobro oprala.

• sretna
    22. Rujan 2017. 13:56

Yel, svaka cast na zivcima sa svim tim radovima i problemima.
    Barbs, evo saljem, daj adresu 😄
    Napoookon sam danas narucila ogradicu i zastitne navlake u dada&roco, kazu dkstava do 15 radnih dana, samo sa ne rodim do tada 😂 mogla sam jos i duze cekat, tko mi kriv

22. Rujan 2017. 13:56

Mamuka, da sretno sa selidbom!! ❤️

(Samo o svojoj situaciji pricam, sry)

Barbs, on mi je dao do znanja da ga radovi ne zanimaju. Od onog fajta jos. 
    E, kao da sam se ohladila nekako. Nisam ocekivala da je takav sonjo, jer su prije bila puna usta planova, a sad kad zivimo skupa? 
    Isuse boze dragi, razlika nebo i zemlja.
    Odustala sam od njega i od tad kas sam cula da ga ne zanimaju radovi etc, on za mene ima percepciju covjeka koji je napravio nase dijete i respect samo zbog toga. I da, kratko i jasno sam rekla da ce kupovat i hranu i rezije i za bebu sve kad se rodi, jer se bahati da ima vecy placu etc
    Izvoli dragi moj. Emocije su mi splasnule i za njega i za neke dr ljude.

22. Rujan 2017. 13:59

Sretna, tnx ;)
    Bas cu pogledat na sajt, i ja trebam tu zastitnu navlaku. 
    Htjela bih kupit nepripusne plahte za kindac? 
    Ili mogu ispod plahte stavit podlogu?

22. Rujan 2017. 14:02

E da, cure! Ja sam posijedila konkretno otkad sam tu, i dala sam si ful tanke medene pramice i super, sad se sijede ne vide.

Hvala vam komentarima, cijela situacija sa trudnocom i dragim i obiteljima me skeljila skoro do dna, al sam se uspjela 'dic', puhnut prasinu i ponosno do cilja a s tim i u nove izazove, sama ili s partnerom, svejedno ;)

Nina2512
    22. Rujan 2017. 14:13

Cure jel koju od vas jako svrbi koza?ne samo po trbuhu,i po tijelu..mene vec par dana jako svrbi i jucer sam u panici zvala dr jer sam se bojala da nemam kolestazu,ali danas sam isla privatno izvaditi krv-jetrene probe i sve je u redu.veli dr da je to onda normalno da me svrbi posto mi je nalaz uredan i da ce proci samo od sebe..pa me zanima da li je.koja od vas imala takvo nesto?

• GaLu
    22. Rujan 2017. 14:16

Ana to sam i ja imala u drugoj trudnoci, isto sam bila zabrinuta da nije kolestaza ali krvne probe su bile ok. Tako da ne brini premda znam da je nepodnosljivo, ja sam imala modrice po tijelu kolko sam se cohala. Pocelo mi je negdje sa 32 tjedna i drzalo me par tjedana. Nazalost jos jedna od trudnickih tegoba.

Kiki156
    22. Rujan 2017. 14:17

Yel vidjet ces kako ce ti biti pa ces tako i postupiti. Sto se tice nepropusne podloge ja sam kupila kao plahtu, ali koja ne ide preko rijelog madraca nego samo ispod bebe i onda preko ide normalna plahta ili stavis prvomplahtu pa tu nepropusnu gore. Ja sam uzela u Ikei a vjerujem da ima i u drugim ducanima. A mozes staviti i onu podlogu za previjanje ispod, sto je kao velika pelena. Mame su pisale da su i tako radile. Pampers ti ima za kupiti bas te podloge. 
    Ni ja ne bi dojila pred nikim osim pred muzem, da mi je u tom trenu bas netko doma otisla bi u drugu sobu. A kupit cu i onaj prekrivac za dojenje ako cu nekad dojiti negdje vani da se s tim prekrijem. Meni je nekako neprimjereno kad zena vadi sisu pred svima i doji. Par puta sam imala priliku to dozivjeti i uvijek bi mi bilo neugodno i ne bi znala di da gledam...

• GaLu
    22. Rujan 2017. 14:18

Yel samo ti pricaj, odmah je lakse kad se s duse skine teret. Znas kako se veli poslije kise UVIJEK dodje sunce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.