Marijana u Swe imaju samo Nan, Semper i Hipp, nije bas velika ponuda jer tu oni su izludjeni s dojenjem. Mislim sve je to ok ali ponekad ako nema mlijeka nema druge alternative. Meni je do sad i s prvim i drugim sinom ponestalo mlijeka negdje oko 3 ,mj starosti tako da sam od onda uvijek koristila Nan. Tako planiram i sad kupiti da imam doma spremno. Prosli put su me poslali doma iz rodilista 26 h poslije poroda i jos uvijek mi nije mlijeko doslo tako da mi je rekla sestra ako pocne plakati da mu dam oko 15 ml Nan-a i tako sam i napravila i onda je mlijeko doslo mozda dan kasnije.
Mamuka sretno sa seljenjem, mi smo kupili kucu lani u 5 mj i jos uvijek imam traume od seljenja, jooj koje su to brige, jos pogotovo ti trudna ali dobro tamo vam je stan vec gotov znaci preseliti stvari samo treba, ali opet tu ima posla.
Yel dobro ti Mamuka kaze, pa ovo je ludo ako misle tako ostaviti golu ciglu, a beba vam dolazi uskoro. Kako se kaze kad se slozne ruke sloze sve se moze. Da imaju interes mogli su to srediti, pa nije to tak strasno puno posla. Mi smo se lani uselili u kucu u kojoj je zivio prije starac od 86 god i bio je totalni kaos, svaka prostorija se trebala renovirati. Tako da nesto smo platili da nam radnici naprave, a nesto smo sami jer jednostavno cekati uvijek idealne prilike je vremenski dugo, a puno toga se moze kad covjek hoce sam.
Kad budes pred porod i ako vidis da je situacija ista razmisli ti o tatinoj ponudi, beba treba doci u suhi i topli dom, a jos to sto pises o psima mene bi iskreno bilo strah da imam dijete u kuci gdje su gazde psi.
Sanjchi hahahha ja se nisam usudila jer u uputama piše kao da se to ne radi... Ali i mene jako zanima! Budem i ja :)
Sanjchi super paket, meni je Aventova izdajalica bila super tako da sam ju i ovaj put kupila
I jesu, jako su vezani za pse.
veliki pas je isao vetu na kontrolu a ja s njom doma ostala. I otisla sam lec u svoju sobu i vracaju se sa kontrole i cujem svekra kak sere dragom da 'jebote mali pes je sam u kuhinji, da sam znao ostao bi doma'
Mamuka sretno sa seljenjem, mi smo kupili kucu lani u 5 mj i jos uvijek imam traume od seljenja, jooj koje su to brige, jos pogotovo ti trudna ali dobro tamo vam je stan vec gotov znaci preseliti stvari samo treba, ali opet tu ima posla.
Pa s obzirom da mi je ovo selidba broj 4. u zadnjih godinu dana ili selidba broj 5. u zadnjih godinu ipo.... više sam otupila. I uspijem sve sredit u dan vrimena. Sta da kazen, postala sam mater u seljenju.😂😂
Šveđani su nekako zadrti u taj neki "naturalizam" rekla bi. Lipo je nešto poticat al nije lipo forsirati jer nekad ne ide ma koliko se trudio. Zato ne volim one Rode. Dobro su cure rekle da su ko sekta.
Pa s obzirom da mi je ovo selidba broj 4. u zadnjih godinu dana ili selidba broj 5. u zadnjih godinu ipo…. više sam otupila. I uspijem sve sredit u dan vrimena. Sta da kazen, postala sam mater u seljenju.😂😂
Šveđani su nekako zadrti u taj neki "naturalizam" rekla bi. Lipo je nešto poticat al nije lipo forsirati jer nekad ne ide ma koliko se trudio. Zato ne volim one Rode. Dobro su cure rekle da su ko sekta.
To sam ja rekla 🤣🤣🤣 al bila sam par puta razapeta zbog toga sto sam to rekla, valjda su im mozak ispile pa ne smijes nista protiv njih reci 😅
Mamuk, ma svekar suptilno 'gura' da kupimo madrac, kuzis
A ja necu namjerno, jer nece stavit laminat do ljeta.
Na ciglu ide knauf, da. Oni ce ga na neke letvice stavit. Velim, tak je moj buraz stavljao pa skidao je je knauf propao od vlage.
A dragi? On je rekao da forsiram radove i zbog tog je bio fajt, kao jadni starci rade za nas a ja forsam. A nije mi bilo u planu da se dnevni radi jer nisam tako sebicna osoba da forsam od njih takvu investiciju. Njima su sjele pare neke i odlucili radit dnevni. Ja sam ponudila da se napravi mali wc dodatni i za taj dio sam imala novce, na kraju ispalo duplo skuplje jer smo sve kupili za kupaonu u oni majstore platili (5 odraslih i beba u kuci na jedan wc ...)
Sortiraj odgovore
Najstariji