Luce,
Zato sto sam saznala neke lazi kad sam ostala trudna s njim, do tad mi je bio ono wow, i sve bi bila napravila za njega.
Presla sam prek nekih stvari i laganja, isli smo dalje dogovorno, sve dok nisam uselila kod njega i nhegovih, nisam znala koliko je nezainteresiran za buducnost bebe i nas.
Nedavna svadja me je osvjestila potpuno i ne mogu jos doc k sebi sto je izaslo iz njegovih usta, u afektu je izreceno i kuzim da se tad ne razmislja vec svasta covjek kaze.
Ocekivala sam vecu podrsku od njega, prije trudnoce je obecavao svasta, al otkad sam doselila druga prica.
Otisla bi ja ali me sram vracat se doma, za stan sama tesko da bih mogla prvih 6.mj dok ne isplatim neke troskove, a i 2 mj je do poroda, pa da idem selit i moljakat okolo mislim da bih pukla totalka.
Znam da osudjujem njihov nacin zivota. I kuliram se jer svatko zivi kako zeli, pristala sam bit s njima, dogovorili se neke stvari, prilagodila sam se koliko sam mogla.
Vise ne znam jesam ja luda, pa panicarim oko higijene al ne mogu ljudima srat i na koncu ih uputit :'e smrdi vam kuca'
Perem cistim dok oni meni vele da sam previse opterecena sa ciscenjem.
Tu sam gdje sam za sad.
Necu donosit nagle odluke, al itekako sam svjesna da sve i svi skupa necemo funkcionirati
Otisla bi ja ali me sram vracat se doma, za stan sama tesko da bih mogla prvih 6.mj dok ne isplatim neke troskove, a i 2 mj je do poroda, pa da idem selit i moljakat okolo mislim da bih pukla totalka.
A isuse sta te ima biti sram, ionak ces trebat pomoc prvo vrijeme, a imam osjecaj da ce ti tvoji (ako su i zaposleni, znaci s manjkom vremena) vise pomoci nego muz i njegovi, ako je tako kao sto pricas... previse si vec pizdarija prosla da bi opet nasjela na necije pizdarije i pristajala opet na polovicna ili losa rjesenja. Nisi prva koja se vraca kuci... a eto imas srecu da su ti vrata roditeljskog doma jos uvijek otvorena. Razmisli dobro, beba je sada na 1.mjestu.
Eto opet mene... Upadam ko padobranac... nadam se da cu kasnije imati vremena sve pohvatati i prokomentirati...
Htjela sam samo poslati ovo...
Sanjchi255,kupila avent bocice 0m na akcij 70 kuna dude su od aventa 70kuna pakiranje od dva komada
Cek…dvije one silikonske dude sto ja trebam za bocicu od izdajalice su 70 kn??😳😳 bome je to skupo😌
A jesi mozda vidjela koliko kostaju sesirici za dojenje?
Sanjchi255,kupila avent bocice 0m na akcij 70 kuna dude su od aventa 70kuna pakiranje od dva komada
Cek…dvije one silikonske dude sto ja trebam za bocicu od izdajalice su 70 kn??😳😳 bome je to skupo😌
A jesi mozda vidjela koliko kostaju sesirici za dojenje?
Dude varalice su 70 kuna a sesirice nisam vidjela al bocice su ok pise da su dobre i kod grceva bas sad razmisljam o tim sesiricima s ljevom mi je problem malo mi je uvucena
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
70 kn 2 dude?? Ma gdje? Kod nas su tommee tippee i avent pakiranje 2 komada duda varalica 45 kn. U mulleru. A bome i drugdje
Oooooo....
CESTITAM NA NOELU, MAMA TEA!!
Violeta, aaajmeeee, "divno" je biti u istoj kasi.. ne kakanje... Amotivnost na + 10000 itd itd .
Sanjchi oni MAM mekani sesirici u bubamari su oko 40kn, znaci utorkom i jeftinije. Aventovi su skuplji, par oko 70-80kn. NUK sesirice nisam gledala cijenu ali znam da imaju jos vece rupice od Aventovih, ili vise (mislim 4 rupice okrugle, Aventove imaju 3 a MAM dvije dugujaste rupice kao crtice)
Sortiraj odgovore
Najstariji