Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Rujan 2017. 11:01

Btw mojih doma, bila sam jucer kratko i vide po meni da sam u brigama, pricali o radovima o star i mi kaze: 'ako nemas uvjete za zivjet, vrati se doma, imas veliku sobu' (njegovu radnu bi mi dao.
    Opet me pozitivno sokirao, jer je malo tezi karakter...

• sretna
    22. Rujan 2017. 11:02

Marijana

bbrletic13

Dobro jutro cure,Tea cestitam na bebici i ja bi kupila jedno adaptirano mljeko al ne znam koje ili da cekam kad izadjem iz rodilista da mi oni kazu koje mljeko su joj dali.

evo bas sam ja htjela to pitati…
    Znam sta bih koristila da sam u HR, ali ne znam sta cu ovdje u Njemackoj? Dena koji ti AD dajes malenome? Galu?
    Moja seka je pitala pedijatra, kad bi on uzimao za svoje dijete, ali da joj veli iskreno, rekao je Novalac, ali onaj po brojevima 1, 2, 3… i Novalac night (malo je jaci za noc, beba duze pajki). Ne one Novalac "sensitive", "pro", "pre", nego bas onaj po brojevima… u ljekarnama kosta pakovanje (800g) u metalnoj limenki oko 70kn, ponegdje ga ima i u DMu (npr u City centru West) i jos je jeftiniji mislim da sam platila 59kn. I kao NAN sensitive od Nestle je dobar. Ta dva su po sastavu najslicniji majcinom mlijeku.

Inace kazu da je aptamil najslicniji majcinu mlijeku

I_me
    22. Rujan 2017. 11:03

Yel

I_me, tak je sveki rekao jer je pas steriliziran prije par dana, pa je onda ili u fotelji ili kod njih u krevetu.
    Al mislim da bi on to i radi sebe jer se gusta na dnevni boravak.
    Ali mi spavamo na kutnoj jbg, imamo okvir kreveta, fali madrac.
    I malo sam zlocko, nedam kutnu jer se bojim da laminat nikad nece stavit, njima je i cerada bas super

Samo ti budi zlocko!!! 😆😆😆
    Bravo,takticarka si 😆 nekad i tako treba.. ☺

• sretna
    22. Rujan 2017. 11:06

Kiki, tocno Mamuka kaze, Bebimil rijetko kojoj bebi pase. Mame su npr doata hvalile Babylove od dm, ali vecina ih je to uzimala kad je beba bila starija jer je to valjda najjeftiniji AD. Ma da, ja ne bi uzimala samo zato sto je najjeftiniji, vaznija mi je kvaliteta

• sretna
    22. Rujan 2017. 11:07

Inace, u ful pogonu sam od 7. L u vrtic pa ducan, onda sam skuhala kremsnite, oprala kupaonu i sada idem usisat i oprat pod ako cu moc 😄

22. Rujan 2017. 11:09

I_me, Kiki, moram biti takticar, jer vidim da se oni u biti samo prave naivni. A nisu. 
    Stalno punimo dragi i ja frizider, rezije placamo, opremamo kucu, a ovi zmiju u djepu imaju. Mislila sam da nemaju, kita, stede.
    Sad sam pocela kukat. Nemam za skolu dosta ajoooj, auto popravak 4.000 kn....nemamo, i dodju mi njegovi jel ti trebaju novci za skolu, posudit cemo, rekoh 'hvala nebi, mogu na rate'

Barkleys
    22. Rujan 2017. 11:18

Bravo curke za nalaze!

Ajme koliko ima tog mlijeka! Ja sam u potpunosti izgubljena, dakle da rezimiram sve. Najviše se hvali nan i novalac. Nan sensitive i novalac noćni! Oke, ma da, glupo mi je kupiti neki koji neće htjeti... 

A ma ne brinem se za posteljicu, nego mi to inače nitko nije spominjao pa sam znatiželjnim. :) 

Suncokretica
    22. Rujan 2017. 11:41

Ima li koja osjećaj jačeg umora i pospanosti sad pred kraj trudnoće? 
    Ja sam sva neka pospana i umorna zadnjih tjedan dana, koliko god odmarala. Budim se po noći više puta jer idem na wc ili se okrećem u krevetu, ali zaspem opet začas. A preko dana ko da nisam spavala...
    Imam osjećaj da s vraćam na prvo tromjesečje 

• Mamuka
    22. Rujan 2017. 11:42

Marijana znaci ovaj Milasan je kao najbolji? Mislim da ga kod nas niti nema. Ja ko prava Imocanka najviše virujen Nijemcima i da ga ima tu kod nas definitivno bi ga kupila 😂
    Yel a na čemu bi vi tribali spavat dok ne dodje madrac??? Ti trudna možda da spavaš na madracu na napuhavanje?? Djizzsss ljudi i glava!!!
    Ja stvarno iman živaca za te svekice, i mogu odsutit na puno toga, al ovo tvoje.... svaka ti čast. Ja bi ispalila na ove pase već davnih dana. A sad još ovo...
    I jos jedna stvar. Ide zima, ovaj dnevni nema apsolutno nikakvu izolaciju i kad temperatura padne i udare kiše ne znam kako ćete to zagrijat, a vlaga će biti užasna. Ovo definitivno  nije  prostor u kojem beba smi boravit. Sorry Yel ali ako ovako dočekate bebu moraš bit spremna na to da će se beba jako brzo razbolit. Velika vlaga je jako loša za dišne puteve a bebama pogotovo.
    I tribas bit jako takticna jer kako bi oni to odradjivali ovo neće bit gotovo za godinu dana.
    Ne znam sta da ti kažem. Drži se. A ako ovako ostane do poroda možda da ipak razmisliš o tatinoj ponudi jer ovo je koma. Sorry al ovo ti kažem u najboljoj namjeri.
    Da, vraćamo se na selo. Stan mi je super i imamo puno mista, ali nemam svoj mir. Ne možemo ostat u St jer tu nemam nikoga da mi uskoči kad mi nešto zatriba a muž ionako radi tamo. Da mi je nešto stani pani i njemu triba 1 sat da dodje tako da....😐

I_me
    22. Rujan 2017. 11:53

Suncokretica

Ima li koja osjećaj jačeg umora i pospanosti sad pred kraj trudnoće?
    Ja sam sva neka pospana i umorna zadnjih tjedan dana, koliko god odmarala. Budim se po noći više puta jer idem na wc ili se okrećem u krevetu, ali zaspem opet začas. A preko dana ko da nisam spavala…
    Imam osjećaj da s vraćam na prvo tromjesečje

Ja.. zadnja 2 tjedna spavala sam samo 4-5sati dnevno. 
    Popodne najgore.. oci mi se sklapaju, kao odem leci i nista.. nema sanse da bi zaspala..
    A navecer sam isla spavat oko ponoci, 1x piskit, 1x zedna i budila se sa muzem u 5h kad bi on isao radit..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.