Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    22. Rujan 2017. 14:20

Sto se tice nepropusne podloge, ja sam isto stavila onu iz Ikee na madrac i onda po tome plahtu.

Marijana12345
    22. Rujan 2017. 14:25

sanjchi255

Kiki hvalaa…ja ju necu jos sterilizirat, to tamo pred porod..a mislim da bi bilo dovoljno kasnije stavut samo u vrwcicu onu u koju stavljas meso u skrinju, onu za zamrzavanje pa u ladicu, al u principu dude i bocice koristis na dnevnoj bazi pa ih jr dovoljno svaki put isprat vrucom vodom a jednom tjedno opkuhat, ili se varam (iskusnije mame)?
    Sretna, to i ja mislim, samo na kratko u tu kipucu vodu i izvadit jer neznam da se nebi deformirala plastika i silikon ako bude predugo u vodi..

Sanjchi nista se nece izdeformirat. Preko dana isperes vrucom vodom, a ako koristis cesto onda 1dnevno ili 1u2dana opkuhat 3-5min

Nina2512
    22. Rujan 2017. 14:27

GaLu

Ana to sam i ja imala u drugoj trudnoci, isto sam bila zabrinuta da nije kolestaza ali krvne probe su bile ok. Tako da ne brini premda znam da je nepodnosljivo, ja sam imala modrice po tijelu kolko sam se cohala. Pocelo mi je negdje sa 32 tjedna i drzalo me par tjedana. Nazalost jos jedna od trudnickih tegoba.

Ajme pa koliko tih tegoba ima🙈🙈komaaa mi je to kako me svrbi,jos sam se tako uplasila te kolestaze..uzas..al dobro izdrzat cu i taj svrab nekak,bitno da nije kolestaza..hvala ti😊

• sretna
    22. Rujan 2017. 14:33

Ja nisam svaki dan sterilizirala bocice, dudice i izdajalicu. 1-2 pita tjedno sam to radila, ostalo pod vrucu vodu. Nisam neki panicar zbog tih bakterija.

Marijana12345
    22. Rujan 2017. 14:35

Sretna i nama su iz Dade&Rocca rekli do 15dana a doslo je za 4. 
    Mamuka da i mm stalno prati ta sluzbena ispitivanja od tih poznatih instituta i pazi uvijek na te rezultate testiranja (znas da su njemci picajzle i da sve razrade u detalje), em oko stvari koje mi kupujemo a pogotovo sad za bebu. Evo upravo sam bila u Lidlu i vidjeh da ima AD koje je ovdje medju prvih 5. Mozda ima i u HR (gore lijevo)

• GaLu
    22. Rujan 2017. 14:35

Ana ma da trudnickih tegoba ko u prici ima, meni je ovo treca trudnoca i u svakoj trudnoci sam upoznala druge tegobe. Sad me je na srecu zaobisao taj svrab ali u drugoj trudnoci mislila sam da cu si kozu rastrgati kolko sam se cohala, strasno. Ali eto tjedni nas dijele da upoznamo svoje bebice, pa se nadam da ce i to brzo doci

luce <3
    22. Rujan 2017. 14:56

Yelon za mene ima percepciju covjeka koji je napravio nase dijete i respect samo zbog toga. I da, kratko i jasno sam rekla da ce kupovat i hranu i rezije i za bebu sve kad se rodi, jer se bahati da ima vecy placu etc

Izvoli dragi moj. Emocije su mi splasnule i za njega i za neke dr ljude.

Yel nemoj me krivo shvatiti, nisam htjela pisat ono sto mislim o tvojoj situaciji al nakon ovog komentara moram ti rec! Pa sta radis jos s tim covjekom? S nekim zivit i podnosit njegovu obitelj i njihove probleme a imat takvo misljenje o njemu za mene nema nikakvog smisla!!! Moj osobni stav je da dijete ne moze bit sretno ako mu roditelji nisu sretni,ti mi ne zvucis sretno,  suzivot s nekim na takav nacin, zbog cega? Oprosti al stvarno mi sad nije jasno zasto to sve trpis... Ja bi odavno otisla i zivila po svom i snalazila se sama

• Barbi13
    22. Rujan 2017. 15:15

sanjchi255

hvala curke na savjetima za opkuhavanje…bez vas bih bila izgubljena..hah…iako su tu seka I sogi..al nije to to

Sanjchi255,kupila avent bocice 0m na akcij 70 kuna dude su od aventa 70kuna pakiranje od dva komada kupila jastucice za dojenje uloske ta rodiliste,vrecu za spavanje na akciji 80 kuna,male krpice za kupanje bebe 25 kuna,pelene za bebu uzela sam od dvije do pet kila od hippa vlazne maramice 4paketa za 24 kune,cetku za bocu i tekuci dash za bebinu robu on mi je najbolji 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Marijana12345
    22. Rujan 2017. 15:19

luce <3

Yel nemoj me krivo shvatiti, nisam htjela pisat ono sto mislim o tvojoj situaciji al nakon ovog komentara moram ti rec! Pa sta radis jos s tim covjekom? S nekim zivit i podnosit njegovu obitelj i njihove probleme a imat takvo misljenje o njemu za mene nema nikakvog smisla!!! Moj osobni stav je da dijete ne moze bit sretno ako mu roditelji nisu sretni,ti mi ne zvucis sretno, suzivot s nekim na takav nacin, zbog cega? Oprosti al stvarno mi sad nije jasno zasto to sve trpis… Ja bi odavno otisla i zivila po svom i snalazila se sama

Ni ja nisam htjela komentirati jer svatko ima svoj zivot, no slazem se s Luce. Zivjeti u tom kaosu, bez najnormalnijih uvjeta za ne samo trudnicu vec i bebu sta samo nije stigla... na bausteli, hladno, prasno, s cuckima i dlakama... meni to nije normalno da te tvoj muz nije uhvatio za ruku i rekao idemo iz ove ludnice... normalni baka i deda se isto tako ne bi ponasali kao sta se njegovi ponasajuju. sama vidis da u svojim roditeljima imas potporu, da sam na tvom mjestu jako bih dobro promislila o tatinom prijedlogu i vratila se kuci bar za pocetak dok ne vidis hoce li oni ludjaci doci k sebi i dovesti sve u normalu, a i hoce li ti muz malo napraviti pristisak i isforsirati da se svi malo srede. Ovo s cuckima me posebno zivcira... mislim ja obozavam zivotinje al oni dobro da ne jedu iz istog kopanja. Takvi ti uvjeti za tebe i bebu ne trebaju. A ono s kutnom je poseban slucaj za promatranje 👹

• Barbi13
    22. Rujan 2017. 15:21

U mulleru adaptiranog mljeka ima puna polica ali ne znas koje kupit a to cemo pricekat uglavnom pakiranja su od 800 grama i sve je njemacko

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.